reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
anisiaj jak Zosia cudna:sorry: i do tego jakie ma świetne włoski!! Cieszę się BARDZO z tak pozytywnych wiadomości od Was! Jak Ty się czujesz??

Ewelina popieram dziewczyny! Dawaj foto i to szybko :cool::sorry:

Anisiaj: Zośka laseczka jak się patrzy! Włoski- cudo. Moje dzieciątka to takie łysolkowate raczej, bo blondaski, więc nawet jak coś tam urosło na głowie, to nie było widać. ;-)

Ewelina: też poproszę o zdjątko synka. :tak:

Anisiaj jaka słodka Zosieńka i te włoski :-D ciekawe czy Majka będzie ''włochata'' :laugh2: Wiki była :)

Chcemy zdjęcie Adrianka :))

My Wiki mówimy że będzie Majka, jej siostrzyczka,że Mamusia pójdzie do szpitala i kilka dni jej nie będzie ale ze ona będzie z babusią dziadziusiem i tatusiem w tym czasie :) że Majusia ma coś dla niej (wózeczek bo jeden się popsuł) że troszkę będzie płakała ale maluszki tak mają itp. Jak na razie cieszy się ale jak to będzie to się okaże.

Objadłam się płatkami z mlekiem zapiłam mlekiem z kawą i dopchałam coca colą :szok:
W poniedziałek popołudniu idę na ktg :) A rano na badanka

Czytam kobietki, że Wy wystrojone wybieracie się na porodówki… fryzjer, kosmetyczka, istne szaleństwo:-)

asiulka918 ja właśnie też nie używam wkładek, czasami jak używałam to musiałam zmieniać bardzo często, najlepiej co chwile bo inaczej mnie tam wszystko swędziało, może to uczulenie...

anisiaj super ze z mała jest wszystko w porządku, szybkiego powrotu do domku życzę, śliczna maleńka

Zaraz zmykam do kąpania i czeka mnie walka z „pipkowym” tematem, nie wiem jak sobie poradzę, musze się odgruzować na jutrzejszą wizytę;-)

A ja poszalałam. Najadłam się jak dzik chleba z białym serkiem pomidorkiem-malinówką i małosolnym ogóreczkiem. Na to sprite i lody. A teraz mam ochotę na chipsy... :zawstydzona/y::szok::rolleyes2:

reklama
Do góry