reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

OGŁOSZENIE!!!
Uwaga, oddam zupełnie darmo, całkiem nowy, bez sladów uzytkowania DZIEŃ PORODU!!! ważny tylko dziś. Można go podzielić na kilka osób. Chętne osoby proszę brać i nie krępować się !!!
:-D

Dzis nasz dzień, ale nic z tego. CHyba,że to będzie mega szybka akcja :tak:
Julix - ja nadal licze na Ciebie
Palin - super, że się udało tak przedłużyć i będziecie razem
Betty - oby i u CIebie wreszcie drgnęło
Kari - STO LAT !!!

Dziś sliczna pogoda się zapowiada, więc coś trzeba zrobic z tym dniem, tylko co...
Nocka jako talko, o 3 sie obudziłam i słuchałam świergotu jakiegoś ptaszka, do czasu, aż mąż wstał i zamknął okno bo nie mógł przezniego spać:tak: a ja z gorąca myślałam, że się uduszę.
Wypiję herbatę i może jakieś przysiady porobię, podłogę umyję. Ślubny stwierdził, że juz z chęcią weźmie te 2 tygodnie wolnego, bo jakoś nie może sie skupić w pracy :-p

reklama
Mikoto- kawki nawet jeszcze nei wstawiłam, miałam telekonferencje z moją mamą, potem z mężem. Ale juz lecę:tak: Ja Tobie dałam pawera do sprzatania? kobietko- to raczej Ty mnie:tak:

Palin- a u nas czereśni nie mam nadal:-(

Ostatnia edycja:
Gosiak - chętnie przyjmę, biorę obiema garściami :-D

Ciśnienie wróciło do normy (122/78) - czyli efekt kąpieli, uff. Ale mnie kręci głowa i niedobrze po śniadaniu. Coś czuję, ze będzie dziś kiepski dzień.

A wieczorem zapowiadała się super imprezka - 30 urodziny najlepszego przyjaciela Aro. Temat przewodni - Hawaje :-) Ciekawe, czy Mikołaj da nam pójść i się pobawić (choć kumpel mówił, że chyba wolałby "życzenia przez telefon z płaczem w tle" - imprezę przeniósłby na oddział położniczy, albo pod okna szpitalne;-)).

Palin, dobrze że wszystko się poukładało i Aro jednak może być z Tobą, teraz już możesz być spokojna;-)

Kari, wszystkiego najlepszego:-):-):-)
Można powiedzieć, że synek Ci zrobił najlepszy prezent na urodziny, jaki można sobie wymarzyć:tak:

Dzięki dziewczyny

To nie są takie typowe kolki, ona się strasznie pręży, steka, męczy się potwornie, ale nie płacze. Nie umie kupki zrobić i gazów się pozbyć z jelit.

Dmuchawiec dzięki bardzo!!! Właśnie tak noszę Lenkę od kilku dniw ale może za krótko.

Robaczku, Sara - właśnie przed chwilą probowalam karmić ja jakby kangurujac i nawet całkiem dobrze poszło.

Dzięki kochane za rady, każda jest dla mnie bezcenna i do wypróbowania.
Sab simplex na nas nie działa, może spróbuję tego Debridatu. Też o nim słyszałam.

Hej mamusie!

Robaczku ale synuś będzie miał niespodziankę! Super :-D
Misianka trzymam kciuki aby szybko i bezboleśnie poszło!!! && :-)
MatkaEwa
a może cosik zaczyna się dziać?! trzymam kciukaski &&&
Natis oby Lence szybciutko przeszły te kolki!
anula trzymam kciuki za ktg! Oby coś pokazało!

U mnie dziś nic nowego... :( brzuch pobolewa. Kąpiel nie pomogła :sorry: No nic, trza czekać ;-):-)

Miłego dnia kobietki!!!

Palin - super, że ktoś chętny się znalazł :-D Rzeczywiście imprezka zapowiada sie super, może hawajskie rytmy zmotywują Mikołaja :cool2:

Na suwaczku piszą, że dokonałam cudu...to niech cud sie ujawni :rofl2:

Natis - a może masaż by pomogół...jak Lenka leży na pleckach to podkulaj jej nóżki i delikatnie dociskaj do brzuskza. Koleżanka tak robiła i nie raz dzięki temu jej Mała puszczała bączki a czasem to i kupka przy tym wyskoczyła.

Ostatnia edycja:
Witam porannie i slonecznie :-)

U nas od kilku dni piekna pogoda - juz mamy 18 stopni. Nie wiem czy w zwiazku z tym nie pozostac na balkonie, bo boje sie, ze nie dam rady sie spacerowac dzisiaj.

Wczoraj udalo mi sie umyc okno balkonowe, wieczorkiem uprasowalam halde ubran i firanek, poszlam spac przed 24 ale sie ciesze, ze mam to wreszcie z glowy, bo mi to ciagle "wisialo". Tylko stopy mi masakrycznie spuchly. Nie wiem, moze to przez pogode? W mojej ksiazce pisze, ze dieta bogata w nabial moze wzmagac puchniecie w ciazy, a ja akurat mam na to faze - musli ze swiezymi owocami, jogurty serki deserki - moglabym jesc przez caly dzien... musialabym odstawic na probe, tylko ze mam cala lodowe tych pysznosci :-D Owoce tez wcinam jak oszalala, za to mam diete bezslodyczowa - stwierdzilam, ze juz musze organizm oczyscic z dziadostwa, zeby dzidzi mleczko zdrowsze bylo. Na pewno mi nie zaszkodzi. Nawet ladnie sie trzymalam od kilku dni, tylko wczoraj m. dostal paczke drozdzowek i przyniosl do domu, no to nie mogly sie zmarnowac :-p

mikoto - widze, ze gniazdko nadal moscisz :-) Ciesze sie, ze juz wszystko dla dzidzi i do szpitala masz przygotowane. Podziwiam, ze masz tyle powera, bo ja to tak zrywami i z rozpedu :-D

misianka - trzymam mocno kciuki!!

Kari - gratulacje!

Robaczku - witaj w domku, fajna bedzie mial syn niespodzianke :-)

MatkaEwa - kciuki za wizyte!
fioletowa - za Twoja wizyte rowniez kciuki i zeby plan dnia udalo sie zrealizowac w 100%
natis - mam nadzieje, ze ta kolka to tak jednorazowo cos Lence zaszkodzilo. U nas pomagalo kladzenie na brzuszku do spania, albo pilnowalismy wtedy, albo lezal nam maly na naszym brzuchu i delikatnie kolysalismy. Na brzuszku latwiej baczki moga uciec - jesli to kolka.

dmuchawcu - nie przejmuj sie - powolutku sobie sprzataj, nic na sile. Moze to pastowanie na sam koniec sobie zostaw, zeby sie nie dobic? Czekam na Ciebie i kawke :-D

Milego dnia!

Ja już z kawusią:tak:
Moja mama potrafi ze mną godzinę gadac, i teraz mam opóxnienie:crazy:;-).
Jedziemy jednak do tego przedszkola- juz teraz powiedziąłm Zosi i sie nie wywinę bo cieszy się jak szalona i juz sama poszła sie ubierac:sorry:
Ale najpierw kawka:tak:

reklama
Gosiaku gratuluję skończonego 40tc! Oby cosik zaczęło się już dziać!! :-)
Dmuchawcu ja też jak coś obiecam, to nie ma wybacz. Muszę dotrzymać słowa. Mały jest bardzo cwany i pamiętliwy... :tak::-D
Palin super, że przedłużyliście pobyt Ara! Fajnie, że będzie z Tobą przy porodzie! :-)

Do góry