reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

semrozakura witam i krzymam kciuki za szybkie rozwiazanie, przeciez w kazdej chwili mozesz rodzic:-)
_anula maż sie w koncu obudził z zimowego snu:-D
heh ja mam termin na IP na 30 maja wiec moze jeszcze bede majówką:szok:
Ja tez nie mam pomysłu obiadowego:no: ale na zieleninę mam ochotę

reklama
Sembonzakura - a czekasz na synka czy córeczkę ???? Pierwsze dziecię ????
Anula - u mnie odwrotnie . Mąż mnie pogania żeby torbę spakować do szpitala . A łóżeczko poskłada jak będę w szpitalu - tak ustaliliśmy . Nie chodzi o zabobony , ale ja tak jakoś wolę . Gdyby stało już to czas jeszcze bardziej by się dłużył ;-)

Ostatnia edycja:
sembonzakura witamy witamy :-)
anula uśmiałam się z Waszej rozmowy :-D
Paulunia ale pospałyście :szok: wizyta u fryzjera na pewno poprawi Ci humor, głowa go góry ;-)
Palin może kurier zaraz się zjawi.. a jak nie to powinien zadzwonić do Ciebie jak Cie nie zastanie.
Ja byłam trochę zdziwiona że tak wcześnie do mnie dotarł.

Teraz powieszę pranko, przepłukam jeszcze kocyki Laury i będę odpoczywać :-)
Nie mogę się doczekać aż mąż wróci bo chciałabym już składać łóżeczko :-D

Faktycznie produkcja pełną parą ;) Znów się zmachałam na spacerze, jak wracamy to 15 minut siedzę bez życia na kanapie.
Sembonzakura witamy, ale trzymam kciuki żeby jednak się majowo udało ;) u nas też się sporo czai na ten miesiąc.
Mi czop z Jędrkiem odchodził 2 tygodnie w sumie, po kawałeczku co jakiś czas, ale był bez krwi, więc spokojnie czekałam.

Hej Dziewczyny!

Pisałam na fb, że jestem w szpitalu od poniedziałku, także nie ma szans, żeby Was nadrobić... Wiem tylko, że Natis urodziła Lenkę!!! Gratulacje!!!

Mnie na ktg w poniedziałek wyszły skurcze, a co najgorsze, tętno Juniora spadło do 60... Ale na szczęście sytuacja opanowana, może jutro wyjdę do domku.

Trzymajcie się wszystkie mocno!!!

Hej Dziewczyny!

Pisałam na fb, że jestem w szpitalu od poniedziałku, także nie ma szans, żeby Was nadrobić... Wiem tylko, że Natis urodziła Lenkę!!! Gratulacje!!!

Mnie na ktg w poniedziałek wyszły skurcze, a co najgorsze, tętno Juniora spadło do 60... Ale na szczęście sytuacja opanowana, może jutro wyjdę do domku.

Trzymajcie się wszystkie mocno!!!

Cieszę się, ze sytuacja opanowana - rozmowa wychowawcza z Juniorem poskutkowała :-D

Otóż :p nic mi nie odchodzi, o czopach to ja tylko czytam u innych. Żadnych skurczy ani stawiania brzucha też nie odczuwam regularnie, ogólnie rzecz biorąc cisza :D
A oczekuje mojej pierwsze córki, ogólnie jestem pierwszy raz w ciąży :) Wiem że niby rodzić mogę w każdej chwili ale jakoś nic się nie zapowiada na razie, a poneważ nie mam innych dzieci to sama nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało czy akcja się rozkręci natychmiastowo, czy będzie po kolei wszystko się działo, heh.
Mówcie mi Sembo, mam skomplikowany nick, wiem:sorry:

hej kobiety, jak zwykle tysiac stron do nadrobienia. Teraz korba i fioletowa czekaja w kolejce?? :-) Trzymam kciuki. Mogloby i mnie cos ruszyc :sorry:

Sembo witaj, pewnie jeszcze się wyrobisz w maju :-) jeszcze 2 tyg wszak pozostalo :-) A eklerka wreszcie urodzila :-D Oby tylko szybko do domciu wracały i bedzie fajnie.

U mnie kolejna noc tragiczna z bólem i drętwieniem kręgosłupa. Do tego cudna zgaga. Wysiadam.

reklama
Do góry