Mateusz pobiegł rano do szkoły
Wariat mały-ciekawe, kiedy będzie specjalnie termometr przykładał do herbaty, żeby w domu zostać
Co prawda o 1 w nocy przyszedł do nas do łóżka i ja miałam pospane, ale on obudził się wypoczęty. Zobaczymy, co będzie popołudniu. Póki co żadnego telefonu ze szkoły nie miałam, że jestem nieodpowiedzialną matką..
Palin mmm truskawki - chyba pójdę na targ i zakupię. Naszła mnie ochota na truskawki z bitą śmietaną i cukrem albo naleśniki...
A jutro na wizycie znów mi się za przyrost wagi oberwie...
Ja też dziś w nocy forum sprawdzałam, czy nie ma żadnego newsa
Isis moje dziecko w ogóle mało ruchliwe jest. Najbardziej szaleje w nocy, ale jeśli mnie nic innego nie obudzi, to mi to w spokojnym śnie nie przeszkadza.
Pełen szacunek za to, że jesteś w stanie wstawać rano i zasuwać do pracy!
Korba mam nadzieję, że takie nocne przygody już Cię nie spotkają. Ja miałam coś podobnego w sobotę. Zimno/ciepło na zmianę a do tego ból w lewym boku taki, że płakałam i było mi niedobrze
A mój Mateusz wczoraj miał gorączkę a dziś jak nowo narodzony biega.. Jakiś wirus czy co?
Morena moi teście też są z tych ciągle narzekających. Poza tym, że moja teściowa średnio 5x w miesiącu ma mieć operację ratującą jej życie, bo jest umierająca.. każdorazowo na coś innego - hipochondryczka jedna
To teraz jeszcze nie mają pieniędzy - skutek tego, że my kompletujemy wyprawkę dla Tymka, kupiliśmy motor.. - i z tej biedy wymieniają kaloryfery w domu, malują pokoje, część tapetują. Ja już tego nie komentuję.. ale chciałabym tak nie mieć pieniędzy, jak oni i remontować dom 240m2
Dmuchawcu życzę nam wszystkim takich dzieci, jak Twoja Marysia - ale mnie to pozytywnie nakręciło
Współczuję akcji z rybkami.. ale na pocieszenie dodam, że teraz będziesz miała takie trzy kombinatorki w domu :-) Ja jak byłam mała, to swojej jednej rybce do akwarium wsadziłam taki ładny kamyczek - niebieski.. który szybko zafarbował całą wodę i było po rybce
Kingusia możesz spokojnie sprawdzić paczkę przed zapłatą - zgodnie z prawami którymi rządzi się kurierka - obyś miała wszystko i zapłaciła mniejszą kwotę :-)
Smile przepraszam za porannego SMSa, ale w razie telefonu ze szkoły, dojazd zająłby mi trochę czasu, więc wolałam być na miejscu. Ale jutro już obiecuję - 10:00 Lidl? :-) A Twoja fotka.. jak to pysznie wygląda - dużo pyszniej niż nasza woda i croissant
Czytając o Natis - zaczynam się obawiać bólu po CC chociaż swojego sprzed 8 lat w ogóle nie pamiętam i wydawało mi się, że ot tak minął...
Ale naprodukowałyście od rana - chyba muszę zacząć wcześniej wstawać