reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Anisiaj, Jaka piękna Zosieńka :-):-):-) z cudną czuprynką , aż jestem ciekawa jak moja Zosia będzie wyglądała :tak: Rośnij zdrowo kochana :tak:

Mnie boli żołądek , nic nie mogę jeść :-(

Miłej nocki dziewczynki;-)

reklama
Anisiaj - cudna ta Twoja Zosia. Włoski prześliczne. Nabierajcie obie sił i wracajcie do domu :happy:
Imprezka udana. Opiłam się arbuzem - oj będę ganiać tej nocy:sorry: I już mnie dopadły komary :no:

Zmykam do łóżka. Dobrej nocy, Kochaniutkie ;-)

AnisiaJ cudowna jest!!!!!! jejku jakie ma fajne włosy....:))))

Ewelina pokaż nam swojego przystojniaka... :)))))

Ja wróciłam zza granicy cała i zdrowa! cały dzień byłam w biegu i na dodatek na koturnach!!! (bo chciałam pięknie wyglądać:p, udało się, ale teraz kostek już nie mam, taka jestem opuchnięta:p)

Idę leżeć:))))

natis czytam i czyytam i zupełnie sie pogubiłam, to jest Twoja druga czy trzecia ciąża?

kiedy ewelin urodziła?

anisiaj Zosia jest ekstra!

agacia Kubus to fajne imię ;) liście malin w sklepie zielarskim można kupic ;)

dzieki dziewczyny za wypowiedzi na temat przygotowania starszych dzieci na przyjscie rodzenstwa ;)

przepraszam za to moje roztargnienie, mam nadzieje ze mi wybaczycie, ostatnio Was troche zaniedbałam i mało sie udzielałam, a teraz staram sie nadazyc ;)

czy ktoś pije wywar z liści malin? co jeszcze mozna robic na zmiekczenie szyjki przed porodem? macie jakies inne domowe sposoby?

ANISIAJ - piękną macie córeczkę, cudną! Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku. Nie mogę się doczekać szerszej relacji ;-)

MAMA_KUBULKI - u mnie ciąża III, poród II. Poprzednią ciążę straciliśmy. A co czytałaś? dawno już nie pisałam o poprzedniej ciąży.

Zmykam spróbować zasnąć. Tak mnie swędzi, że zaraz zwariuję.
Ognisko udane, dzieci zachwycone. :-) Ja zmęczona, choć nie wiem czy cholestaza da mi zasnąć.
Dobrej nocki dziewczyny, szczególnie dla tych mających problemy ze spaniem.
Buźka

aaaaaaaaaaaaaa naprodukowałąm i znikło :(
To tak - melduję się, żyjemy, mamy się całkiem dobrze :) Niestety remont nam się znacznie przedłużył i byłam odcięta od świata przez 2,5 tyg !!! masakraaaa
Jutro kosmetyka została :) i już jutro śpimy w swoim domku, w swoich nowych łóżeczkach :) jak wszystko będzie na cacy to zrobię fotki i wstawię :)
Wybaczcie, że nie nadrabiam wnikliwie, w przyszłym tygodniu obiecuję poprawę :)
I teraz tak : GRATULUJĘ CUDOWNYCH DZIECIACZKÓW PO TEJ STRONIE BRZUCHA !!!

U mnie hmmm ciężko :) maluszek waży ok 2,5 kg. Szyjka na 2,5 cm zamknięta, wody w porządku. Mam skopane żebra i wątrobe. Zaczęłam robić już badania do porodu :D W środę na wizytę pani dr przywitała mnie słowami : Ania, Ty jeszcze nie urodziłaś ?? Strasznie mi puchną nogi ale ciśnienie ok. Następna wizyta 22 maja, jak nie urodzę po 22 to następna za kolejne 2 tyg, a jak nie urodzę nadal - to za następne 2 :p Pani dr obmyśliła za mnie jak rozplanować L4, żebym nie musiała zbyt wcześnie na macierzyński iść - cudowna kobieta :)

Co do FB - sa_ra w sumie wszystko napisała :) (dziękuję kochana za przekazanie info :*), jakby jeszcze ktoś był zainteresowany to proszę o info na priv z linkiem do swojego profilu :) A co do grupy jeszcze - lista zaktualizowana :*

Jeszcze raz Was przepraszam za zaniedbanie i BB i FB, kajam się strasznie - uwierzcie :) Obiecuję poprawę :)

Brzuchatki uciekam bo padam. Pozdrawiam Was gorąco - odezwę się jutro :*

reklama
Dzień doberek :happy2:

Anula - dobrze, że już kończycie remont. Koniecznie zapamiętaj pierwszy sen. I niech się Wam dobrze mieszka :happy2:

Natis, Kingusia
- udało się Wam w końcu zasnąć i odpocząć?

Dziś u nas zmiana pogody o 180' - zimno i mokro. Nareszcie! Paulunia - trochę oddechu od tych upałów, może lepiej się będziesz dziś czuła.

Ja od rana spuchnięta jak balon. "Wulgarny" palec cały zdrętwiały. Leżeć już nie mogę. Na lew bok się przekręcić (strasznie coś zaczyna ciągnąć i boleć - ale i tak uważam, że to będzie dobry dzień :-)

Do góry