reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

julix jak jest mocno podbarwiony to możesz spodziewać się porodu lada moment, jak tylko 'zaróżowiony' to może być od 2 dni do dwóch tygodni :>

reklama
Czesc babeczki!
Dziś witam się późnawo-wyprawiłam męża i teścia na działkę i idę gotowac kawę:tak:

Marcysiowa- trzymam kciuki za Was- cokolwiek ma się wydarzyć:tak:

Sara mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku
Bisous04.gif

Paulunia na kiedy masz termin? Może dasz radę odespać w dzień?

Ja juz po kawusi, teraz muszę jakoś oprzytmonieć, bo normalnie ten dzień mnie tak rozstraja, że szok http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Smile
przytulanko.gif
Prosze mi się tu nie dołować!
NonNon03.gif
Uśmiech na twarzy i pozytywne myślenie!

Ona to ma w celu motywacji - właśnie zaczyna się powtórka Perfekcyjnej Pani Domu na TVN Style - na mnie działa
content-saute.gif

Ostatnia edycja:
Smile ściskam cieplutko. Uśmiechnij się kochana a doła razem zakopiemy:tak:
Mikoto mi wystarczy minutka snu w dzień a wtedy noc mam już nie przespaną także może jakoś do wieczora wytrzymam. Gorzej będzie jak ta noc będzie jeszcze gorsza. Te upały mnie wykończą :(
A jakby tego było mało mała ma stan podgorączkowy:wściekła/y:
Termin mam na 18 czerwiec więc równy miesiąc mi został:szok:

Marcysiowa - dziękuję za wsparcie :*** I mocno kciuki zaciskam za Ciebie i dziewczyny :)
Smile - Ty się dołujesz ?? nie wolno !!! Tobie nie wolno - uśmiech dla nas kochana :) DLA NAS :)
Kochane nie nadrabiam wybaczcie. Wczoraj wrócił Luka <jupiiiii> wieczorem miałam wysyp gości heheh co chwilę ktoś przejeżdżał koło nas i zaglądał na pół godziny :D:D teraz się zbieramy do Ikei na zakupy ajjjj musimy pierdólki do pokoju dziecięcego kupić. Miłego dnia kobietki :)

Co napiszę posta to wywala mnie z Internetu
Invision-Board-France-377.gif
Ordinateur10.gif

Paulunia zdrówka dla Córeczki! Ja w dzień w ogóle nie umiem się nawet zdrzemnąć http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

anula
udanego wypadu do Ikei - koniecznie pochwal się zakupami!

Kingusia mnie zdrarza się to sporadycznie, ale może poinformuj o tym lekarza. Chyba, że zjadłaś coś, co by Ci mogło zaszkodzić

reklama
Do góry