reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

matkaEwa u mnie też pranie już od rana na pełnych obrotach :-)

Też jestem cała rozemocjonowana tymi pierwszymi narodzinami na czerwcowym forum!! Dopiero do czlowieka dociera to to już tuż tuż!! Kochana jeszcze raz gratulacje!!

My zaraz ubieramy Dawidka, zawozimy go do mojej siostry i jedziemy na kolejne mieszkaniowe zakupy :-)

reklama
Natisku w tej chwili marsz na taras odpoczywać - ja wiem, ze Cię ręcę swędzą (dosłownie i w przenośni), żeby coś zrobić w domu - ja też mam takie uczucie, np. jak wracamy z jakiegoś wyjazdu, czy po leżeniu kilku dni w łóżku, że muszę coś w domu zrobić. Ale Ty Kochana odpoczywaj! Kosmetyczki zazdroszczę pozytywnie - kiedy ja byłam ostatni raz, nawet nie pamiętam.

Palindromea
jak lubię robić wszystko na bieżąco - to pozwala mi zaoszczędzić sporo czasu. Wasza rozmowa mnie rozbawiła
hahaha2la0.gif

paulinka koniecznie pochwal się postępami z wykończeniówki i zakupami!

No z prankiem trzeba z ranka się wyrabiać bo jakieś chmurzyska później nadciągają i pada . A tak sobie schnie w ogródeczku :tak:. Mąż dziś wziął urlopu dzionek . Oddaliśmy VW do wymiany hamulców . Już kosi trawę w ogródku :tak:.
Dzieciaczki w szkole .
Paulinka - właśnie miałam zapytać , jak tam remont ??? I czy już koniec widać ???? I kiedy przeprowadzka ? Zdążycie przed naarodzinami ???
Natis - medal należy się :tak:. Zwolnij trochę mamusiu bo urodzisz !!!!

Anisiaj: GRATULACJE!!!! Cieszę się, że Zosia duża i zdrowa. :tak: Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. masz już to za sobą. Fajnie. Ja to jeszcze trochę się pokulam...

Natis: Kobietko, Lenka już w bezpiecznym okresie, więc pewnie będziemy czekały tu na BB na wieści od Ciebie ze szpitala. :tak:

Teri: &&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki. A może Ty będziesz następna rozpakowana?

A ja dziś zaczynam 34 tc. I mam wizytę u mojej gin.

Siedzę dalej z rozdziawioną buzią po wieściach od Anisiaj a jednocześnie dumna jestem z nas wszystkich, że tak dzielnie do maja wytrzymałyśmy mimo różnych przejść!!

paulinka gratuluję końcówki remontu!! Wiem jaka to ulga :tak: Może w 3 tyg się nie zadomowisz ale na pewno na swoim dużo fajniej :cool2:

Natisku uwierz, że i ja czekałam na przekroczenie przez Ciebie tej "magicznej" granicy! Tak strasznie się cieszę! Kosmetyczka rewelacyjny pomysł!!

mikoto ja mam za to na odwrót mam ochotę na ciasto ale nie mam dzisiaj ochoty go zrobić :rofl2: Za to mam kluski na parze (niestety kupne), rozmrożę przedostatnie pudełeczko truskawek, zmieszam ze śmietaną i koło południa będzie na przekąskę :-p

teri Kochana co by się nie działo i tak będzie dobrze!!!!!!!! Spokoju więcej!

Smile też myślałam o kawie ale pierwszy forumowy dzidziuś gdzieś wysoko nad ziemią mnie trzyma :-p

Dziewczyny w LIDLU torby na kółkach w niezłej cenie :tak:

Podciągam temat Czerwcowy wyżej, żeby nie zaginął - myślałam, że jeszcze mam czas a tutaj proszę jak mnie Anisiaj pogoniła :-p (smile dzięki :cool2:)

Anisiaj Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D super wiadomosc, az sie geba sama smieje :-)

Ja z telefonu was podgladam dlatego nie pisze, teraz sie dorwalam do kompa. U mnie w miare ok tylko po antybiotyku mialam 4 dni biegunki i przez to kolejny antybiotyk :baffled: z cisnieniem juz troche lepiej. mala rozpycha sie coraz mocniej az jest to bolesne, a najgorsze jest to drapanie po pecherzu i szyjce widzialam ze ktoras tez tak ma no masakra :wściekła/y: Mam problem w domu bo mam straszna wilgoc a zero funduszy aby cos z tym zrobic, przez to cala posciel wilgotna i ciuszki malej, dzisiaj ma przyjechac lozeczko i boje sie ze materacyk tez zaraz bedzie caly mokry, do tego mam mate oddechu i beda jaja jak i to lapie wilgoc i nie bedzie dzialac :-( maz zaczal remont jednego z pokoi, ale watpie ze przed porodem skonczy wiec bedziemy w czarnej dupie :baffled: do tego ciagle jestem strasznie slaba i nie mam sily nawet ogarnac:zawstydzona/y: to sobie pomarudzilam...
Natis gratuluje 38 tygodnia!!!!!!!!!!!!!!!

Anisiaj ogromne gratulacje. Cieszę się ze wszystko u was w porządku i czekam na zdjęcie malutkiej Zosi!!!!

Ja jeszcze w lozku. Kocham poranek zaraz po przebudzeniu. Nic mnie nie boli, dziewczyny leniwie się przeciągają. Najlepszy moment dnia... No ale trzeba wstac bo do toalety musze a i dziewczyny juz kopia o snadanko. Milego dnia babeczki!!

Czesc Dziewczyny!

Od dawna zastanawialam sie czy napisac czy nie, bo to juz Nasza koncowka :) ALe wiadomosc dzisiejszego ranka przekonala mnie do tego.
Takze dla pierwszej Mamy serdeczne GRATULACJE ;-).

Czytam Was od samego poczatku i chcialabym Wam wszystkim i kazdej z osobna podziekowac za ten czas, za rady z ktorych nie jednokrotnie skorzystalam, za to ze w gorsze dni nie bylam sama i ze dzieki Wam nie zwariowalam !

Teraz pare slow o mnie. Mam na imie Gosia, lat 28, spodziewamy sie naszego pierwszego synka - Tymka. Pochodze ze Szczecina jednak prawie od 2 lat mieszkam w UK. Tu do ciazy podchodza nico inaczej, co z poczatku mnie przerazalo, choc i teraz miewam dni, gdy zastanawiam sie czy aby na pewno wszystko jest dobrze.
Oficjanie od wczoraj jest na urlopie macierzynskim. Co do porodu....jesli wszystko zacznie sie samo(bez wywolywania) zdecydowalam sie na porod w wodzie, jesli nie to normalny SN.

Postaram sie pisac teraz wiecej w tym goracym dla nas wszystkim okresie :-)

gosiak witaj i pisz, pisz!!
martam&m witaj ponownie ;-) i też pisz!

Mama kubulki a Tobie za ciszę należy się lanie!! To samo się tyczy ona-to-ma! Leniuchy wstrętne
;-)

Ale poród zmobilizował do pisania :tak:

reklama
Do góry