reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

AnusiaK, cieszę się, że zmagania kredytowe dziś będą podpisywanie :) To dziś 13 - szczęśliwy :)
Anula, masakra, zagięłaś mnie totalnie tą opowieścią, miała tupet i tyle ( ta ciężarna ). Niestety i ja mam podobne doświadczenia. Miło mi tylko idzie się do banku PKO - tam może nikt z kolejki się nie ruszy by mnie przepuścić ale panowie bankierzy od razu mnie wołają i proszą do kasy bez kolejki. Mina ludzi bezcenna, zwłaszcza jak tak stoi z 15 :)

reklama
Anula, Ona, Dzika, sklepem który ewidentnie jest przyjazny ciężarnym jest h&m, tam kasjerzu jak tylko wypatrza ciężarną, wołają poza kolejnoscia. Ale ludzie sami z siebie nie przepuszczają raczej ;) a sklep ma widocznie taka politykę, typowo skandynawska. Ikea generalnie ma specjalne kasy dla uprzywilejowanych, ale ludzie nie zawsze to respektuja ;)

mnie pare razy przepuszczono, na poczcie np. Ale rzadko.. Bryndza normalnie, szkoda ze mamy takie generlnie niezyczliwe społeczeństwo :(

Witam porannie,

Kreska mam swoja droga,ale jest dosc krotka i nie za ciemna.A co do plamy to jak pisalam jest dl. 5-8 cm i szer. 2 cm...szukalam na necie, ale jak wyskoczylo mi o jakiejs przepuklinie pepkowej dala sobie spokoj. Moze jutro sie czegos dwoeim.

Natis - trzymamy kciuki

Widze, ze szalenstwo Biedronkowe w pelni, szkoda, ze nie mam jak skorzystac, ale powodzenia na lowach!!! :-)

Dziewczyny, która dzisiaj robi nalot na Biedronkę?
Ja już koło 8:15 byłam i kocyk mam :tak:Biały w kotwice. Naprawdę śliczne wzory są.
Udanych łowów życzę wybierającym się na zakupy
Palin masz rację w tygodniu jakoś sobie dzień zorganizujesz i zawsze szybko mija a w weekend :dry: Oj biedne MY

Kreski na brzuchalu nie miałam z Olivierkiem i teraz też nie mam - no chyba, że rozstępy się liczą:-p Za to sutki :szok: jak statki kosmiczne! OGROMNE!!!

NATIS od samiuśkiego ranka trzymam kciuki i czekam na NEWSY!

anusiak gratulacje podpisywania umowy i oby Wam się wszystko ułożyło :tak: Też podpisywaliśmy umowę kredytową 13 tego ;-)

_anula przerabiałam to samo z rozpakowywaniem się :tak: Podzieliłam przy pakowaniu mniej więcej na pomieszczenia (kuchnia, łazienka, d.pokój, Olivierek, Feliks) i później było łatwiej ale i tak rozkładałam jak popadnie po szafkach. Okazało się, że tylko jakieś drobiazgi przekładałam, żeby było wygodniej.

mikoto Twój mąż w delegacjach pracuje?? Ja ze wsi jestem u mnie w Biedronce stany takie same jak w stolicy więc jest nadzieja ;-)

Dmuchawcu na pewno coś w Biedronce znajdziesz jeszcze ;-)

Ja mam taką burzę w sobie, że sama sobie nie radzę z sobą :sorry2: od soboty mam ochotę zabić K. :wściekła/y: od mega nerwów aż po łzy! No masakra!
DO tego wróciło budzenie się w nocy i tak zasnąć przez 2h nie mogę ale od 2 dni patrząc na godziny ostatnich postów widzę, że nie jestem sama.

Tydzień się zaczął - czas na nowe dzieciaczki - już się nie mogę doczekać!!!

