reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dmuchawcu bez lodów nie da się żyć... dobrze, że nie mam po nich wysokiego cukru :tak:;-):-)
A teraz mogę na legalu jeść, bo nie ma małego. On też uwielbia lody. Ale jest ledwo co po antybiotyku i staram się, żeby przy nim nie jeść :-D Nie wiem czy już może lody jeść....

madzia ja mam takie bóle krocza od jakiegoś tygodnia... normalnie nogi do góry nie mogę podnieść tak boli, a przewracanie z boku na bok w nocy kończy się płaczem :dry: to już do końca tak będzie?

Mam pytanie, czy Wy też macie takie wrażliwe podbrzusze? Normalnie majtki nawet mnie uciskają, już specjalnie zakładam jakieś takie żeby mnie żadna gumka nie cisnęła a i tak to nic nie daje, normalnie mam taką napiętą skórę że szok :sorry2:

Pszczoły też chetnie lody wsuwają:tak:

Czy Wam też ostatnio tak ciężko jest się zorganizować? Ja zanim się zorientuję, ze coś by się przydało zrobic w domu, to juz jest 13ta:eek: i trezba za obiad się brać. Wychodzi na to, że pół dnia przebimbane:sorry2: Potem zapiernicz, żeby ze wszytskim zdążyć (obiad, karmienie dziewczyn, ogarnięcie domu). A na koniec deprecha i zgon o 22ej:sorry2:

Kingusia- mam to sama z podbrzuszem.

Melduje sie tu babeczki. Po ogromnej dawce magnezu skurcze zrobiły się słabsze i mniej regularne. Jednak od badania przez 3 osoby szyjka zaczęła mi krwawić. Generalnie wyglada to tak ze czekam na trakcie porodowym na rozwój sytuacji. Jak krwawienie nie ustanie albo chociaż zmaleje i jeśli skurcze się nie wycisza do konca to mnie beda cieli. Do tego na usg wyszlo ze Ewa nie przy raka nic przez 2tyg od ostatniego usg. Ala za to rasowa jest wiec podejrzewają podbieranie. A to kolejne wskazanie do przyspieszonego cc. Wieczorem maz ma mi dowieźć kompa to bede częściej w kontakcie bo pisanie z komorki to masakra.

Marcysiowa- cały czas jesteśmy z Tobą myślami. Oby było wszystko ok i lekarze podjęli właściwą decyzję!!! Trzymaj się!

Kingusia nie pamiętam z pierwszej ciąży takiego bólu - mam nadzieję, że nie będzie on towarzyszył aż do końca, bo nie zniosę tego :baffled:

Marcysiowa &&&&&&&&&&&

Dmuchawcu
ja mam to samo-nawet nie wiem, kiedy a pół dnia mija a mimo wszystko coś w domu zrobić trzeba. 1,5 godziny temu wróciłam z zakupów i usiadłam na chwilę.. nawet zakupów nie rozpakowałam. Ok wstaję :-) Buziaki :* Może ja tego doła mam przez zasiedzenie?? :-p

Ostatnia edycja:
Marcysiowa trzymamy kciuki! I czekamy na wieści!

Dmuchawcu
dziękuję serdecznie za przepis na kruche
Bisous04.gif
Właśnie zakupiłam potrzebne rzeczy i zaopatrzyłam się w lody
sliniak_2.gif
Tyle, że wodne - teraz takie najlpiej mi podchodza i najlepiej jakieś bardzo kwaśne
sliniak_1.gif

madzia i ja dzisiaj jestem nie do życia - ta pogoda mnie wykańcza, dobrze, że wieje, bo upał niemiłosierny
mort-de-chaud-987712.gif

Mikoto- a ja przepisując ten przepis przypomniałam sobie jaka pyszna jest ta szarlotka i tez będę robić:-D:-D:-D Już właśnie jabłuszka sie smażą, a zaraz się ubieram do sklepu po resztę składników:tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry