reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawką
hello.gif
Soif07.gif
Uwielbiam te leniwe niedzielne poranki!
zen.gif

Nocka przespana
sweetcybermqq5.gif
Wstałam o 6.30, ogarnęłam siebie http://***************/senatn/images/Various/M9.gif, zrobiłam Kawusię i nadrabiam Was.

Kingusia ja tak własnie czuję się po tych moich męczeńskich nocach, jak kręcę się z boku na bok i tylko odliczam godziny do ranahttp://***************/senatn/images/V%20Slider/LStardi.gif

Palindromea u nas pochurno, ale za to chłodno - i dobrze, bo te upały dały mi się we znaki! Kochana, proszę mi tu nie wyć, tylko z uśmiechem na ustach zacząć dzień!
przytulanko.gif
Rozumiem Cię i Twoje samopoczucie, bo ja też mam takie dni, że
2guns.gif

Natisku
ja też się martwię, jak to będzie z cc - jeżeli u mnie tak będzie- pojawia się setka pytań: czy będzie pokarm, jak zniosę czas po cc, czy dam radę? Ale jak czytam Was i Wasze doświadczenia wiem, że dam, bo w tym, że się chce i trzeba podołać tkwi siła.

reklama
Witam niedzielnie, ale naprodukowałyście wczoraj. My pospaliśmy do 8:30 szok, ale pewnie Jędrek przez to nie pójdzie na drzemkę, więc nie wiem co lepsze. Wczoraj miałam męża w domu, więc trochę udało nam sie zrobić i kołyska oraz przewijak stoja :)
Mama Wikusi, Dzika - jak ja Was rozumiem, ale taki urok drugiej ciąży z mniejszymi dziećmi, jeszcze żywiołowymi. Teraz się śmieje, jak nie doceniałam pierwszej hehe :)
Nika - dużo siły życzę
A wszystkim żeby nie dokuczaly nam za bardzo te dolegliwości końca ciąży i dzieci pięknie wyskoczyły z brzuszków :)

jullix ależ Ci zazdroszczę - nie pamiętam, kiedy ostatnio pospałam chociaż do 8http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Palindromea
nie smutaj się! Wiem, jakie to trudne rozstawać się z ukochaną osobą chociażby na kilka dni - ale takie jest życie i trzeba je brać taki, jakim jest. A na jak długo Aro wyjeżdża?

Nika
życzę Tobię i Waszej rodzinie siły i wiary w tej trudnej sytuacji
Bisous14.gif
Taka siostra to skarb!

Witam sie i ja, dziewczyny pisałyście o bezsenności i kurcze mnie dzis dopadła, zasnęłam po 3, lece teraz prasować, ostatnie rzeczy dla Niny, becik, pościel.
Musze to zrobić z rana bo później sie nie zabiorę a w tygodniu i tak mam rzeczy które muszę prasować na bieżąco.

Witam się szybciutko:)))

Dziewczyny przepraszam nie nadrobię Was, wyjątkowo w ten weekend wszystkie aktywne:))))

Proszę tylko o kciuki za mojego Pięknego.... dzisiaj jego wielki dzień! Bierze udział w SilesiaMaraton (dystans półmaratonu - to dopiero początek przygody z bieganiem)!!!!!!!!!!!! start 11:00, planuje, że dobiegnie ok 12:30 (21km). Także lecę się szykować :))))))))

Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to.... za rok też startuję!

Smile- kciuki za Pięknego:tak:

Mój mężulek też ma dzisiaj swój wielki dzień- mają w straży przekazanie sztandaru i wojewódzkie obchody dnia strażaka. Dostanie dzis awans i odznaczenie ministra:tak:Jestem dumna, że szok!;-)

Nika- serdeczne współczucie, kochana. Życzę dużo siły dla Ciebie i siostry
Misianka- smoka dziecku nie można dać w szpitalu???:crazy::crazy: Chore to jest- przeciez to Twoje dziecko.

MamaWikusi- kochana u mnie było to samo-zero odpoczynku. Na pełnych obrotach przez cały dzień od 7ej do 22ej. Ale pobyt w szpitalu miał ten plus, że się troszkę przestraszyłam i teraz staram się oszczędzać.

Idę po kawkę:tak::tak:

Witam
Ja wczoraj wyladowalam na ip. Cos malo aktywna jest ta moja cora... Wrocilam wsciekla bo niczego sie nie dowiedzialam. Zrobili mi ktg (pierwszy raz w zyciu) nie powiedzieli ze mam naciskac to cos jak czuje ruchy. do tego nikt mi nie powiedzial co jest na zapisie
realmad2.gif
ta jedna linia to domyslam sie ze serduszko i tu chyba wszystko ok bo bylo od 120-150 a ta druga?? Mam tam jakies fmp34%(34%) a nastepnie fmp44%(39%) i co to jest??
Zamiast mi wytlumaczyc co sie dzieje to te lamentowaly bo jakis lekarz zamowil jedzenie a kiedowca nie mogl sie do niego dodzwonic a przeciez najwazniejsze jest to ze lekarz musi dostac zarcie!
angry.gif
Pozniej badala mi podwozie bardzo bolesnie :/ i tez nie wiem co tam sie dzieje ehh... mialam w tym szpitalu rodzic, ale chyba jednak zmienie zdanie. Mowilam jeszcze o tych moich ostatnich bolach to udaly ze mnie nie slysza...
baffled5wh.gif

Ide was nadrobic

Smile- mój szwagier rok temu też biegł ten dystans pierwszy raz w życiu, a mój M. biegał 10km. ale on nie może ze względu na zapadnięte zebra na wysokości serca, ale fajna sprawa z tym biegiem, na pewno sobie poradzi

Ona-to-ma- współczuję szpitalnych doświadczeń:-:)-(

Tez sie dzisiaj czujecie tak słabo? Mnie albo przezuebienie bierze, albo pogoda tak na mnie wpływa. Noi ciśnienie mam niskie: 100/55

reklama
Do góry