reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej
Gosiak mam nadzieje, zencie nie odeslali, ja mialam te skurcze z krzyza i wiem co to za bol. Nie mozna sie ruszyc. Powodzenia!!!

Natis dokladnie tylko dla maluszka mam 100% cierpliwosci. Z dziewczynkami tez staram sie spedzac chociaz chwile ale ciezko z tym bo blanka do 15 w szkole, potem ida na plac zabaw z tata a jak wroca o 17 to tak dokazuja obie ze mnie krew zalewa...

Dmuchawiec skoro sprawdzilo ci sie oapanie z dziewczynkami to i teraz rob tak. Chyba ze Helenka bedzie chciala inaczej:-)

Sara kciuki!!!!

reklama
Gosiak - kciuki zaciskam!!!

Kurcze pamietam jeszcze bardzo dobrze co to skurcze z krzyza... mam nadzieje, ze sie biedulka nie wymeczy za bardzo :-(

natis - mam nadzieje, ze Lenka da Ci odpoczac w koncu. Ja zasypialam karmiac malego mimowolnie - karmilam go na lozku, na lezaco (tak mi bylo najwygodniej), i on zasypial przy cycu, a ja chyba nawet szybciej od niego - moze chociaz z jedna taka drzemke pozwol sobie z nia zrobic - albo w dzien, albo w nocy.

Saara - powodzenia na wizycie
MatkaEwa - porzadnych skurczykow na ktg zycze!
Asia - ja dopiero mam zamiar farbowac po porodzie. Farbowalas juz w ciazy? Jesli tak, to bym farbowala, jesli cala ciaze sie wstrzymywalas, to moze wytrzymaj jeszcze troche.

Minnie - właśnie nie farbowałam bo ciążą była zagrożona. Niestety nie mogę na siebie już patrzeć a obawiam sie, że po porodzie mogę czasowo nie dać rady.

Kingusia witamy - dobrze , ze już jesteście :-)
Minnie - skurczybyków nie czuję żadnych więc wątpię , że na ktg się pojawią . Ale tętno Jasia lecę sprawdzić .

No proszę Smile zrobiła się na bóstwo i od razu na porodówkę pojechała . Może by tak do fryzjera pójść ???:-D

Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
Właśnie umówiłam się do fryzjera na piątek. Muszę w końcu coś z sobą zrobić, bo póżniej z czasem może być różnie.

reklama
gosia, smile- czekamy na wieści, oby szybko wam poszło

Kingusia- witaj, napisz jak będziesz miała czas jak to było u Was? dlaczego cc?

matkaEwa- ja też myślę ze najważniejsze na ktg serduszko, a skurczybyki może ich być może nie bo wcale nic nie muszą oznaczać

sara- powodzenia na wizycie

dmuchawcu- jak tam brzuszek po porządkach? dalej się spina?

julix- a u Ciebie się coś rozkręca?

Ja spadam dziergać opaskę dla Ewy, ona śpi więc coś zrobię, dziś o 3 w nocy wraca moja siostra może Nina czekała na nią? w końcu ona ma być chrzestną:-D

Do góry