reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Na zdjeciach sandałki ma na sobie ZosiaMarysia na zakupy jechała wózkiem i wyrzucił bucika aniołek mój Więc na zdjęciach Marysia bez obuwia.
Dmuchawcu pszczółki cudne! Ostatnie zdjęcia jest mega rozczulające!
Zgadzam się!!!
A moje podłogi niestety nie umyte... Nie dałam już rady. I chyba już nie dam dziś. Może jutro??? Padam na pyszczek...
Mam ochotę na jakieś ciacho. Zjadłam melona, ale to nie to. Mój organizm chce cukru!!!
DzikaBez
Fanka BB :)
dmuchawcu- ja z propozycji porodu chętnie skorzystam, choć wtedy już mojej siostry nie będzie i Ewe teściowej będę musiała oddać, teraz to spieszy mi się z tym rodzeniem tylko ze względu na nią bo wiem że siostra sie nią dobrze zaopiekuje, kurcze ale chętnie bym poznała datę, mi brzuch właściwie mocno spina się od piątku a te skurcze w nocy od kości krzyżowej to były całkiem obiecujące.
Twoje pszczoły to na łobuzy wyglądają na zdjęciach ale większość dzieci lubi psocić to znaczy ze poradzą sobie w życiu
Paulunia- za taka cenę to dużo macie w menu u na by był obiad, kawa i ciasto
anilek- szkoda ze tego dziada wychowywali, ale jak dziewczyny piszą antybiotyk i zero czytania w necie o głupotach
Co do chrzcin to my jeśli nie urodzę 2 tygodnie po terminie to chyba w 3 niedzielę lipca robimy, bo wtedy będzie brat mężna który ma być chrzestnym a on mieszka w belgi i rzadko przyjeżdża, my robimy w domu a właściwie jak będzie ładnie to w ogrodzie, ale jeśli będe bardzo zmęczona to w restauracji której pracuje mój M. tam dostaniemy zniżkę i do 50-60 zł. powinniśmy dostać obiad, kawę, zimną płytę i może danie, zobaczymy
Twoje pszczoły to na łobuzy wyglądają na zdjęciach ale większość dzieci lubi psocić to znaczy ze poradzą sobie w życiu
Paulunia- za taka cenę to dużo macie w menu u na by był obiad, kawa i ciasto
anilek- szkoda ze tego dziada wychowywali, ale jak dziewczyny piszą antybiotyk i zero czytania w necie o głupotach
Co do chrzcin to my jeśli nie urodzę 2 tygodnie po terminie to chyba w 3 niedzielę lipca robimy, bo wtedy będzie brat mężna który ma być chrzestnym a on mieszka w belgi i rzadko przyjeżdża, my robimy w domu a właściwie jak będzie ładnie to w ogrodzie, ale jeśli będe bardzo zmęczona to w restauracji której pracuje mój M. tam dostaniemy zniżkę i do 50-60 zł. powinniśmy dostać obiad, kawę, zimną płytę i może danie, zobaczymy
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dzika- one nie tylko na zdjęciach na łobuziary wyglądają- one SĄ łobuziarami i to straszliwymi. A do kiedy siostra zostaje? Życze porodu w takim razie wczesniej. Ja najchętniej po niedzieli
anilek a ja do tej pory za obiad, a raczej podgrzewanie się nie zabrałam - myłam okno w kuchni, najmniejsze i najmniej brudne, a teraz latałam za muchą, którą wleciał
tylko z miną mniej zadowoloną
DzikaBez widzę, że sporo z nas ma najblizszych gości "dojeżdżających" i stąd też te daty - i u nas też kilku wyjazdowych jest. Przyjęcie w ogrodzie, ach - rozmarzyłam się
DzikaBez widzę, że sporo z nas ma najblizszych gości "dojeżdżających" i stąd też te daty - i u nas też kilku wyjazdowych jest. Przyjęcie w ogrodzie, ach - rozmarzyłam się
madzia128
Anilku- czyli rodzimy w poniedziałek? Dzika i Anula razem z nami
Zapomniałyście o mnie To Smile się wyłamała i urodziła wczoraj, ale jeszcze ja zostałam na polu walki
reklama
DzikaBez
dmuchawcu- moja siostra jedzie w niedzielę, optymalnie było by jutro....., ale ja jakoś tego nie widzę, gdyby dzieci nas słuchały już teraz to by dziwne było trochę, ważne żeby poród bez komplikacji był i tyle mi wystarczy