reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak to im powiedz, że tak masz i tyle ;) Zawsze akcja może przystopować z nerwów, jak dojedziesz do szpitala. Może jak Cie zobaczą to już zostawią, żebyś się nie męczyła :* u mnie skurcze nadal nieregularne. jak mąż wróci z pracy zacznę się ruszać i wskoczę do wanny, bo teraz jeszcze nie mogę się rozkręcać ;)

reklama
Gosiak - z jednej strony dziwne te zasady szpitalne a z drugiej w domu masz więcej możliwości i swobodniej . Jesteś sama czy z mężem ??? Pytali czy ktoś jest z tobą ??? Jejku jednak to dziwne , ze wcześniej nie przyjmują . A jak akcja się rozwinie szybciej niż w książkach piszą i parte będziesz miała . .... Dziwne dziwne .... Trzymam kciuki dzielna kobieto i mam nadzieję , ze sama jednak nie jesteś .
Smile - wody odejdą to i skurcze się pojawią . Trzymam &&&&&&&&&&&&&& i czekam .

Gosiaku- weź kąpiel i jedź. Zawsze mozesz powiedzieć, że masz częste skurcze. Nawet jak Cię podłącza pod ktg i okaże się, że sa rzadziej niż mówiłaś, to nikt się nie powinien dziwić bo pod wpływem stresu skurcze mogą w ogóle się wyciszyć.
Chyba , że dobrze Ci w domku. Ale jeśli Cię to stresuje i chciałabys juz jechać, to ja bym pojechała.

Wzielam kapiel, a w wodzie skurcze co chwile, jeden sie skonczyla zaraz drugi...wytrzymaalm 20 minut i wyszlam.
Zaraz zadzwonie po meza aby wracal i bedziemy jechac. Macie racje niech zrobia to ktg bo ja wyprosotwac sie nie moge przy tych skurczach. Najwyzej nas odesla i tyle

OKi Maz juz wraca i jedziemy

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiak - trzymam kciuki.
Dziewczyny czy któraś z Was tydzień przed rozwiązaniem farbowała włosy. Musiałabym zrobić pasemka, ale nie wiem czy jest to dobry pomysł choć nie mogę już na siebie patrzeć.

Do góry