reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

U mnie znow skurczowa noc. Wlaze do wanny tradycyjnie...

Edit: u mnie fałszywy alarm, po kąpieli się uspokoiło

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie
Ja już po śniadanku i zaraz zbieram się do pracy, dziś ostatni dzień...
W końcu będzie więcej czasu na BB :-) czas najwyższy posprzątać mieszkanko i poprać jeszcze co nieco przed przyjściem maluszka ;-) miłego dnia życzę

Dzień dobry ;-)

Ależ wczoraj był owocny dzień na BB :-) która dzisiaj? :-)
Poczekajcie jeszcze kilka dni bo w końcu wszystkie nasze czerwcowe dzieciaczki będą majowe :-p
U mnie wcześniej było zagrożenie przedwczesnym porodem a teraz leki odstawiłam i cisza. Coś mi się zdaje że dociągne do terminu, oby nie dłużej :baffled: musze sobie w końcu te liście malin kupić bo mam sklerozę :dry:

Głodna już jestem a nie chce mi się wstać :sorry2: może oszukam Laurę herbatniczkiem? :-p

Mikoto pospałaś?
Justa
już dawno powinnaś odpoczywać a nie pracować :-p podziwiam że dajesz radę...
anula jak tam rozkręca się coś?
MatkaEwa coś mało Cię ostatnio na forum... gdzie się podziewasz? ;-)

U nas wreszcie wyszło słońce, może będzie ładny dzień ;-)
Życzę Wam słoneczka i dobrych humorów :-)

Witam się w ten słoneczny poranek
hello.gif

Kingusia
, dziękuję, że pytasz
Bisous14.gif
Mimo, że przebudziłam się przed 7, to wcale się nie wyspałam - miałam jakieś durne sny, a na koniec złapał mnie skurcz łydki http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Justa u nas piekna pogoda się zapowiada, także nareszcie mogę wstawić pranie z ciuszkami. Jak tylko ogarnę się po nocy, to biorę się za segregowanie kolorystyczne - tyle, że w sumie wszystko kremowe i beżowe
content-saute.gif
A i pieluszki i kocyki niepoprane, więc będzie co robić.

Palin gdzie jesteś?

Dzisiaj aguśka ma cc?
Czy coś mi się pomyliło?

Natis, Fioletowa - dajcie znać czy wychodzicie do domu

Korba skrobnij coś do nas

Dzisiaj muszę się wybrać na zakupy spożywcze - tylko nie chce mi się za bardzo i nie wiem czy wyruszać dalej czy tylko do miejscowego sklepu.

Mikoto ja dzisiaj w nocy skończyłam czytać książkę i muszę wybrać się do biblioteki bo nie będę miała się czym zająć nocami :-p
Zazdroszcze Ci że masz ubranka i kocyki do prania bo ja już wszystko mam wyprane i wyprasowane i teraz mi się nudzi a to takie przyjemne zajęcie było... i tak ładnie pachniało ;-)

Kingusia a co teraz czytałaś? Ja nawet nie pamiętam kiedy ostatnio trzymałam książkę w ręce http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif W ogóle nie mam na to czasu. A na pranie to już ostatni dzwoniek - do soboty będę miała trochę luzu - także chcę poprać i poprasować to, co mam. Musze też uporządkować szafę dla Maleństwa, bo do tej pory udało mi się zaledwie jedną półkę wygospodarować - także czeka mnie trochę planowania, przestawiania i sprzatania-ale to akurat sama przyjemność. Muszę jeszcze torbę do szpitala spakować- w sumie to tylko torby mi brakuje, rzeczy do torby są. A Twoja już spakowana? Jakiej wielkość masz torbę?

