reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

AnusiaK, cieszę się, że zmagania kredytowe dziś będą podpisywanie :) To dziś 13 - szczęśliwy :)
Anula, masakra, zagięłaś mnie totalnie tą opowieścią, miała tupet i tyle ( ta ciężarna ). Niestety i ja mam podobne doświadczenia. Miło mi tylko idzie się do banku PKO - tam może nikt z kolejki się nie ruszy by mnie przepuścić ale panowie bankierzy od razu mnie wołają i proszą do kasy bez kolejki. Mina ludzi bezcenna, zwłaszcza jak tak stoi z 15 :)

reklama
Anula, Ona, Dzika, sklepem który ewidentnie jest przyjazny ciężarnym jest h&m, tam kasjerzu jak tylko wypatrza ciężarną, wołają poza kolejnoscia. Ale ludzie sami z siebie nie przepuszczają raczej ;) a sklep ma widocznie taka politykę, typowo skandynawska. Ikea generalnie ma specjalne kasy dla uprzywilejowanych, ale ludzie nie zawsze to respektuja ;)

mnie pare razy przepuszczono, na poczcie np. Ale rzadko.. Bryndza normalnie, szkoda ze mamy takie generlnie niezyczliwe społeczeństwo :(

Witam porannie,

Kreska mam swoja droga,ale jest dosc krotka i nie za ciemna.A co do plamy to jak pisalam jest dl. 5-8 cm i szer. 2 cm...szukalam na necie, ale jak wyskoczylo mi o jakiejs przepuklinie pepkowej dala sobie spokoj. Moze jutro sie czegos dwoeim.

Natis - trzymamy kciuki

Widze, ze szalenstwo Biedronkowe w pelni, szkoda, ze nie mam jak skorzystac, ale powodzenia na lowach!!! :-)

Dziewczyny, która dzisiaj robi nalot na Biedronkę?
Ja już koło 8:15 byłam i kocyk mam :tak:Biały w kotwice. Naprawdę śliczne wzory są.
Udanych łowów życzę wybierającym się na zakupy
Palin masz rację w tygodniu jakoś sobie dzień zorganizujesz i zawsze szybko mija a w weekend :dry: Oj biedne MY

Kreski na brzuchalu nie miałam z Olivierkiem i teraz też nie mam - no chyba, że rozstępy się liczą:-p Za to sutki :szok: jak statki kosmiczne! OGROMNE!!!

NATIS od samiuśkiego ranka trzymam kciuki i czekam na NEWSY!

anusiak gratulacje podpisywania umowy i oby Wam się wszystko ułożyło :tak: Też podpisywaliśmy umowę kredytową 13 tego ;-)

_anula przerabiałam to samo z rozpakowywaniem się :tak: Podzieliłam przy pakowaniu mniej więcej na pomieszczenia (kuchnia, łazienka, d.pokój, Olivierek, Feliks) i później było łatwiej ale i tak rozkładałam jak popadnie po szafkach. Okazało się, że tylko jakieś drobiazgi przekładałam, żeby było wygodniej.

mikoto Twój mąż w delegacjach pracuje?? Ja ze wsi jestem u mnie w Biedronce stany takie same jak w stolicy więc jest nadzieja ;-)

Dmuchawcu na pewno coś w Biedronce znajdziesz jeszcze ;-)

Ja mam taką burzę w sobie, że sama sobie nie radzę z sobą :sorry2: od soboty mam ochotę zabić K. :wściekła/y: od mega nerwów aż po łzy! No masakra!
DO tego wróciło budzenie się w nocy i tak zasnąć przez 2h nie mogę ale od 2 dni patrząc na godziny ostatnich postów widzę, że nie jestem sama.

Tydzień się zaczął - czas na nowe dzieciaczki - już się nie mogę doczekać!!!

