reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ona - no kto kupuje lody na patyku ???? To kubełek trzeba kochana !!!:tak:

Jedziemy w góry na cały dzień , pogoda się wyklarowała - słonko się pojawiło . Trzymam Marcysiowa kciuki , pewnie jak wrócę będą Hoty ;-).
Do wieczora.

reklama
Witam, witam :-D

Już jestem u rodziców. Dopiero mi się udało do komputra dostać. Przepraszam, ze nie po odpisuję Wam, ale nadrabiałam w nocy i nie pamiętam co komu - musiałabym się trochę cofnąć, a niedługo ruszamy na miasto. Więc tylko spiszę co tutaj...

Wczoraj droga była tragiczna: upał jak cholera. Mikołaj takie pogody widać nie lubi tak jak mama, bo się specjalnie ruszać nie chciał, a brzuch bolał i sztywniał (trzeba było się nospą posiłkować i jakoś daliśmy radę). Skakało nam też ciśnienie. Mierzyłam raz - 134/49, po godzinie jeszcze zmierzyłam (tuż przed podróżą) to było 147/74 - efekty upału. Wieczorem mierzyłam to już było ładnie, 120/ 68.
Po drodze w Olsztynie wstąpiliśmy do koleżanki (trochę oddechu od auta). Urodziła Lidkę w styczniu - jakie to cudo, śmieszek i gaduła w jednym. Rozpływałam się przy niej :happy2:

Wieczorem, jak zajechaliśmy do rodziców to mieliśmy ochotę przeżegnać się lewą nogą - kuchnia przygotowana do remontu, całe mieszkanie zagracone, nie było gdzie torby postawić (nie mówiąc o rzeczach Mikołaja), więc puki co kartony wylądowały u teściów. Mam nadzieję, że remont nie potrwa dłużej jak tydzień (łazienkę ten sam facet robił i obstawiał 3 tygodnie, a w półtora zrobił i jeszcze zdążył kafelki w przedpokoju położyć).

Nocka prawie w plecy. Tak gorąco było, że i okno otwarte i bez żadnego przykrycia spałam, tzn. próbowałam spać.Nie mogłam pozycji znaleźć, wszystko bolało, ale obyło się i bez nospy i bez IP. Rano było lepiej (jak już siedziałam sobie na balkonie i słuchałam treli ptaków). Po śniadaniu wygonili mnie rodzice z domu, bo majster przyszedł po 7 i zabierał się do pracy (szlifował sufit, strasznie pyliło się, więc musiałam sobie pójść, żeby nie dychać). Wylądowaliśmy u teściów (tu jeszcze wszyscy spali). Znów się zaczyna upał, ale coś robić trzeba (zakupy, parę spraw załatwić na mieście, może potańczę w zimnej fontannie dla ochłody ;-) ). Popołudniu idziemy na ślub mojej koleżanki (na wesele już nie mam sił).

Miłego dnia, Dziewczyny. Postaram się zaglądać jak tylko się da (też czekam co u naszego "Trójpaczka") :-)

MatkaEwa wiecej tego bledu nie popelnie :-D Zazdroszcze dnia w gorach ja jedynie co to moze sie do obi przejde po jakiegos kwiatka, a tak to caly dzien bede kisic sie w domu :dry:

hej

my jakoś pospaliśmy do 8 :-D
fajnieee
zaraz mężusia na zakupy wyślę
u nas dziś pogoda średnia, chyba jest ciepło, ale pochmurnie

marcysiowa kciuki trzymam, za pomyślne

Dzień dobry,

ja też się nie najlepiej czuję przez te upały, jak dobrze, że wczoraj udało mi się posprzątać mieszkanie...

czesc dziewczyny, ale mnie strasznie boli brzuch, na dole, jakbym miala dostac okres i brzuch taki twardy, chcialabym przetrwac do srody, wtedy zacznie mi sie 39tydzien, a dzien wczesniej mam egzamin, na ktorym chcialabym byc

a dzis maz chce jechac na grila do znajomych, eh a ja taka niepełnozwinna jestem, w razie W sama sie bede musiala zawiezc do szpitala, bo bede jedyna trzezwa;(

onato ma
wow 39 tc! gratki!!!!!! ciekawe czy ja dotrwam do 39

sara co z Toba?

matkaewa zabierz mnie ze soba, pliz!!!!!

jak tam marcysiowa? czy ktos cos wie?

Trochę mnie ten mój szpital przestraszył. Zamówiłam właśnie komplet ciuszków do odbioru Adasia. za chwilę lecę na strych odszukać ubranka po starszych dzieciach. I jak się pogoda wyklaruje zacznę prać. Wózka jeszcze nie ma. W poniedziałek będą 2 tygodnie, a facet mówił, że czeka się do 3 tygodni, więc czekam grzecznie. :tak:

Muszę jeszcze staniki do karmienia kupić i gatki jednorazowe, bo mam 2 pary, ale nie wiem czy to nie za mało...

Marcysiowa trzymam kciuki za Was!

jullix
czop odchodzi - tym sposobem zarezerwowałaś sobie miejsce w kolejce na listę rozpakowanych "czerwcówek"

Palindromea droga w samochodzie potrafi wykończyć. Ja -przeciwniczka klimatyzacji - teraz za każdym razem włączam jak jadę, bo nie mogę wytrzymyać, gorąco mi . A to nie wiedzieliście, że u rodziców remont? Dobrze, że mas zteściów blisko. Melduj nam się często
Bisous04.gif

anilek
z chęcią bym Ci nawiedziła, tylko obawiam się, że na plotach zeszłoby nam do wieczora
nauchoqo8.gif

Kingusia
ja kawusię rano piję, słabiutką, ale lubię - zwłaszcza w Waszym towarzystwie.

MatkaEwa udanego dnia!

ona to ma j
a tez czasami tak mam, że ciężko mi się zebrać, żeby coś zrobić, ale wizja odpoczynku, kiey wszystko mam ogarnięta skutecznie mnie zachęca.

reklama
I u mnie noc straszna. Upał, skwar itp itd. Mimo otwartego okna nie spałam nawet 10 minut. Za to czuję ból ucha bo musiało mnie porzadnie przewiać :( Nie mam już siły dziewczyny :(
Jakby tego było mało od 2 dni codziennie rano mam biegunkę. Póżniej już jest dobrze ale rano dosłownie się ze mnie leje. Mam nadzieję, że to jeszcze nie oczyszczanie się organizmu przed porodem. Chciałabym choć do tego 36- 37tyg wytrzymać:tak:

Marcysiowa trzymam mocno kciuki, żeby skurcze dało się jeszcze wyciszyć :tak:

Do góry