reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Hej
Gosiak mam nadzieje, zencie nie odeslali, ja mialam te skurcze z krzyza i wiem co to za bol. Nie mozna sie ruszyc. Powodzenia!!!

Natis dokladnie tylko dla maluszka mam 100% cierpliwosci. Z dziewczynkami tez staram sie spedzac chociaz chwile ale ciezko z tym bo blanka do 15 w szkole, potem ida na plac zabaw z tata a jak wroca o 17 to tak dokazuja obie ze mnie krew zalewa...

Dmuchawiec skoro sprawdzilo ci sie oapanie z dziewczynkami to i teraz rob tak. Chyba ze Helenka bedzie chciala inaczej:-)

Sara kciuki!!!!

reklama
Gosiak - kciuki zaciskam!!!

Kurcze pamietam jeszcze bardzo dobrze co to skurcze z krzyza... mam nadzieje, ze sie biedulka nie wymeczy za bardzo :-(

natis - mam nadzieje, ze Lenka da Ci odpoczac w koncu. Ja zasypialam karmiac malego mimowolnie - karmilam go na lozku, na lezaco (tak mi bylo najwygodniej), i on zasypial przy cycu, a ja chyba nawet szybciej od niego - moze chociaz z jedna taka drzemke pozwol sobie z nia zrobic - albo w dzien, albo w nocy.

Saara - powodzenia na wizycie
MatkaEwa - porzadnych skurczykow na ktg zycze!
Asia - ja dopiero mam zamiar farbowac po porodzie. Farbowalas juz w ciazy? Jesli tak, to bym farbowala, jesli cala ciaze sie wstrzymywalas, to moze wytrzymaj jeszcze troche.

Minnie - właśnie nie farbowałam bo ciążą była zagrożona. Niestety nie mogę na siebie już patrzeć a obawiam sie, że po porodzie mogę czasowo nie dać rady.

Kingusia witamy - dobrze , ze już jesteście :-)
Minnie - skurczybyków nie czuję żadnych więc wątpię , że na ktg się pojawią . Ale tętno Jasia lecę sprawdzić .

No proszę Smile zrobiła się na bóstwo i od razu na porodówkę pojechała . Może by tak do fryzjera pójść ???:-D

Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
Właśnie umówiłam się do fryzjera na piątek. Muszę w końcu coś z sobą zrobić, bo póżniej z czasem może być różnie.

reklama
gosia, smile- czekamy na wieści, oby szybko wam poszło

Kingusia- witaj, napisz jak będziesz miała czas jak to było u Was? dlaczego cc?

matkaEwa- ja też myślę ze najważniejsze na ktg serduszko, a skurczybyki może ich być może nie bo wcale nic nie muszą oznaczać

sara- powodzenia na wizycie

dmuchawcu- jak tam brzuszek po porządkach? dalej się spina?

julix- a u Ciebie się coś rozkręca?

Ja spadam dziergać opaskę dla Ewy, ona śpi więc coś zrobię, dziś o 3 w nocy wraca moja siostra może Nina czekała na nią? w końcu ona ma być chrzestną:-D

Do góry