Witam wieczornie :-):-):-)
Kobietki nadroooooobiłaaaam Was!!!
Tylko kurczę bladę spamiętać to wszystko nie dało rady (zaznaczam, że czytałam około 50 stron
)
Dmuchawcu Ty z tym zapałem do porządków to mnie zadziwiasz a i jeszcze dwie Pszczoły masz... - szacun!!!
Ja oświadczam, że dziś też dzień a'la
Mikoto miałam
- pokój gruntownie wyszorowany (od góry do dołu), łazienka to samo... reszta to już działka siostry
Natsisku Kochany i ja trzymam kciuki za szybką i trafną diagnozę!!! No i żeby to nie było nic poważnego!!! Wracajcie szybciutko z Lenką do domku! <tuli>
Palin z tym piciem to chyba normalka... Ja niestety pokarmu już nie mam :-
-
-( najpierw Gabi poraniła mnie tak, że żywa krew poszła. Odstawiłam Ją na dwie doby na podleczenie sutków (w tym czasie laktator poszedł), a potem Malutka pomimo kilku dni walki cyca już ssać nie chciała (ewentualnie czasem się pobawiła, a jak już głód do d**ki zajrzał to krzyk. Takim sposobem jechałam na laktatorze dzień i noc coby Mała moje mleczko piła. Niestety to nie to samo co mały ssak i mleczko powoli znikało. W tej chwili męcząc się po 30-45 min na jedną pierś ściągam około 20-30 ml łącznie :-(
No widzę, że na HOT'ach gorąco :-)
dzika Kciukasy żeby rozkręciło się na dobre!!!
Gosiak, Aśka, sa_raa, jullix, marcelinoowa GRATULACJE!!! Witam nowe dzieciaczki na świecie!!!
Ariena o Ty sie masz z tym Twoim W... Ja to już bym dawno tyłek facetowi skopała (bo ja z tych zadziornych, wybuchowych, niedobrych
)
Matka Ewa no dzieciaki Twoje pomysłowe są nie ma co
małą wizualizację sobie przeprowadziłam i uśmiałam się co nie miara...
_anula Kochana trzymam kciuki żeby Lolinek wyszedł w najlepszym dla Was terminie
Wiecie co... ja to moje Dziecię to pochwalić muszę... po kąpaniu (ok 21-21.30) i najedzeniu się (min. 90ml mm) mój Skarb idzie spać i wstaje już czwartą noc z rzędu o 5.10. Potem znów spać do 8.30 :-) a zdarzyło się nawet, że zjadła i wstała o 7.55
Teraz też śpi już od 18.00, ale zbudzę Ją niedługo, bo wanienka czeka :-)
Kobietki miłej soboty życzę :-)
Aaaaaaaaaa
Palin Aro is the best!!!