reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawką
hello.gif
Soif07.gif
Uwielbiam te leniwe niedzielne poranki!
zen.gif

Nocka przespana
sweetcybermqq5.gif
Wstałam o 6.30, ogarnęłam siebie http://***************/senatn/images/Various/M9.gif, zrobiłam Kawusię i nadrabiam Was.

Kingusia ja tak własnie czuję się po tych moich męczeńskich nocach, jak kręcę się z boku na bok i tylko odliczam godziny do ranahttp://***************/senatn/images/V%20Slider/LStardi.gif

Palindromea u nas pochurno, ale za to chłodno - i dobrze, bo te upały dały mi się we znaki! Kochana, proszę mi tu nie wyć, tylko z uśmiechem na ustach zacząć dzień!
przytulanko.gif
Rozumiem Cię i Twoje samopoczucie, bo ja też mam takie dni, że
2guns.gif

Natisku
ja też się martwię, jak to będzie z cc - jeżeli u mnie tak będzie- pojawia się setka pytań: czy będzie pokarm, jak zniosę czas po cc, czy dam radę? Ale jak czytam Was i Wasze doświadczenia wiem, że dam, bo w tym, że się chce i trzeba podołać tkwi siła.

reklama
Witam niedzielnie, ale naprodukowałyście wczoraj. My pospaliśmy do 8:30 szok, ale pewnie Jędrek przez to nie pójdzie na drzemkę, więc nie wiem co lepsze. Wczoraj miałam męża w domu, więc trochę udało nam sie zrobić i kołyska oraz przewijak stoja :)
Mama Wikusi, Dzika - jak ja Was rozumiem, ale taki urok drugiej ciąży z mniejszymi dziećmi, jeszcze żywiołowymi. Teraz się śmieje, jak nie doceniałam pierwszej hehe :)
Nika - dużo siły życzę
A wszystkim żeby nie dokuczaly nam za bardzo te dolegliwości końca ciąży i dzieci pięknie wyskoczyły z brzuszków :)

jullix ależ Ci zazdroszczę - nie pamiętam, kiedy ostatnio pospałam chociaż do 8http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Palindromea
nie smutaj się! Wiem, jakie to trudne rozstawać się z ukochaną osobą chociażby na kilka dni - ale takie jest życie i trzeba je brać taki, jakim jest. A na jak długo Aro wyjeżdża?

Nika
życzę Tobię i Waszej rodzinie siły i wiary w tej trudnej sytuacji
Bisous14.gif
Taka siostra to skarb!

Witam sie i ja, dziewczyny pisałyście o bezsenności i kurcze mnie dzis dopadła, zasnęłam po 3, lece teraz prasować, ostatnie rzeczy dla Niny, becik, pościel.
Musze to zrobić z rana bo później sie nie zabiorę a w tygodniu i tak mam rzeczy które muszę prasować na bieżąco.

Witam się szybciutko:)))

Dziewczyny przepraszam nie nadrobię Was, wyjątkowo w ten weekend wszystkie aktywne:))))

Proszę tylko o kciuki za mojego Pięknego.... dzisiaj jego wielki dzień! Bierze udział w SilesiaMaraton (dystans półmaratonu - to dopiero początek przygody z bieganiem)!!!!!!!!!!!! start 11:00, planuje, że dobiegnie ok 12:30 (21km). Także lecę się szykować :))))))))

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to.... za rok też startuję!

Smile- kciuki za Pięknego:tak:

Mój mężulek też ma dzisiaj swój wielki dzień- mają w straży przekazanie sztandaru i wojewódzkie obchody dnia strażaka. Dostanie dzis awans i odznaczenie ministra:tak:Jestem dumna, że szok!;-)

Nika- serdeczne współczucie, kochana. Życzę dużo siły dla Ciebie i siostry
Misianka- smoka dziecku nie można dać w szpitalu???:crazy::crazy: Chore to jest- przeciez to Twoje dziecko.

MamaWikusi- kochana u mnie było to samo-zero odpoczynku. Na pełnych obrotach przez cały dzień od 7ej do 22ej. Ale pobyt w szpitalu miał ten plus, że się troszkę przestraszyłam i teraz staram się oszczędzać.

Idę po kawkę:tak::tak:

Witam
Ja wczoraj wyladowalam na ip. Cos malo aktywna jest ta moja cora... Wrocilam wsciekla bo niczego sie nie dowiedzialam. Zrobili mi ktg (pierwszy raz w zyciu) nie powiedzieli ze mam naciskac to cos jak czuje ruchy. do tego nikt mi nie powiedzial co jest na zapisie
realmad2.gif
ta jedna linia to domyslam sie ze serduszko i tu chyba wszystko ok bo bylo od 120-150 a ta druga?? Mam tam jakies fmp34%(34%) a nastepnie fmp44%(39%) i co to jest??
Zamiast mi wytlumaczyc co sie dzieje to te lamentowaly bo jakis lekarz zamowil jedzenie a kiedowca nie mogl sie do niego dodzwonic a przeciez najwazniejsze jest to ze lekarz musi dostac zarcie!
angry.gif
Pozniej badala mi podwozie bardzo bolesnie :/ i tez nie wiem co tam sie dzieje ehh... mialam w tym szpitalu rodzic, ale chyba jednak zmienie zdanie. Mowilam jeszcze o tych moich ostatnich bolach to udaly ze mnie nie slysza...
baffled5wh.gif

Ide was nadrobic

Smile- mój szwagier rok temu też biegł ten dystans pierwszy raz w życiu, a mój M. biegał 10km. ale on nie może ze względu na zapadnięte zebra na wysokości serca, ale fajna sprawa z tym biegiem, na pewno sobie poradzi

Ona-to-ma- współczuję szpitalnych doświadczeń:-:)-(

Tez sie dzisiaj czujecie tak słabo? Mnie albo przezuebienie bierze, albo pogoda tak na mnie wpływa. Noi ciśnienie mam niskie: 100/55

reklama
Do góry