reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Odprowadziłam Mikołaja na zawody wędkarskie z tym całym ekwipunkiem. Dobrze, że to niedaleko. Teraz kawka, truskawki z mascarpone i ciacho kruche... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Uważam, że zasłużyłam. Tyle kilometrów dziś narobiłam... Proszę koleżanki o poparcie... :sorry:

Anilku- czyli rodzimy w poniedziałek? Dzika i Anula razem z nami:-D:-D

Chciałabym... chciała!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dmuchawcu Twoje córeczki są cudne :-) szkoda sandałka, może jeszcze się znajdzie... dostałaś moją wiadomość?
Dzika może jednak Nina Cię posłucha :tak:

Widzę że dużo porodów się szykuje :-) oby maleństwa przyszły na świat w dogodnych dla Was terminach ;-)

U nas dzisiaj była położna. Generalnie wszystko ok ;-)
i byliśmy na pierwszym spacerku :-) tylko troszkę pod blokiem ale dobre i to ;-)

anilek - zasłużyłaś :tak: smacznego :-)
Dmuchawcu - oj te pszczółki są przesłodkie aż mój synek się zainteresował i stwierdził , ze bliźniaczki :tak:

Umawiacie sie na rodzenie ???? Ja też się chce umówić . Jutro chcę . Sara na bank jutro urodzi , Minnie pewnie też da radę a ja zapewne ponoszę jeszcze tydzień dziecia :cool2:

Odprowadziłam Mikołaja na zawody wędkarskie z tym całym ekwipunkiem. Dobrze, że to niedaleko. Teraz kawka, truskawki z mascarpone i ciacho kruche... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Uważam, że zasłużyłam. Tyle kilometrów dziś narobiłam... Proszę koleżanki o poparcie... :sorry:

Masz moje poparcie!

A ja ległam na kanapie w salonie i oglądam Ranczo - chwila relaksu, a potem zabieram się za resztę, bo jeszcze trochę mi zostało.

Cześć dziewczyny:) Widzę,że lista maluszków się powiększa:) Jeszcze raz wszystkim mamą gratuluję:)))

Mam pytanie do dziewczyn po cc- też macie takie zgrubienie wzdłuż całego cięcia ,ciutkę pod szwami?To taki etap gojenia czy co?

Anilku- równiez udzielam poparcia!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:
Ja właśnie przebyłam trasę raz jeszcze i sandałek się znalazł!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
W nagrode kupiłam sobie pół kilo czereśnie(po 15zł za kg-o zgrozo!), lody:-D i całego arbuza:-D:-D:-D Jak szalec , to szaleć.

Kingusia - wiadomość dostałam, wieczorkiem odpiszę;-)

MatkaEwa- doczekasz sie kochana:tak: Jak nei urodzisz jutro to może chcesz się przyłączyć i urodzić w poniedziałek??:-):-D

Ostatnia edycja:
Kingusia a miałyśmy te same terminy, a Ty już masz Laurę przy sobie!

Dmuchawcu super, że sandałek się odnalazł! Znalazłaś na drodze, czy ktoś w sklepie odłożył? Ależ bym zjadła czereśni - jutro mam w planach wybrać się do miasta na zakupy, ostatnia szansa na kupienie i zjedzenie czereśni. Dzisiaj śniadanie poprawiłam arbuzem, a obiad będzie na kolację, bo do tej pory się nie zebrałam.

reklama
Mikoto- sandałek znalazł się w Lidlu w koszu z sandałkami (są akurat teraz w ofercie, ale wcześniej nie wpadłam na to, że ktoś go może tam odłożyć).

Ja czereśnie juz zjadłam. Pół kilo to żadne szaleństwo jak dla mnie, ale lepszy rydz niż nic.

Ostatnia edycja:
Do góry