reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Paulunia - u mnie dochodzi jeszcze moja wątroba,więc jakby nie patrzyć - i tak muszę dietować ;-)
A z Mikołaja też taki Anioł. Wczoraj do 23 sobie figlowaliśmy, jak zasnął to krótka przerwa na jedzonko o 2 w nocy i potem spał do 6. Znów trochę poznawania świata i jak zasnął po 8. to 11.30 go budziłam, żeby chociaż trochę zjadł. I teraz znów śpi...

Ewelina - jedź na IP. Ja też miałam mokrą wkładkę - i skończyło się Mikołajem na zewnątrz...

i ja się witam , z domu :p skurcze od rana od ok 5 były bolesne ... zaczęły się co ok 15-12 minut, płakałam z bólu, zadzwoniłam do siostry, żeby jakby co się szykowała, poszłam pod prysznic i cicho sza ! przeszło ... chyba w poniedziałek znów spotkam się z lekarką ... Jedno pranie się suszy, drugie się pierze, trzy czekają na prasowanie :p zjem kanapkę z dżemem truskawkowym i rozkładam deskę i poszaleję trochę :p
MatkaEwa - co do tego lekarza - serio był mega przystojny :D ale niekoniecznie bym chciała żeby był przy porodzie :p Wolałabym żeby mnie widział w lepszej formie hahahaha ale mówię Wam nigdy nie widziałam tak przystojnego czarnoskórego mężczyzny, taki podobny do tego z reklamy z old spice :p tylko że ten nie siedział na koniu :D:D a to że przed porodem oj tam hormony :D:D

Palin moja Julcia za niemowlaka też taka spokojna była. Ciągle spała, jadła i dalej spała a teraz zobacz.... mały szatan:-D
Wiadomo przy tej Twojej diecie trzeba uważać ale ja na swoim przykładzie wiem, że tym razem nie będę sobie wszystkiego odmawiała tylko próbowała i obserwowała. Z Julią była ostra dieta. Prawie nic nie jadłam co by jej nie zaszkodzić i pożytku z tego żadnego nie było:no:

Mikotku przesyłam wszystko co chcesz. Łap;-)

MIkotku- nadal siedze w kuchni- utknęłam tam:baffled: Ale idzie do przodu, więc sie nie poddaję.
Gorzej bo własnie mam awarie zmywarki. Buczało podczas zmywania i teraz kontrolki się świecą dziwne. Zaraz sprawdze w instrukcji co to niby oznacza. Mam nadzieję, że nic powaznego...

Ewelina- jak dla mnie, to wody Ci sie sączą. jedż do szpitala koniecznie!!!

Anula- dobra jesteś:-D:-D:-D:-D:-D

Robaczek, Dmuchawiec, dzięki za info o ustkach, uspokoilyscie mnie :) juz sie bałam, ze to jakieś plesniawki.. Ja ostatnio smarowalam sutki bepanthenem, myślałam, ze to po tym. Teraz postanowiłam ze nie smaruje juz niczym, w sumie nie mam z nimi żadnych problemów :)

Smile trzymam kciuki, żeby CRP spadło! Bądź dobrej myśli!
Bisous04.gif

Paulunia
przytulanko.gif

anula
ja wczoraj przy desce do prasowania spędziłam w sumie ponad 2 godz - ale dla mnie to akurat był relaks. Rzeczywiście - z takiego lekarza lepiej spotkac w bardziej korzystnych okolicznościach
M9.gif

Dmuchawcu ja właśnie będę robiła kolejne podejście do kuchni - naczynia czekają. Ale za to salon i jadalnia już zrobione
yahoo.gif

Nika się dawno nie odzywała...

Teraz przyszła u mnie pora na mały relaks...chwile posiedze popatrze jak m pracuje a potem pojade do biedronki na zakupy, bo pusto w lodówce.

mikoto truskawki w sumie to jedyne owoce, z których robie przetwory. W tym roku jak będą u rodziców maliny to chciałabym zrobić soczek malinowy i to wszystko co robię na zimę

dmuchawiec oby nic poważnego się nie okazało ze zmywarka

Palindromea super ze Mikołaj dobrze sypia i masz czas dla siebie

ewelinanice jedz na IP i daj znać potem

Justa- gdy będziesz robić sok z malin, polecam dżemik z resztek:tak:

Ja robie tak, ze maliny zasypuje cukrem, puszczają soczek. Odcedzam je z soku- sok gotuję z cukrem. A malinki przecieram przez drobne sitko, żeby pozbyc sie pestek. Pestki wyrzucam, a powstały mus malinowy podgrzewam, dosypują cukru, dodaje szczyptę kawsku cytr. i do słoiczków. Musu nie trzeba długo gotować, jest sam w sobie gęsty i pyszny jako dżemik:tak:Normalnie go uwielbiam!!!

reklama
Hej!
wygrałam bitwę z podłogami!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!! :-) Wyszorowałam pokrowce krzeseł, pranie wstawiłam, ale coś jest nie tak z naszą pralką nadal. Albo się coś zapchało albo co, bo kiepsko wiruje... Teraz, jak ja idę w poniedziałek do szpitala... :no: Cholera jasna. Złośliwość rzeczy martwych, co dmuchawcu? ;-)

gosiak i aśka nie dają znać... czyżby jeszcze nie urodziły?:confused:

smile: kciuki za spadek crp. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

saraa: jak się czujecie???

Ja umęczona siedzę z Wami i czekam aż podłoga wyschnie. Potem zjemy obiadek, wyszykujemy się i jedziemy do mojej mamy na imieniny. Uffff.... Relaks.

Do góry