Korba32
Fanka BB :)
Dmuchawcu jestem na tel z mala na rekach i pije z Tobą kawke -
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam z miasta, w Pepco kupiłam tunikę za 9,90złbyła przeceniona, do leginsów jak znalazł na taką pogodę. Naczynia pozmywane, teraz musiałabym zabrać się za łazienkę i dokończyć do pracy skoro jutro chciałabym rodzić... hehe
Podobnie jak _anula nie mam pomysłu na obiad, chyba zrobie ziemniaczki z koperkiem do tego jajo sadzone i świeży kalafior a do picia koktajl z truskawkami, już się chłodzi w lodóweczce.
Ja dziś strzeliłam sobie cappuccino i do tego drożdżówkę z serem, a co.. jak szaleć to szaleć
U mnie jakies pare skurczykow, ale cos lichawe i nie chce byc wiecej... jutro moj termin, ale raczej maly nie wylezie
Wczoraj jakas taka duchota byla, ze po ginie i zakupach udalo mi sie tylko ogarnac biezace porzadki (pranie, odkurzanie, zmywarka, kuchnia) i poscierac te nieszczesne kurze... Reszte dnia spedzilam opychajac sie do granic mozliwosciStwierdzilam, ze ostatnia szansa sobie dobrze pojesc
Dzisiaj dla odmiany leje jak z cebra i tez totalnie na nic ochoty nie mam - no moze na rodzenie bym sie pisala
Mikoto - wariatko Ty bakterie octem z płynu do szyb zwalczasz
a ja uwaga - zamiast posolić ziemniaki - posłodziłam je ... zorientowałam się jak je odcedzałam, bo obok stało pudełko z cukrem a nie z solą ... przepłukałam wodą, najgorsze nie były muszę się wreszcie ogarnąć ...