reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ale mnie naszła ochota na kopytka takie odsmażane na patelni:szok: I mozecie nie wierzyć, ale już się smażą:-D:-D:-D:-D:-D

Ze zdjęciami już mi złość przeszła:tak: Będą takie jakie są- trudno.

Anilku- brawo!!!!!!:-D

reklama
No Mezus powinien w ciagu godziny byc, a ja wygladam jak z krzyza zdjeta..trudno, moze sie nie przestraszy:-D

Chcialam odnalezc nasz watek przez telefon aby podczytac sobie, ale nie wiem jak :dry: wyskakuja tylko mi najnowsze tematy na calym forum, ale jak nas odnalezc nie mam bladego pojecia. Chyba nie jest to az tak trudne co??

Dmuchawiec ja CIe normlanie....kopytka chodza za mna od tygodni, ale nie lubie robic, a takie smazone to juz wogole....i jeszcze leniwe...ooooo:-p

Ja w dwu paku w domku :) Ale chyba brzucho już wie, że nie musi się trzymać bo strasznie się spina :) Może dlatego też, że jetem zmęczona ...Ale niech się spina :) Nie nadrobiłam Was jeszcze więc na razie na tyle- idę Was czytać:)

Gosiaku, ja też próbowałam wejść na bb z komórki, ale nie wychodzi. Znalazłam nawet główne wątki, ale wyświetla mi się tylko kto zrobił ostatni wpis, a jak próbuje wejść, to pokazują mi się pierwsze wpisy na wątku i nie mogę odnaleźć ostatniej strony. I nie mogę też dodać wpisu.
Cóż... pozostaje mi tylko laptop, tylko że nie zawsze mam możliwość z niego skorzystać:-(

Anilek no gratuluję kochana zakupu :-) pakuj się kobietko pakuj :-)

Robaczku gratki udanej imprezy

Kingusia doskonale Cię rozumiem, mnie też męczyły mdłości i wymioty do końca, ale pociesze Cię, że w momencie porodu wszystko znika inawet w momencie wraca senność nie do opanowania. Tak jak w ciąży spałam tak jak Ty tak po wyjęciu Lenki zasypiam na stojąco.

Anusia gratuluje kochana zakupu domu! Ale się cieszę!!! U nas też się sprawdziło - nowy dom nowe dzieciatko :-)

Fioletowa kciuki za Was wszystkich wciąż zaciśnięte

Dmuchawiec r współczuję nieporozumienia że zdjęciami

Mikotku zwolnij kochana, to już sam finisz :-)

Betty popieram kupno pasa dopiero po porodzie. Ja kupiłabym wcześniej M, w którą za chiny bym się nie wcisnela. Niestyty brzuchol został mi niezły, ale każdego dnia obkurcza i podobno nie jest już tak źle ;-)

A i kobietki dojrzałam dziś zarys swoich kostek i kształt łydki ;-) jest postęp :-)

Natis, przypomniało mi się, że pytałaś o galę i Agusia chyba też. Startowaliśmy w konkursie z naszym nowym projektem i zostaliśmy wyróżnieni ( ze 156 firm byliśmy w pierwszej 9 :) ) no i zostaliśmy zaproszeni na galę i kolację. Troszkę się pochwaliłam - mam nadzieję, że nie wypadam na narcyza

Już rozkminiłam wpisy na bb z tel tylko jeszcze nie wiem jak się dostać do ostatniego posta. Ale to już sukces, bo przynajmiej będę mogła się odezwać jak będzie się u mnie coś działo

Dziewczyny!!!!:-)
Ogłaszam uroczyścię, że...
TORBA SPAKOWANA :-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool::cool::cool::cool:
Druga torba Helenki , którą mąż mi dowiezie, również jest spakowana:tak::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Anilek no to od jutra wielkie pakowanie? ;-)
Dmuchawcu ja wczoraj i przedwczoraj miałam kopytka odsmażane :-D lubie takie jeszcze z posypanym cukrem :biggrin2: Gratuluje spakowania Torby !!! :-):-):-)

Gosiak ja znalazłam wpisując w google "baby boom czerwiec 2013" :blink: bo inaczej też nie mogłam tego zrobić :confused2:

Betty tego to jeszcze nie odszyfrowałam ;-)

Do góry