reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Na zdjeciach sandałki ma na sobie Zosia:tak:Marysia na zakupy jechała wózkiem i wyrzucił bucika aniołek mój :sorry: Więc na zdjęciach Marysia bez obuwia.

dmuchawcu- ja z propozycji porodu chętnie skorzystam, choć wtedy już mojej siostry nie będzie i Ewe teściowej będę musiała oddać, teraz to spieszy mi się z tym rodzeniem tylko ze względu na nią bo wiem że siostra sie nią dobrze zaopiekuje, kurcze ale chętnie bym poznała datę, mi brzuch właściwie mocno spina się od piątku a te skurcze w nocy od kości krzyżowej to były całkiem obiecujące.
Twoje pszczoły to na łobuzy wyglądają na zdjęciach ale większość dzieci lubi psocić to znaczy ze poradzą sobie w życiu:-D:-D

Paulunia- za taka cenę to dużo macie w menu u na by był obiad, kawa i ciasto

anilek-
szkoda ze tego dziada wychowywali, ale jak dziewczyny piszą antybiotyk i zero czytania w necie o głupotach

Co do chrzcin to my jeśli nie urodzę 2 tygodnie po terminie to chyba w 3 niedzielę lipca robimy, bo wtedy będzie brat mężna który ma być chrzestnym a on mieszka w belgi i rzadko przyjeżdża, my robimy w domu a właściwie jak będzie ładnie to w ogrodzie, ale jeśli będe bardzo zmęczona to w restauracji której pracuje mój M. tam dostaniemy zniżkę i do 50-60 zł. powinniśmy dostać obiad, kawę, zimną płytę i może danie, zobaczymy

Ostatnia edycja:
Dzika- one nie tylko na zdjęciach na łobuziary wyglądają- one SĄ łobuziarami i to straszliwymi:sorry:. A do kiedy siostra zostaje? Życze porodu w takim razie wczesniej. Ja najchętniej po niedzieli:tak:

anilek a ja do tej pory za obiad, a raczej podgrzewanie się nie zabrałam - myłam okno w kuchni, najmniejsze i najmniej brudne, a teraz latałam za muchą, którą wleciał
pedzi_dogaja.gif
tylko z miną mniej zadowoloną
mmmmh-naaaaan.gif

DzikaBez widzę, że sporo z nas ma najblizszych gości "dojeżdżających" i stąd też te daty - i u nas też kilku wyjazdowych jest. Przyjęcie w ogrodzie, ach - rozmarzyłam się
bigluf.gif

reklama
dmuchawcu- moja siostra jedzie w niedzielę, optymalnie było by jutro.....:no:, ale ja jakoś tego nie widzę, gdyby dzieci nas słuchały już teraz to by dziwne było trochę, ważne żeby poród bez komplikacji był i tyle mi wystarczy

Do góry