dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Minnie- pastowanie nei może czekać bo w poniedz. przywiozą mi dywany-byc może jeszcze nie do konca suche i bede je musiała od razu rozwinąć
Więc albo dziś pastaowanie, albo w sobotę, ale na sobotę mam inne plany.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane wylogowuję się i jadę na to ktg ... ale wiecie co ? niech sie Loli nie rodzi jeszcze bo dziś popołudniu zaplanowana Ikeaweekend też zajęty
hahaha nie dogodzisz ciężarnej
Uciekam papatki
Mikoto- ja myje okna i pastuje podłogi nie w celu przyspieszenia porodu
Mam jeszcze chwile do terminu (27czerwca). Chce sprzatnąć mieszkanie bo później po porodzie łatwiej bedzie je ogarnąć jak "grubsze sprawy będą porobione. Wtedy wystarczy dbanie o ogólny ład. A i samopoczucie lepsze, gdy jest czyściutko
Mnie bałagan dołuje. Nie chce mi sie czasem tyłka ruszyć jak w domu syfik. Nie sprzatałam przed Wielkanocą, żeby wtedy nie wywołać skurczy-brzuch mi wtedy bardzo twardniał, dlatego teraz mam "tochę"roboty. Ale cieszy mnei ona jak nigdy. Mam fioła na punkcie tego sprzątania- zaufałam naturalnemu instynktowi![]()
![]()
mikoto Ty i tak jesteś naszym bb pracusiem i dla wielu z nas inspiracją do ruszenia tyłka z kanapyJa tylko zawsze zastanawiam się, jak Ty znajdujesz czas na codzienne porządki i prace domowe i tak częste udzielanie się na forum
Moja doba na to wszystko jest stanowczo za krótka
![]()