reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Przepraszam za bledy w powyzszym poscie, ale pisze z telefonu i slownik mnie poprawia:-S usmialam sie z "pipkowego" tematu, ale to smiech przez lzy. Ja tez mam z tym nie lada problem. Lustrzana sciana, wielofunkcyjna pralka, maz w roli fryzjera i golono strzyzono:-D nie pamietam ktora z Was korzysta z plastrow czy wosku, ale na sama mysl nogi mi sie same zacisnely;-) obiecane zdjecie wstawie, tylko najpierw musze takie z zrobic.

Natis ale bym zjadla ziemniakow pieczonych w popiole

Dmuchawcu i ja z checia bym Cie odwiedzila

Teri trzymam kciuki za Was i czekam na wiesci

reklama
U nas na obiadek była zupka pomidorowa i naleśniczki.

Co do prezentów dla starszego rodzeństwa. Jak byłam w ciąży z drugim synem, to starszy miał niecałe 4 latka. Czytałam mu często opowieści z serii "Franklin"- uwielbiał je. A najbardziej w tamtym czasie "franklin czeka na siostrzczkę"- znał tę książkę na pamięć. Kiedy przyszedł do szpitala zobaczyć brata dostał "od niego" książkę "Franklin jest starszym bratem". Uważam, że skromny podarunek wystarczy. Tak jak pisała któraś z Was - chyba matkaewa- trzeba pozwolić przeżyć dzieciom to wydarzenie na swój sposób no i nie zapominać o starszym potomstwie.

Co do "pipkowych" tematów. Ja nie nie golę, tylko przytnę te kłaki, ewentualnie podgolę gdzieniegdzie. Też by mnie szlag jasny trafił gdyby przy gojeniu się ran jeszcze swędziała mnie piczka. Oszaleć można....:szok::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Anisiaj wspaniale wiesci przynosisz! Trzymam kciuki za szybkie wyjscie. Zosienka jest sliczna! Jakie piekne ma wlosiary! Oj, bedziesz plotla warkocze - szykuj kokardy! Calusy dla Was!:-*

Anisiaj jeszcze raz gratuluje córeczki. Śliczna perełeczka:tak: Trzymam kciuki za szybki powrót do domku a wtedy też czekam na więcej zdjęć :tak:

I my także przygotowujemy Julcię na pojawienie się braciszka. Mała już się doczekać nie może ale już teraz wiem, że będzie bardzo zazdrosna. Ona wie, że mamusia jeszcze raz będzie musiała iść do szpitala ale wróci już do domku z braciszkiem. Cały czas mówi, że będzie go wszystkiego uczyć, że będzie zabierać go na spacery, bawić się. Nawet ostatnio chciała, żeby łóżeczko wstawić do jej pokoju bo to jej Antoś jest i będzie spał razem z nią. Kochana:-) Pozatym rozkładając sztućce do obiadu domaga się czterech bo " jest nas czworo ja, mama, tata i Antoś":)
Tak myślę co by jej tu kupić od braciszka. Muszę przejrzeć all ;-)

Anisiaj - Zosia jest cudowna :tak:. Jaką ma czuprynkę fajną ! Super !!! Cieszę się , ze wszystko w porządku i niech posmakuje w mleczku ssaczek malutki :tak:

Anisiaj!!!!! boska!!!!

Smile, hehe no to chyba kumam o co chodzi z Sosnowcem :D to nie faktycznie nie kus losu bo jeszcze za granica urodzisz! :szok::szok:

Ja leze i umieram z upalu i przejedzenia pizza, wrocilam taka glodna od fryzjera ze sie przejadlam.. nie wiem jak Wy ale ja cierpie teraz strasznie jak za duzo zjem.. gazy i zgaga na raz ;)

ale przynajmniej fryz mam piekny- pierwszy raz od poczatku ciazy /:p

reklama
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i gratulacje.
Nie mam już za bardzo czasu siedzieć przy kompie. Adrian je, śpi i robi kupki, a Bartuś biedak ogląda tv i gra w gry.
Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam.

Do góry