Natis co te choróbska tak się Was trzymaja?
( Ani chwili spokoju i beztroskiego macierzyństwa...Trzymajcie się dziewczyny,duzo zdrówka dla Lenki i dla Ciebie sił.
Dziewczyny jakiego kremu uzywacie z filtrem dla maluszka?Niby noworodków nie powinno się niczym takim smarować tylko mega osłaniac przed słońcem,ale z drugiej strony są tacy co uważają,że tylko krem na spacerek,bez tego ani rusz.
Moja mała jest na sztucznym,w dzien spokojnie śpi,a wieczorem się zaczyna,jakaś marudna,niespokojna,w nocy też dość dziwacznie śpi,rzuca się,kopie nogami,ale nie płacze,wiec to raczej nie kolki,chyba,ze jakiś słabszy ból brzuszka....W szpitalu spała w rożku,ale już w domu coś jej nie pasowało i kładę ja na luzaku,bez owijania nawet w cienkia pieluszke,choć wiem,ze na tym etapie powinna jeszcze lubić ścisk.Na jedzonko budzi mi sie co 2,5 lub 3 h. Od dzisiaj mam jej zwiększyc ilość mleka,zobaczymy.Dopajanie wodą wygląda komicznie,bo jak tylko zajarzy,ze to nie mleko to wypluwa ile się da. Też póki co nie będę używała herbatek koperkowych itd,sama woda ma wystarczyć. Też teraz te upały sa a ja się nadal boje wysadzić ją na dwór tylko w krótkim bodziaku...Chociaż unikamy mega godzin słonecznych.
Teraz to dopiero się zacznie-czerwcówkowy wątek rad i porad
Dobrze,ze jest tu trochę doświadczonych mam
Pozdrawiam Was dziewczyny,miłego popołudnia życzę-mam nadzieję,ze odnajdę się jeszcze na w Waszej grupie jako czerwcówka.