reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Właśnie odszedł mi kawałek czopa, ale nie był podbarwiony krwią. Z Jędrkiem zaczął mi taki właśnie po kawałku odchodzić 2 tygodnie przed porodem, więc jestem całkowicie spokojna jeszcze :)

reklama
Dziewczyny są jakieś wieści od Marcysiowej? Jak to szybko się wszystko może zmienić

Ja musze jeszcze wrócić do łózka zależy mi żeby Ewa pospała jak najdłużej, później tu wskoczę

I ja witam sobotno i z pięknym słonkiem :)
Pościel nową Huberta już piorę i zaraz lecę sprzątać. Na szczęście dół ogarnięty więc została tylko góra :)

Uwielbiam taką pogodę, gorąco, błękitne niebo ! Nawet kawy w taką pogodę nie muszę pić :)

Julix, mnie by ucieszył już wypadający czop :) bo dziś rozpoczął mi się 38 tc !!!!!!!
Jeszcze tylko dotrwać w dwupaku do czwartku i potem będę wszystko robić by urodzić :)

Anisiaj też mieliśmy takie "randki" :) Fajne momenty przerywane kwileniem :) :) I za chwilę pewno się znów rozpoczną ....

Natis, jak dziś cycuchy ? Mam nadzieję, że nie pękły i że będzie z dnia na dzień coraz lepiej.

Faktycznie Palin i Mikotko dziś zaspały :):)

Teri jak się czujesz, jak Daria ?

edit:

Dzika, Marcysiowa wczoraj pisała, że się brzucho uspokoił :) Na szczęście !

Robaczku Marcysiowa wczoraj pisała że się brzuch uspokoił ale o 4 rano była już w szpitalu ze skurczami (pisała na HOT-ach)

Byłam w sklepie bo pieczywa już żadnego na śniadanie nie było i jestem padnięta :dry:
Strasznie boli mnie brzuch jak chodzę... jak się położe jest lepiej a tu mieszkanie do sprzątania :dry:

Odwiozłam Mikołaja na rajd harcerski, zjadłam śniadanko i tabletki, wstawiłam pranie. Teraz czas na kawkę i BB. Przydałoby się ogarnąć trochę chałupę, ale jak za dużo latam, to brzuch boli, więc muszę sobie dozować wysiłek. Mikoto, może chcesz gdzieś spożytkować swoją energię?;-)Zapraszam. :tak:
U nas się chmurzy... Niestety. Mam nadzieję, że popada i przejdzie.
No a jak Marcysiowa? Rodzi? Czekam z niecierpliwością... Ale ostatnio się dzieje.:szok:Rozpakowują się kobitki po kolei.

edit: właśnie przeczytałam, że kingusia też ma to, co ja- jak chodzi to brzuch boli, a tu chata do posprzątania!!! Wypijemy kawkę i pomalutku zabierzemy się za obowiązki, co?

Witam Panie!
hello.gif

Nie zaspałam Kochane, tylko od rana w biegu jestem
pedzi_dogaja.gif
Nie będę marudziła, że noc ciężka, bo mimo częstych pobudek pospałam do 8
sweetcybermqq5.gif
Trochę pomęczyły mnie skurcze łydek
grrr.gif
Ja już po sniadanku, włosy umyte, make-up jest, w domu porządek, muszę tylko ręcznik wynieść, a potem planuję na zakupy spożywcze jechać. Jutro Zielone Świątki, także nawet loda nie będzie, gdzie kupić
jezor.gif

Lecę nadrobić resztę
mietlajf8.gif

U nas dzisiaj pochmurno i chłodniej - mnie pasuje, Palin a jak u Ciebie?

Witam, ja zaczelam 39 i dalej nic... z moim szczesciem to urodze 26 maja jak bedzie komunia... :dry: znowu zapowiada sie upalny dzien...
Marcysiowa kciuki za was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoja droga i tak dlugo wytrzymaliscie 3w1 :)

Mam tyle do zrobienia a nic mi sie nie chce... juz mi goraco wiec i slabo. Poprosze o jakiegos kopniaka zeby sie wziac za robote :cool2:

Aaaaaa i co do lodow to wczoraj sprobowalam granda pomaranczowego, calkiem nie zly byl tylko dla mnie te lody na patyku to jakies za male sa :-)

reklama
anilek ja kawki nie pije odkąd jestem w ciąży bo już wcale bym nie zasnęła :sorry2:
Pozmywałam, wstawiłam pranie i muszę odpocząć... normalnie robię się niedołężna :dry:

Do góry