reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

semrozakura witam i krzymam kciuki za szybkie rozwiazanie, przeciez w kazdej chwili mozesz rodzic:-)
_anula maż sie w koncu obudził z zimowego snu:-D
heh ja mam termin na IP na 30 maja wiec moze jeszcze bede majówką:szok:
Ja tez nie mam pomysłu obiadowego:no: ale na zieleninę mam ochotę

reklama
Sembonzakura - a czekasz na synka czy córeczkę ???? Pierwsze dziecię ????
Anula - u mnie odwrotnie . Mąż mnie pogania żeby torbę spakować do szpitala . A łóżeczko poskłada jak będę w szpitalu - tak ustaliliśmy . Nie chodzi o zabobony , ale ja tak jakoś wolę . Gdyby stało już to czas jeszcze bardziej by się dłużył ;-)

Ostatnia edycja:
sembonzakura witamy witamy :-)
anula uśmiałam się z Waszej rozmowy :-D
Paulunia ale pospałyście :szok: wizyta u fryzjera na pewno poprawi Ci humor, głowa go góry ;-)
Palin może kurier zaraz się zjawi.. a jak nie to powinien zadzwonić do Ciebie jak Cie nie zastanie.
Ja byłam trochę zdziwiona że tak wcześnie do mnie dotarł.

Teraz powieszę pranko, przepłukam jeszcze kocyki Laury i będę odpoczywać :-)
Nie mogę się doczekać aż mąż wróci bo chciałabym już składać łóżeczko :-D

Faktycznie produkcja pełną parą ;) Znów się zmachałam na spacerze, jak wracamy to 15 minut siedzę bez życia na kanapie.
Sembonzakura witamy, ale trzymam kciuki żeby jednak się majowo udało ;) u nas też się sporo czai na ten miesiąc.
Mi czop z Jędrkiem odchodził 2 tygodnie w sumie, po kawałeczku co jakiś czas, ale był bez krwi, więc spokojnie czekałam.

Hej Dziewczyny!

Pisałam na fb, że jestem w szpitalu od poniedziałku, także nie ma szans, żeby Was nadrobić... Wiem tylko, że Natis urodziła Lenkę!!! Gratulacje!!!

Mnie na ktg w poniedziałek wyszły skurcze, a co najgorsze, tętno Juniora spadło do 60... Ale na szczęście sytuacja opanowana, może jutro wyjdę do domku.

Trzymajcie się wszystkie mocno!!!

Hej Dziewczyny!

Pisałam na fb, że jestem w szpitalu od poniedziałku, także nie ma szans, żeby Was nadrobić... Wiem tylko, że Natis urodziła Lenkę!!! Gratulacje!!!

Mnie na ktg w poniedziałek wyszły skurcze, a co najgorsze, tętno Juniora spadło do 60... Ale na szczęście sytuacja opanowana, może jutro wyjdę do domku.

Trzymajcie się wszystkie mocno!!!

Cieszę się, ze sytuacja opanowana - rozmowa wychowawcza z Juniorem poskutkowała :-D

Otóż :p nic mi nie odchodzi, o czopach to ja tylko czytam u innych. Żadnych skurczy ani stawiania brzucha też nie odczuwam regularnie, ogólnie rzecz biorąc cisza :D
A oczekuje mojej pierwsze córki, ogólnie jestem pierwszy raz w ciąży :) Wiem że niby rodzić mogę w każdej chwili ale jakoś nic się nie zapowiada na razie, a poneważ nie mam innych dzieci to sama nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało czy akcja się rozkręci natychmiastowo, czy będzie po kolei wszystko się działo, heh.
Mówcie mi Sembo, mam skomplikowany nick, wiem:sorry:

hej kobiety, jak zwykle tysiac stron do nadrobienia. Teraz korba i fioletowa czekaja w kolejce?? :-) Trzymam kciuki. Mogloby i mnie cos ruszyc :sorry:

Sembo witaj, pewnie jeszcze się wyrobisz w maju :-) jeszcze 2 tyg wszak pozostalo :-) A eklerka wreszcie urodzila :-D Oby tylko szybko do domciu wracały i bedzie fajnie.

U mnie kolejna noc tragiczna z bólem i drętwieniem kręgosłupa. Do tego cudna zgaga. Wysiadam.

reklama
Do góry