Marcelinowa

Korba Tobie również kibicuję :tak: i z niecierpliwością czekam na newsy porodowe :-):-):-) Pytałaś o pazurki kiedyś... ja w tym siedziałam ponad 10 lat!!! :szok::szok: Najlepszym sposobem, aby pozbyć się przebarwień z paznokci jest delikatne ich zmatowienie blokiem polerskim. Wszystko ładnie się wstedy oczyści a pazurki będą różowiutkie. Pamiętaj następnym razem, aby pod lakier położyć jakąś bazę, czy odżywkę... wtedy pazurki się nie odbarwiają :-):-)

Dziękuję bardzo za radę, zaraz zabieram się za robotę :tak: Jestem Ci bardzo wdzięczna ;-)

ona to ma, anula- u mnie też tak jest, każdy odwraca wzrok i udaję że nie widzi, ostatnio żałowałam ze nie podeszłam do kolejki dla ciężarnych w ikea, ale tam też ludzie się tak zachowują, pamiętam z poprzedniej ciązy

Dziewczyny ale produkcja od rana, ja też chciałam do biedronki zobaczyć ale pewnie jak po południu przestanie lać to nic już nie będzie:wściekła/y:

Korba
- a Ty od dziś w szpitalu? bo nie pamiętam, wiem tylko że o 16 pisałaś, tak czy siak powodzenia

Wiem ze was teraz nie nadrobie ale może w trakcie dnia jak Ewa m pozwoli to was poczytam

Nie kochana , planowo 16 na 9 rano mam być w szpitalu:baffled:

Natisku, Jesteśmy z Wami , czekamy na Lenkę :-):-):-)

Dziewczyny , dziękuje Wam z Zosią za kciuki , bardzo nam się przydadzą , bo chyba nerwy coraz większe. Dzisiaj ostatni dzień łykam FENEK , jeszcze może zdarzyć się tak że pojadę do szpitala we wtorek tak jak NATIS. Boję się , bo jak go biorę to mam skurcze a co dopiero jak odstawie w ogóle :confused::confused::confused::confused:

Robaczek Mam nadzieję, że jednak humorek będzie dzisiaj lepszy, zmykaj po kwiatki do ogródka..:tak:

Pogoda nie nastraja do dobrego humoru, pochmurno w Trójmieście, zabieram się kochane za składanie ciuchów , a potem muszę posadzić jeszcze kwiatki w ogrodzie.

Miłego dnia Wam wszystkim :tak:

Korba Zosie sa silne, nic sie nie martw. Nasza nie ma zadnych objawow wczesniactwa, a na oddziale miala jedne z lepszych wynikow badan. Bedzie dobrze kochana!

Dziewczyny, przepraszam ja na szybko, bo od wieczora jestesmy w domu. Prosze doradzcie jakie macie teometry dla dzieci, bo musze ssybko kupic?

nie mam czasu nadrobic, czy natis ma cc teraz???

Oj, chyba faktycznie coś w powietrzy wisi, bo i Ty też Sara nerwy masz widzę :( Ja cała chodzę i bez noża do mnie nie podchodzić dziś ....
Zaraz idę na miasto i może faktycznie Korba , jakieś kwiatki dobrze mi zrobią by kupić i posadzić ...

Teri i Twoje maleństwo możemy jeszcze w tym tygodniu powitać :szok::szok: Trzymaj się kochana dzielnie - ja trzymam z całych sił kciuki !!!!!!!!

Gorąco się zaczyna dziać gorącą !

Anisiaj i Ewelinka, jak się czujecie ? Jak maluszki ?

edit; Anisiaj ja mam taki http://allegro.pl/ultramed-termometr-do-czola-ucha-10w1-promocja-i3219117426.html

Ostatnia edycja:
anisiaj ja kupuje termometr Topcom 301 5w1. Troche kosztuje ale ma same pozytywne opinie,nie fałszuje wyników,można nim mierzyc przykładając do główki,do ucha,a nawet mierzyć temp.wody w wanience czy mleka w butelce.
Jeszcze raz gratuluje malutkiej i ciesze się,że jest cała i zdrowa:)))))

reklama
Do góry