reklama
DzikaBez
Fanka BB :)
Dziewczyny są jakieś wieści od Marcysiowej? Jak to szybko się wszystko może zmienić
Ja musze jeszcze wrócić do łózka zależy mi żeby Ewa pospała jak najdłużej, później tu wskoczę
Ja musze jeszcze wrócić do łózka zależy mi żeby Ewa pospała jak najdłużej, później tu wskoczę
RobaczekII
I ja witam sobotno i z pięknym słonkiem
Pościel nową Huberta już piorę i zaraz lecę sprzątać. Na szczęście dół ogarnięty więc została tylko góra
Uwielbiam taką pogodę, gorąco, błękitne niebo ! Nawet kawy w taką pogodę nie muszę pić
Julix, mnie by ucieszył już wypadający czop bo dziś rozpoczął mi się 38 tc !!!!!!!
Jeszcze tylko dotrwać w dwupaku do czwartku i potem będę wszystko robić by urodzić
Anisiaj też mieliśmy takie "randki" Fajne momenty przerywane kwileniem I za chwilę pewno się znów rozpoczną ....
Natis, jak dziś cycuchy ? Mam nadzieję, że nie pękły i że będzie z dnia na dzień coraz lepiej.
Faktycznie Palin i Mikotko dziś zaspały
Teri jak się czujesz, jak Daria ?
edit:
Dzika, Marcysiowa wczoraj pisała, że się brzucho uspokoił Na szczęście !
Pościel nową Huberta już piorę i zaraz lecę sprzątać. Na szczęście dół ogarnięty więc została tylko góra
Uwielbiam taką pogodę, gorąco, błękitne niebo ! Nawet kawy w taką pogodę nie muszę pić
Julix, mnie by ucieszył już wypadający czop bo dziś rozpoczął mi się 38 tc !!!!!!!
Jeszcze tylko dotrwać w dwupaku do czwartku i potem będę wszystko robić by urodzić
Anisiaj też mieliśmy takie "randki" Fajne momenty przerywane kwileniem I za chwilę pewno się znów rozpoczną ....
Natis, jak dziś cycuchy ? Mam nadzieję, że nie pękły i że będzie z dnia na dzień coraz lepiej.
Faktycznie Palin i Mikotko dziś zaspały
Teri jak się czujesz, jak Daria ?
edit:
Dzika, Marcysiowa wczoraj pisała, że się brzucho uspokoił Na szczęście !
Kingusia91
Robaczku Marcysiowa wczoraj pisała że się brzuch uspokoił ale o 4 rano była już w szpitalu ze skurczami (pisała na HOT-ach)
Byłam w sklepie bo pieczywa już żadnego na śniadanie nie było i jestem padnięta
Strasznie boli mnie brzuch jak chodzę... jak się położe jest lepiej a tu mieszkanie do sprzątania
Byłam w sklepie bo pieczywa już żadnego na śniadanie nie było i jestem padnięta
Strasznie boli mnie brzuch jak chodzę... jak się położe jest lepiej a tu mieszkanie do sprzątania
Odwiozłam Mikołaja na rajd harcerski, zjadłam śniadanko i tabletki, wstawiłam pranie. Teraz czas na kawkę i BB. Przydałoby się ogarnąć trochę chałupę, ale jak za dużo latam, to brzuch boli, więc muszę sobie dozować wysiłek. Mikoto, może chcesz gdzieś spożytkować swoją energię?;-)Zapraszam.
U nas się chmurzy... Niestety. Mam nadzieję, że popada i przejdzie.
No a jak Marcysiowa? Rodzi? Czekam z niecierpliwością... Ale ostatnio się dzieje.Rozpakowują się kobitki po kolei.
edit: właśnie przeczytałam, że kingusia też ma to, co ja- jak chodzi to brzuch boli, a tu chata do posprzątania!!! Wypijemy kawkę i pomalutku zabierzemy się za obowiązki, co?
U nas się chmurzy... Niestety. Mam nadzieję, że popada i przejdzie.
No a jak Marcysiowa? Rodzi? Czekam z niecierpliwością... Ale ostatnio się dzieje.Rozpakowują się kobitki po kolei.
edit: właśnie przeczytałam, że kingusia też ma to, co ja- jak chodzi to brzuch boli, a tu chata do posprzątania!!! Wypijemy kawkę i pomalutku zabierzemy się za obowiązki, co?
Witam Panie!
Nie zaspałam Kochane, tylko od rana w biegu jestem
Nie będę marudziła, że noc ciężka, bo mimo częstych pobudek pospałam do 8
Trochę pomęczyły mnie skurcze łydek
Ja już po sniadanku, włosy umyte, make-up jest, w domu porządek, muszę tylko ręcznik wynieść, a potem planuję na zakupy spożywcze jechać. Jutro Zielone Świątki, także nawet loda nie będzie, gdzie kupić
Lecę nadrobić resztę
U nas dzisiaj pochmurno i chłodniej - mnie pasuje, Palin a jak u Ciebie?
Nie zaspałam Kochane, tylko od rana w biegu jestem
Lecę nadrobić resztę
U nas dzisiaj pochmurno i chłodniej - mnie pasuje, Palin a jak u Ciebie?
Witam, ja zaczelam 39 i dalej nic... z moim szczesciem to urodze 26 maja jak bedzie komunia... znowu zapowiada sie upalny dzien...
Marcysiowa kciuki za was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoja droga i tak dlugo wytrzymaliscie 3w1
Mam tyle do zrobienia a nic mi sie nie chce... juz mi goraco wiec i slabo. Poprosze o jakiegos kopniaka zeby sie wziac za robote
Aaaaaa i co do lodow to wczoraj sprobowalam granda pomaranczowego, calkiem nie zly byl tylko dla mnie te lody na patyku to jakies za male sa :-)
Marcysiowa kciuki za was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Swoja droga i tak dlugo wytrzymaliscie 3w1
Mam tyle do zrobienia a nic mi sie nie chce... juz mi goraco wiec i slabo. Poprosze o jakiegos kopniaka zeby sie wziac za robote
Aaaaaa i co do lodow to wczoraj sprobowalam granda pomaranczowego, calkiem nie zly byl tylko dla mnie te lody na patyku to jakies za male sa :-)
reklama
Kingusia91
anilek ja kawki nie pije odkąd jestem w ciąży bo już wcale bym nie zasnęła
Pozmywałam, wstawiłam pranie i muszę odpocząć... normalnie robię się niedołężna
Pozmywałam, wstawiłam pranie i muszę odpocząć... normalnie robię się niedołężna