reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Anisiaj serdecznie, ogromnie gratuluję!!! Teraz nabierajcie sił i wracajcie szybciutko do domu!
Bisous14.gif

Dziewczyny aż mnie dreszcze przeszły jak to przeczytałam! Pierwsza Zosia już jest z nami! Dopiero co obstawiałyśmy która z nas rozpocznie sezon "czerwcówek", a tu: anisiaj nasza!

Natis może to ta świadomość wyników badań, oczekiwanie na jutro i ekscytacja, że upragniony 38 tydzień zaczynasz, sprawiły, że nie mogłaś spać. Gratuluję, że osiągnęłas zamierzony cel! A Darek na pewno rozumie, że jesteś już i zmęczoną i znerwicowana całą tą sytuacją- nie tylko dolegliwości ciążowe i okołociążowe dają Ci w kość ( z Ty to tak dzielnie znosisz!), ale też sprawy domowe - Ty - perfekcyjna pani domu- teraz jesteś ograniczona w ruchach i możliwościach i wcale Ci sie nie dziwię, że wszystko wkoło Cię denerwyje, a Ty z chęcią zrobiłabyś to po swojemu
Bisous14.gif
Jeszcze troszeczkę wytrzymaj!
przytulanko.gif

Palindromea, ja po przeczytaniu tej porannej wieści z tego wszystkiego nawet się nie przywitałam - Witam!
hello.gif

reklama
Dzień dobry :-)

Ja też się upłakałam :-p rany jakie emocje :-D
Anisiaj
czekamy teraz na zdjęcie Zosi:tak:
Natis gratuluje 38 tygodnia, super :-)

A ja jeszcze nie mam łóżeczka... właśnie sobie uświadomiłam że zostało mało czasu tym bardziej że mogę urodzić po odstawieniu leków czyli za jakieś 3 tyg :sorry2:

anisiaj gratulacje ogromniaste !!!! :-)nasza pierwsza forumowa córcia :-D

ja od wczoraj strasznie żle się czuje, wieczorem miałam 3skurcze. a dziś mi niedobrze i mdli :baffled::baffled:
przepraszam ze tylko o sobie :-( ale jakiś taki dzień mi się dziś zaczął że nie mam na nic siły. lepszego dnia kochane

kurcze ale wiadomość z samego rana tak się cieszę że wszystko dobrze i tez ryczę jak głupia pierwsze NASZE dzieciątko się urodziło Zosia duża bedzie dobrze mój synek synek tyle ważył w 38tyg
GRATULUJE KOCHANA I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA RELACJE I FOTKI ZOSI BUZIACZKI OD CIOTEK :))))))))))

czesc babeczki
czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

anisiaj rety! ale wspaniale!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2900 to duża panna, mój młody też tyle podobno waży

czy ktoś sie jeszcze rozpakował? rety, ale jestem nie na czasie..........

Mikoto - dzień dobry. Aż się zdziwiłam, że Ciebie wcześniej nie było.:-) Już w gotowości do zajęć?

Kingusia - ja też jeszcze bez łóżeczka. Spoko, zdążymy ;-)

Mimo, że termin mam na 10.06, to ciągle żartowałam, że Mikołaj przyjdzie na świat 1.06 (praktycznie: Mikołajki z imieninami, Dzień Dziecka z urodzinami). I teraz sama chyba w to uwierzyłam, bo ciągle chodzi za mną te przeczucie. Żebym tylko nie wykrakała :szok:

Palindromea ja już po sniadanku, doprowadzona do porządku
wzruszenie1.gif
, zastanawiam się w co się ubrać, u nas w słońcu 35 stopni
lato1.gif
Łóżko zaścielone, oknna pootwierane, zaraz biorę się za mycie naczyń po sniadaniu i sprzatanie łazienki. A Ty? Czyżby zupa just wstawiona?

Anisiaj gratuluję z całego serca kochana !!!!!

Wspaniałe wieści od ranka samego . Też wzruszona jestem bardzo , nie myślałam , że aż tak będę przeżywać te "Nasze narodziny".
No to wątek z rozpakowanymi trzeba zakładać kobietki
:-). RUSZYŁYŚMY !!!!!:szok:

reklama
widzę że nasze pracusie już na pełnych obrotach od rana jak zwykle mikoto Palin o Was mowa :-D

kurczę tak sobie pomyślałam że teraz to sie zacznie i takie wiadomości jak od anisiaj będą coraz częściej :szok:
jakoś tego jeszcze nie ogarniam :sorry2:
u nas znów upał sie szykuję a zaraz lecę z moczem całą noc nie mogłam spać tak sie martwiłam nie potrzebnie przeczytałam wczoraj w necie o gestozie i tak sie wystraszyłam i nakręciłam że mogę to mieć że całą noc wsłuchiwałam się w brzuch czy Daria sie rusza :-:)shocked2: jakby sie okazało jednak że to cholerstwo jest to mój gin nie czekałby z cesarką normalnie siedze jak na szpilkach i czuje że mnie połozy do szpitala a wtedy nie wyjdę już do porodu :-(

Do góry