Dmuchawcu śliczne masz te Pszczółki
No i działeczka bardzo fajna
Opis "pipkowy" bezcenny ale wiesz, że ja też się zastanawiałam jak się tam inne kobiety przygotowują
Ja się depiluję woskiem zostawiam tylko pasek pionowy bo na wargach ból mnie przerasta i jestem MEGA zadowolona. Dodatkowo w ciąży odrastają mi 3x wolniej więc 2x na 3 miesiące muszę!!
Palin teraz takie "dziwne" stany na finiszu to będzie norma. Ja Ci życzę, żeby Mikołajek za najwcześniej 2tyg się pojawił. A jak się źle czujesz to odwołaj znajomych...teraz każdy odpoczynek ważny
Ja się wczoraj spotkałam z przyjacielem mojego K. przez przypadek i wprost powiedziałam, że po urodzeniu Feliksa z K. mogą się spotkać ale ja gości w domu za wyjątkiem moich rodziców i siostry widzieć nie chcę i że mam nadzieję, że zrozumieją.
Ja w ogóle gości w domu nie lubię a co dopiero jak będę obolała i będę chciała się zorganizować i odnaleźć.
Smile ja też muszę uzupełnić zapasy lekowe. O co chodzi z tym Sosnowcem bo mnie zaintrygowałaś?
anusiak też mam plan jeszcze przed porodem się odpicować ;-) zawsze jakoś lepiej się czuję. Fryzjer w tym tygodniu u mnie już zaliczony.
korba gratulacje 38 tyg!! 6 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na żółte paznokcie spróbuj zamoczyć w kwasku cytrynowym trochę rozcieńczonym z wodą a jak nie to ace wybielacz nad wybielacze
;-)
NATISku kciuki BARDZO mocno zaciśnięte! Co do śniadaniowej przygody Natalki u nas Olivier mówi zawsze dokładnie to samo "ale ja naprawdę nie wiem jak to się stało..."
Kosmetyczka pewnie samopoczucie porawiła.
Mama wiki Tobie również gratuluję 38tyg - Dziewczyny kiedy to minęło??!! No i super, że teście się postarali.
gosiak jak to leci?? Nie powinno! Chyba, że upławy albo zwykłe popuszczanie przez np. kichnięcie albo kopa od naszych bąbli!
Mikoto i ja poproszę o foto
U mnie dzień rozpoczęty delikatnymi porządkami. Zaraz lecę po kawę.
Coś mi się czuję, że Feliks może chcieć przywitać świat wcześniej (liczę, że jak to napiszę to będzie siedział grzecznie;-))
Ciężko mi już i na buzię swoją patrzeć nie mogę
Nie cierpię podwójnej brody
Wyglądam jak wieloryb