reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziołcha! Ty sie lepi łopanuj i nie gaodoj tyla!!!!!!!!!:crazy: Bo w dupe dom!!!!:crazy:

hahaa3.gif
No to żeśta uradziły
newsmilelyt6.gif

MatkaEwa jak się odwróci to sn

madzia ja nawet nie wiem ile u nas, bo czujnik temperatury nadal nie zamontowany na zewnątrz
Grrrr25.gif

Właśnie zrobiłam porządek w szafie na korytarzu - znów mogę schowac odkurzacz
yahoo.gif

reklama
Cześć Dziewczyny! Ale was tu dzisiaj mało.
Mikoto, Dmuchawiec i Anilek jak zwykle pełne werwy, normalnie zazdroszczę bo mnie coraz ciężej cokolwiek zrobić, byle do środy. Zresztą przy moich mężczyznach (tym dużym i małym) to i tak nie ma sensu sprzątać bo zaraz jest tak samo a ja wolę robić cokolwiek w domu jak jestem sama. Za chwilę będę bawić się we fryzjera, muszę obciąć mężusia i synusia.
Madzia - w którym szpitalu będziesz rodzić?

U nas też dzisiaj gorąco ;-)
Moje kochane dziecko spało godzinę na spacerku, przełożyłam ją do łóżeczka i śpi dalej, jestem w szoku :-)

Dmuchawcu - a skąd Ty gwarą śląską się tak biegle posługłujesz ?????:-D:-D:-D
Pustki na bb rzeczywiście . Idę poczytać książkę .

Jak Gosiak urodziała to i ja urodzę :rofl2:. Chwała Bogu już po wszystkim .:tak:

Ostatnia edycja:
ja pierdzieluluuu ależ hoty nam ostatnio tętnią życiem. A Ty MatkaEwa - kochana zastopuj !! a ja gdzie ?? teraz to ja chyba najbardziej przeterminowana jestem :p I upominam się o pierwszeństwo :p Ależ dziś pogodaaaaaa cudowna :) ale ja siedzę w domu co by się w weekend nie zaczęło :p brzuch się spina od czasu do czasu - zobaczymy :) ale za to pranie tak cudnie schnie :D miałam zrobić dwa ale wyszły trzy :p tzn trzecie się pierze :D
Madzia - powodzenia, oby szybciutko Ci tą cesarkę zrobili :) hmmm dziewczyny, które mają dziś jaśniejsze rozumy - co się szykuje na ten tydzień zaplanowane ?? hmmm wczoraj mi koleżanka opowiadała o znajomej, która miesiąc przenosiła :D trafiła do szpitala 2 tygodnie po terminie, ale okazało się, że lekarze nie brali pod uwagę tego, że ona miesiączkę miała nie co 28 a co 34 dni :D czujecie tak miesiąc przenosić ?? kurde ja już mam 3 dni po i mam dość a co dopiero tyle :D ale szczęście w nieszczęściu dzidziuś był zdrowiuteńki p normalnie cud.

Kingusia u nas tez gorąc łokrutny!:sorry2:

Anula- :-DTy raz chcesz rodzić , raz się w domu bunkrujesz, co by nie rodzić...oj Ty!:-D

A ja chyba musze przerwe w porządkowaniu zrobić i skoczyć na zakupy. Ale najpierw liste zakupów musze zrobić:baffled: a jakoś ostatnio nie mam głowy do planowania i ide do sklepu z lista, a i tak wracam bez połowy potrzebnych rzeczy:sorry2:

Witam jak zwykle nie z rana tylko ze środka :-p po obiadku - biała kiełbaska była :tak:

Wczoraj pisałam, że mnie mój wkurzył. Gdybyście widziały co się działo później - istna awantura, wrzask i łzy, wrzuty i pretensje - wszystko na raz. Ja wylazłam w pewnym momencie na balkon i... nie dokończę... :-(
A śniło mi się ostatnio, że jem robaczywe jabłko - jadłam, znalazłam robaka i szybko wyrzuciłam... no ciekawe.

Dzisiaj już lepiej - ale mam niedosyt - w sensie, że nie wszystko sobie wyjaśniliśmy. Ech...

Trochę się pożaliłam...

Anilek - napisałam Ci PW :tak:

Muszę się pochwalić - dziś już misiek siedział w chuście w pionie i zdaje się, że tak to właśnie ma być - fakt zajęło mi to duuuuuużo czasu, aleeee próba była jedna i udana :) Muszę wejść w wprawę. Na wątku zakupowym są linki instruktażowe do wiązania chust - zapodane przez Dmuchawca, a jakże :tak::tak::tak:

Mam pytanie do mam, które użytkują 4kołowce ze swoimi pociechami - zadowolone jesteście? Sprawdzają się? Ja nadal z bryką w ciemnym lesie, wstyd...

Wypiłabym kawkę z mleczkiem, a raczej mleczko z kawką ale nie chcę nadwyrężać serduszka mojego brzdąca, więc mleko wleję do...herbaty. A co :-)
Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam co :baffled::baffled:
Edit: przypomniało mi się - ile miałyście koszul w szpitalu? W moim szpitalu wymagają 3 sztuk. Ale zastanawiam się czy nie mogę sobie jednej sztuki zamienić np na pidżamkę - mi i tak w nich wygodniej, niż w tych koszulach. Chociaż pewnie taka cwana jestem bo nie rodziłam, a jak przyjdzie założyć gumkę od spodni na brzuch to się za przeproszeniem zes***m:-D

O i wiecie jaka niespodzianka mnie spotkała - założyłam 1.06 firemkę i zgłosiłam się do sellgros'a po kartę. Po tygodniu przychodzi karta i bon na 50zł do wykorzystania bez kwoty minimalnej całych zakupów:-D Dziś właśnie wykorzystany - zamiast 150zł zapłaciłam stówkę :-D I mam w końcu pampersy!! akurat jedna paczka była rozpieczętowana z pieluchami na wierzchu, to sobie wyjęłam, rozłożyłam, pomacałam i... jaaaakie słodkie :-D:-D Pewnie mi przejdzie zachwyt po spotkaniu z zawartością aleee póki co - to jest fascynacja ślepego do baby jagi (i niech trwa) :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry