reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

dmuchawcu super, że się sandałek znalazł!!!

My po obiedzie u mamy :-p magnum zjedzone, resztki zimnej coli spijam. Oliverek pod blokiem, dyspozycje organizacyjne na okres od jutra do poniedziałku wydane, porządki zrobione. Tylko leżeć i pachnieć ;-)

reklama
Dmuchawcu - przekochane te Twoje pszczolki :-) Ciesze sie, ze sandalek sie znalazl :-)

MatkaEwa - heheh u mnie tez cisza i nic na jutro sie chyba nie zapowiada :confused2: Ani nawet o wywolywaniu czegokolwiek nie ma mowy, bo drugi dzien z rzedu sie lenie i nic mi sie nie chce. Fajnie by bylo, zebysmy razem z Saara sie rozpakowaly :cool2: Fajnie tak znac termin cc (choc wcale tego cc nie zazdroszcze z innych wzgledow) - kurcze to wyczekiwanie i niepewnosc sa naprawde meczace... Stan fizyczny juz pomine, bo staram sie jak moge trzymac fason i zbytnio nie uzalac nad soba :-D

Obiadek zjedzony, to teraz pora na relaks. A potem jeszcze pozmywam naczynia.

dmuchawiec super ze znalazłaś sandałek

Ja podobnie jak MatkaEwa chciałabym jutro, ale myśle ze nasze dzieciątka jeszcze nas nie słuchają.
Z drugiej strony chciałabym zdążyć zaprawić truskawki, ale jak nie zdąże to może bratowa się zlituje i mi zrobi dżemik.:-)

aguśka24mir z Piotrusiem w szpitalu. Zapalenie płuc!! Prawdopodobnie zaraził go starszy Brat :-(

minnie na 11:00 szpital a CC koło 15:00 chyba, że jakiś nagły przypadek mi się w kolejkę wciśnie :-D

No właśnie Gosiak jak tam??

Dmuchawcu dobrze, że sprawdziałś ten kosz.

Sara masz rację! Relaksuj się!

Justa a u mnie ani obiadu, ani kolacji - nie mam chęcia, chodzę i piję wodę, strasznei pić mi się chce, na dworze upalnie, słońce dopieka. Już sama nie wiem na co mam ochotę. Dżemik truskawkowy też miałam robić - w zeszłym roku nie zrobiłam, ale za to nadrobiłam dżemem jakogodowym, malinowym, jabłkowo-pomarańczowym i powidłami śliwkowymi z czekoladą, bo ogórki to obowiązkowo - w sumie zrobiłam ponad 100 słoików. W tym roku odpuszczam - została 1/3 także jakoś damy radę.

wróciłam i jestem padnięta :) występy super - uśmiałam się. I oczywiście po raz kolejny duma mnie rozpierała aj :p oprócz występów każdej z grup, była lekcja pokazowa nauki tańca (bo dzieci chodzą na zajęcia dodatkowe), jakbyście zobaczyły jak ten mój Tosiak tańczył gangam style :D normalnie gęba mi się śmiała jak nie wiem :D ale niestety z tego wszystkiego zapomniałam kamery ;( ale znajomi mięli, mam nadzieję, że coś tam nagrali :)później zebranie na sali (każda grupa), rozdawanie dzieciom prezentów, dyplomów :) i uwaga :D ja też dostałam dyplom :D Kilkoro rodziców dostało takie szczególne podziękowania od pań za pomoc. Normalnie się nie spodziewałam :D Miło się tak zrobiło jakoś :p Wszystko trwało ok 2,5 godziny, 2 godziny na polu - a tam drzewa ... wróciłam do domu i płaczę, ale nieświadomie :p lewe zatoki bolą jak cholera i naciskają mi chyba na nerwy w oku bo lecą mi łzy z tego lewego oka jak nie wiem co.
Dmuchawiec - szczęściaro, udało Ci się z tym sandałkiem :)
Anilku - należy Ci się należy :)
Co do porodów - chcę się wyłamać i urodzić jutro :p Potowarzyszyłabym sarze i MatceEwie :p

Edit - moja kowbojka : IMG_6355.jpgIMG_6368.jpg

Załączniki

• IMG_6355.jpg
    IMG_6355.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_6368.jpg
    IMG_6368.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
reklama
hej,
melduję że od wczoraj jesteśmy w domku :-)
niestety nie mam na nic czasu, starszy synek nie odstępuje mnie na krok a braciszka też, cały czas musimy na zmianę z mężem na nich patrzeć żeby krzywdy młodszemu nie zrobił z miłość
a teraz to jestem wkur.... zostawiłam na tydzień dziecko z tatą i dziadkami i co? angina, mały od rana płacze że ała i na gardło pokazuje, szlag mnie trafia, tak chcieli mi dobrze robić że lody i wycieczki codziennie były, teraz się boje o maleństwo żeby niczym sie nie zaraziło bo całusków w czółko nie sposób uniknąć

wrrr.... ale mam nerwy dzisiaj.

odezwę się jak będę miec troszkę więcej czasu laseczki

aaaa i
GRATULUJĘ wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za kolejne && !!!!!!!:-)

Do góry