Marcelinowa

Korba Tobie również kibicuję :tak: i z niecierpliwością czekam na newsy porodowe :-):-):-) Pytałaś o pazurki kiedyś... ja w tym siedziałam ponad 10 lat!!! :szok::szok: Najlepszym sposobem, aby pozbyć się przebarwień z paznokci jest delikatne ich zmatowienie blokiem polerskim. Wszystko ładnie się wstedy oczyści a pazurki będą różowiutkie. Pamiętaj następnym razem, aby pod lakier położyć jakąś bazę, czy odżywkę... wtedy pazurki się nie odbarwiają :-):-)

Dziękuję bardzo za radę, zaraz zabieram się za robotę :tak: Jestem Ci bardzo wdzięczna ;-)

ona to ma, anula- u mnie też tak jest, każdy odwraca wzrok i udaję że nie widzi, ostatnio żałowałam ze nie podeszłam do kolejki dla ciężarnych w ikea, ale tam też ludzie się tak zachowują, pamiętam z poprzedniej ciązy

Dziewczyny ale produkcja od rana, ja też chciałam do biedronki zobaczyć ale pewnie jak po południu przestanie lać to nic już nie będzie:wściekła/y:

Korba
- a Ty od dziś w szpitalu? bo nie pamiętam, wiem tylko że o 16 pisałaś, tak czy siak powodzenia

Wiem ze was teraz nie nadrobie ale może w trakcie dnia jak Ewa m pozwoli to was poczytam

Nie kochana , planowo 16 na 9 rano mam być w szpitalu:baffled:

Natisku, Jesteśmy z Wami , czekamy na Lenkę :-):-):-)

Dziewczyny , dziękuje Wam z Zosią za kciuki , bardzo nam się przydadzą , bo chyba nerwy coraz większe. Dzisiaj ostatni dzień łykam FENEK , jeszcze może zdarzyć się tak że pojadę do szpitala we wtorek tak jak NATIS. Boję się , bo jak go biorę to mam skurcze a co dopiero jak odstawie w ogóle :confused::confused::confused::confused:

Robaczek Mam nadzieję, że jednak humorek będzie dzisiaj lepszy, zmykaj po kwiatki do ogródka..:tak:

Pogoda nie nastraja do dobrego humoru, pochmurno w Trójmieście, zabieram się kochane za składanie ciuchów , a potem muszę posadzić jeszcze kwiatki w ogrodzie.

Miłego dnia Wam wszystkim :tak:

Korba Zosie sa silne, nic sie nie martw. Nasza nie ma zadnych objawow wczesniactwa, a na oddziale miala jedne z lepszych wynikow badan. Bedzie dobrze kochana!

Dziewczyny, przepraszam ja na szybko, bo od wieczora jestesmy w domu. Prosze doradzcie jakie macie teometry dla dzieci, bo musze ssybko kupic?

nie mam czasu nadrobic, czy natis ma cc teraz???

Oj, chyba faktycznie coś w powietrzy wisi, bo i Ty też Sara nerwy masz widzę :( Ja cała chodzę i bez noża do mnie nie podchodzić dziś ....
Zaraz idę na miasto i może faktycznie Korba , jakieś kwiatki dobrze mi zrobią by kupić i posadzić ...

Teri i Twoje maleństwo możemy jeszcze w tym tygodniu powitać :szok::szok: Trzymaj się kochana dzielnie - ja trzymam z całych sił kciuki !!!!!!!!

Gorąco się zaczyna dziać gorącą !

Anisiaj i Ewelinka, jak się czujecie ? Jak maluszki ?

edit; Anisiaj ja mam taki http://allegro.pl/ultramed-termometr-do-czola-ucha-10w1-promocja-i3219117426.html

Ostatnia edycja:
anisiaj ja kupuje termometr Topcom 301 5w1. Troche kosztuje ale ma same pozytywne opinie,nie fałszuje wyników,można nim mierzyc przykładając do główki,do ucha,a nawet mierzyć temp.wody w wanience czy mleka w butelce.
Jeszcze raz gratuluje malutkiej i ciesze się,że jest cała i zdrowa:)))))

reklama
Do góry