reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej kobietki. Ja dzisiaj mam kiepski dzień. Muszę leżeć, bo jak próbuje usiąść to mi zaczyna tchu brakować. Dziewczyny się musiały jakoś przekręcić dziwnie. Miałam iść z kumpelką na obiad ale w tej sytuacji chyba sobie daruje.

Dziewczyny mam pytanie - czy ten czop ma jakiś określony kolor (pomijam krew) czy to po prostu gęste i w kolorze śluzu?

sembo - witamy serdecznie, mam nadzieję że się u nas zadomowisz - choć i tak życzę rozwiązania w planowanym przez Ciebie czasie :)
Eh kochane, trzy pralki dziś poszły, jedno pranie już wyschło, sterta do prasowania urosła - zaraz sięgnie sufitu ehhhh nie odrobię się z tym nigdy. Jeszcze ta nieszczęsna delegacja ślubnego ;( nie chcę żeby jechał :(
Marcysiowa nie pomogę niestety, z Tosią nie zauważyłam czopa, więc mógł być w postaci śluzu, albo odszedł mi razem z wodami podczas porodu

Sembo witaj :-) ja trzymam kciuki żebyś nie przenosiła Kochana, no i bezbolesnego porodu życzę :-D

Palin coś ja wiem o wyposażeniu mundurówki w tym kraju... :wściekła/y: połowę mundurów musiałam sama kupić żeby mieć w czym chodzić na służbę, bo oczywiście bida i nie ma, a jak są to rozmiary typowo męskie :wściekła/y:
A odnośnie lekarza, to super :-) mało się teraz takich spotyka... no chyba, że Ty jakiś VIP jesteś, a nic się nie ujawniasz :-D:-D:-D

Kingusia juuuuupi :-) ale fajnie Ci się udało z tymi zakupami

_Anula właśnie zwizualizowałam sobie Twoją rozmowę z Małżonem i pękam ze śmiechu :-D:-D:-D

Madzia u mnie różnica taka, że mama wiecznie kasy nie ma i nic w domu nie zrobione. Jak ojciec nie zrobi to nie ma. Jak ja nie kupię to nie ma...

Mikoto zaraz postaram się na przepisowy wrzucić tą sałatkę

Bona ufff, dzięki Bogu, że z Juniorem ok. Trzymajcie się tam dzielnie w 2paku do bezpiecznego terminu

Jullix Ty Kobieto zwolnij trochę!!!

Kari współczuję dolegliwości. I ja i ja się do kolejki zapisuję: CC 27.05 - Fiolecik pisała, że też ma mieć ten termin :tak:

Laski normalnie na chwilę nie można Was zostawić, bo od razu kupa stron do nadrobienia :-D a ja tylko do apteki wyskoczyłam i mięsko na mielone zarobiłam. Do tego młode ziemniaczki z koperkiem i ziiiimna maślanka. Już mi ślinka cieknie, a trza jeszcze zrobić....:rofl2:

kari21, taaak? to ja mieszkam nie daleko was na południe od Londynu :p
MatkaEwa dokładnie, sembonzakura oznacza po japońsku 'milion kwiatów wiśni' :)

reklama
Rany dziewczyny tak piszecie o pysznych obiadkach, a mi ostatnio nic nie wchodzi, moglabym caly dzien na jogurcie przeciagnac.

Sembo - witaj w gronie :)

Troche odpoczelam, czas na prasowanie, dobrze, ze nie za wiele tego zostalo.

Dzis bijemy "rekord" majowej temperatury...za oknem 4 stopnie!!! :wściekła/y:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry