reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia - No proszę :-) gratisik - i dobrze . Przy takiej sumie należy się jakiś bonus :tak:.
Sembon - Witamy :-). Jeszcze ma trochę czasu Twój dzidziuś. U nas za to majowe dzieci szturmem ruszyły ;-).

Ostatnia edycja:
reklama
Wyszłam na chwilę na dwór, wracam, patrzę a tu tyle wpisów
10.gif
Ależ tempo
posiecikm0.gif

Morena - podaj proszę przepis na tę sa latakę z makaronem ryżowym.
sliniak_2.gif

Palindromea no widzisz Kochana, ja więcej latam w nocy niż śpię
mdlejepf8.gif
A Ty tylko raz wstajesz? Nie wiem czy kiedykolwiek zdarzyła mi się taka noc
mysli_2.gif
Super, że udało Ci się załatwić tę wizytę, tym bardziej to miłe, że lekarz sam się odezwał.

jullix
mam nadzieję, ża ta noc bedzie lepsza.
przytulanko.gif

Kingusia to nie pospałaś dzisiaj. Nie denerwuj się tak tym kurierem - dziewczyny dobrze piszą, sprawdź paczkę, w razie czego spiszecie protokół. Jeżeli sprzedawca nie przesłał wszystkiego, to dosle na swój koszt
radocha.gif

just
Twoja klasyfikacja skurczów super!
clap-smiley.gif

mamatatadziecko
noc bez budzenia się? wow! Ja chyba nigdy takiej nie miałam!
czekam.gif

Smile arbuz
jezor.gif
Ja tez uwielbiam, zwłaszcza te dojrzałe! Przesyłam trochę energii
pedzi_dogaja.gif

Dmuchawiec gratuluję 35 tygodnia!
uscisk1.gif
Historia z rybkami http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

mamakubulki gartuluję 38 tygodnia!
uscisk2.gif
To juz lada dzień, kiedy Maleństwo będzie z Wami!

ona to ma
dużo Wam jeszcze zostało do remontowania? Zdążycie przed roziwązaniem?

Korba
trzymam mocno za Was kciuki!
radocha1.gif

Sara
dzięki za wieści! Gratuluję 36 tygodnia!
uscisk1.gif

mamawikusi
mam nadzieję, że oświadczenie się znajdzie - mnie też się tak czasami zdarza, że specjalnie położę coś na widoku, bo będzie potrzebne, a potem nie mogę tego znaleźć - no diabeł ogonem nakrył
wsciekly2.gif

Czekam jak na szpilkach na wieści od teri
content-saute.gif

Super, że Natis udało się z rodzinną salą.

A ja nastawiłam pranie. U nas piękna pogoda, przygrzewa, ale wiaterek fajnie chłodzi. Zastanawiam się co na obiad zrobić?
mysli_2.gif

Dziewczyny ale numer!
Wyszło dokładnie tak jak napisała madzia :-)
Właśnie był kurier, zapłaciłam mniej a w paczce jest wszystko :-) z paragonu wynika że mamy materac za 70zł gratis bo ktoś go chyba nie doliczył :-D
Wygląda na to że ktoś kto pakował te moje paczki pomyślał że materac jest w zestawie z łóżeczkiem i osobno go nie nabił.

Cieszę się, że miałam rację :-D:-D:-D

ale produkcjaaaa - wybaczcie że nie nadrabiam ale zabiegany dzień dzisiaj, nie wiem jak ze wszystkim zdążę. Ehhh wiecie co ? wracając z przedszkola musiałam prawie na leżąco rozłożyć fotel w aucie bo tak mi Loli wkręcał stopę ałc :)aaaaaaaa dziś 36 tydzień, zaczynam się cykac powoli. Ale nie porodu, tylko tego czy ze wszystkim zdążę jeszcze, co z Tosieńką zrobimy, eh masakra jakaś. A i przytocze Wam moją wczorajszą rozmowę z Luką
Luka : co jest w tej reklamówce
Ja: no pościel dziecięca, rożki
Luka : no to czemu to nie schowane ? gdzie mam schowac
Ja : do szuflady do łóżeczka
Luka : ale łóżeczko nie złożone jeszcze przeciez
Ja : no właśnie, to może złożysz
Luka : chcesz ?? przecież jeszcze tyle czasu
Ja : tak ?? kotku ja zaczynam jutro 36 tydzien, tj dziewiąty miesiąc, z Tosią to na początku siódmego miałam i torbę spakowaną i łóżeczko przygotowane
Luka : serio ?? eee źle coś liczysz, przecież to dopiero początek 8 miesiąca
Ja : DZIEWIĄTY KOCHANIE DZIEWIĄTY
Luka : o kur .... to czemu mi nie mówisz !!!!

hahahaha mówię Wam jego mina bezcenna :) Dziś jest basen, jutro on ma delegację i wraca w piątek koło południa więc myślę że popołudniu w piątek łóżeczko stanie :)
Uciekam kobietki - miłego dnia !!

Sembonzakura -witaj

Kingusia - no i bardzo dobrze, ze Wam się gratis trafił :-)

Mikoto - no własnie tylko raz wstaje. Ostatnio tez się objadłam arbuzem (i to na noc) i myślałam, ze będę ganiać (bo zawsze ganiałam), a tu tylko 2 razy wstałam. Widać Mikołaj woli terroryzować wątrobę niż pęcherz (bo nawet nie ma kap kap, tylko porządny ciek leci).

Anula - no aż żałuję, że tej miny nie mogłam zobaczyć. Ostatnio Aro swoją koleżankę tak uświadamiał, że to już 9 miesiąc i już zaraz może Mikołaj być na świecie (myślała, że jeszcze ze 2 przynajmniej).

Czekam i czekam na tego kuriera i zaraz go chyba będę miała w nosie. Chce mi się wyjść na miasto...

Ostatnia edycja:
u nas w kwietniu było rozpakowane 15 dziewczyn, za to maj idzie jak krew z nosa, dziś urodziła dziewczyna z terminem na 1/05 więc wszystkie po cichu liczymy że puści korek, no ale ja mam termin na 22 maja a na 31 masaż szyjki więc mogę się załapać na czerwiec :p Choć wolałabym nie.

Witam :)
Korba i mnie dzisiaj jakaś biegunka złapała. Oby szybko przeszło bo ja na poród gotowa jeszcze nie jestem:crazy:
Morena ściskam cieplutko. Nie denerwuj się kochana
Dmuchawcu no to mają te Twoje pszczółki pomysły. Szkoda tylko tych rybek:( Gratuluje 35 tyg :tak:
Sara Tobie kochana gratuluje 36:tak:
Palin fajnie, ze taki lekarz ci się trafił. Mój gin też zawsze oddzwania i mam taką nadzieję, że trafie na niego jak będę rodzić:tak: Znam mniej więcej jego grafik i będę celować w godziny:-D

My dzisiaj znów pospałyśmy do 10. Żle się czuje, nic mi się nie chce. Dzisiaj mam z Julią wizytę u fryzjera więc może chociaż to humor mi troszkę poprawi. Mam takie przeczucie, że do końca przyszłego tyg urodzę. Czas się w końcu pakować bo odkładam to z dnia na dzień i znając siebie to mąż będzie pakował jak ja ze skurczami co 3 min będę zwijać się z bólu ( tak było z Julią)

reklama
Paulunia - mnie się to też spodobało. Zaskoczona tylko byłam, bo ten numer jest wszędzie podawany jako rejestracja (jego komórka jest inna, bo też dostałam od koleżanek). Tylko bierze więcej niż przewidywałam (tu by mi to starczyło i na wizytę i na badania) , no ale cóż, za dużo do niego chodzić nie zamierzam...

Do góry