Mikoto ja mam dziecięce ciuszki w komodzie, 4 szuflady, ale tam mam w sumie tylko body, pajacyki itp a takie grubsze rzeczy jak kombinezony, kocyki, ręczniczki juz się nie zmieściły i leżą na półce. Miejsca jest dużo bo mamy taką wnękę w pokoju Laury i mąż zabudował ją półkami, więc powstał taki jakby regał. Tylko nie wiem jak to wszystko sobie układać żeby było mi wygodnie... najwyżej później poprzekładam.
Zastanawiam się jeszcze czy nie kupić sobie jakiegoś koszyczka czy czegoś w tym stylu żeby postawić na komodzie na kosmetyki dziudziusia i takie inne szpargały... tylko nie mam pomysłu:sorry2:

Co do torby to moja już czeka spakowana, to taka zwykła podróżna torba, nie walizka ale dosyć duża. Ma chyba z metr długości :-p

Pytałaś co czytałam... ja to czytam wszystko co mi w rękę wpadnie :-p jakieś takie babskie czytadło :-D

Ostatnia edycja:
Ja również witam się z rana:)

Na 09:00 lecę do kardiologa więc trzeba się ogarnąć:)

Aguska kciukasy za dzisiaj zacisnięte:)))) jeszcze chyba jakieś CC było na ten miesiąc przewidziane... w każdym razie kciuki &&&& :)

Misianka mam nadzieję, że u Ciebie też się coś rozwinie....

Mama Kubulki co z Tobą? odezwij się... ostatnio pisałaś o częstych skurczach więc może Maleństwo już z Tobą?

Natis, Fioletowa kciuki za dzisiejsze powroty do domów:)

Kingusia nam jeszcze do terminu trochę zostało, ale też mam nadzieję, że coś się wykluje wcześniej:) tylko u mnie zero objawów więc... aż tak się nie nastawiam:p

Co do prania to mi jeszcze jedno Maluszkowe zostało z prześcieradłami i tetrami... ale nie ma za bardzo gdzie tego suszyć przy takiej pogodzie jak jest teraz... dzisiaj pierwszy dzień słońca to muszę jakąś naszą pralkę puścić.

Też ciągle głodna chodzę... a jak już coś zjem to nie czuję się usatysfakcjonowana niestety:/ ale co tam... jeszcze trochę i waga będzie leciała już tylko w dół:D

Mikoto najwyższy czas spakować torbę!!! mnie się wczoraj udało:) mam taką małą walizeczkę na kółkach... jest pełna a muszę dokupić jeszcze paczkę podpasek które zajmują sporo miejsca:/ no nic jakoś to poupycham, w końcu w szpitalu z torby będzie już tylko ubywało:)

Witam się i ja:-)
Dzien się ładnie zapowiada- słonko świeci. Mój humiorek od razu też lepszy o niebo:tak:
Jem śniadanko, potem kawa, a potem ubieram sie od razu i idę na pocztę i na zakupy. Będę dziś robić ciacho:tak:Z bitą śmietaną, brzoskwiniami i galaretką:tak:

Kingusia- tez zazdroszcze tego czytania:tak:

Moja teorba równiez poważnych rozmiarów:sorry2:

Ja ostatnio cierpię na brak apetyty- jak na poczatku ciązy. Od większości rzeczy mnie odrzuca:sorry2: Ale nie od lodów i arbuzów:-D

Zaczynam 37 tydzień:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kingusia super, że mieliście taką możliwość, żeby wygospodarować tę wnękę - my mamy dla Maleństwa pokoik, w szafie i w komodzie będą tylko dziecięce rzeczy. Koszyki mam - jak tylko ustawię i ogarnę ten pokój, to wstawię zdjęcia. Jeżeli chodzi o układanie to muszę je ułożyć kompletami, rozmiarami i oznakowwać, jeżeli trzeba by coś dowieść do szpitala.

Smile
daj znać jak po wizycie! Masz rację - najwyższa pora, także musze się ostro za to zabrać.

Dmuchawcu a
le bym zjadła takie ciasto
sliniak_2.gif

Właśnie oglądam pogodę - u nas tylko dzisiaj bez deszczu, od jutra ciepło, ale wilgotno i deszczowo. Pierwsze pranie już się pierze. Lecę ogarnąć sypialnię.

Do góry