reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ok zajmę się lista jak wrócę. Teraz zmieniam oponki, potem ubezpieczenie, a potem jadę po szlafrok dla Artura. Dostanie na wyjście ze szpitala, od Filipa
no i muszę od razu coś kupić na jego pobyt w szpitalu.
Dziś rano mieliśmy powazna rozmowę o Filipku. Ja mu powiedziałam, ze teraz będzie mniej czasu. On: dlaczego? Ja: bo Filipkiem będzie się trzeba opiekować. A Artur: ja też będę
Slodziak mój kochany :D

reklama
Nie było mnie chwilę, a tu takie wieści!

Ewelina serdecznie gratuluję! Najważniejsze, że wszystko dobrze z synkiem!

Wow, mamy już dwie "czerwcówki" - teraz dopiero zacznie się wysyp
content-saute.gif

Fioletowa powodzenia w załatwianiu spraw!

MatkaEwa
u nas też coś pogoda się mieni - może zanosi się na burzę.

ewelina: gratulacje!!!! Dobrze, że już wszystko ok. Oby tak dalej. :tak:

Witam "nowe" dziewczyny. Piszcie, odzywajcie się. :tak:

Jaaaaacie jak tu się zaczyna dziać... Aż normalnie przejęta jestem, podniecona czy coś w ten deseń.:baffled:

Ewelina ale szok :szok: dobrze że wszystko skończyło się dobrze.

Natis gratuluję 38t! A pamiętasz jak bardzo chciałaś dotrwać chociaż do 34? :))

Dzisiaj dostałam takiego powera że masakra. Kuchnia wyszorowana, łazienka też. Pranie już zrobione i wisi, muszę kota jeszcze wyczesać (czy wasze pupile też tak zrzucają sierść na potęgę??)

Ale gorąco

Ale się dzieje dziewczyny!!!

Ewelina - gratulacje i bardzo się cieszę, że u Was już wszystko dobrze!!!! Wspaniale!!!

A ja kobietki w transie, jeszcze podłoga na dole i można powiedzieć, że domek ogarnięty całkiem, całkiem... :-)

Co do kosmetyczki to nienawidzę do nich chodzić, zawsze mi się wydaje, że to strata czasu, ale... uwielbiam efekty ich prac ;-). Jak mus to mus, chcę jakoś wyglądać na porodówce hihihi :).

MAMA_WIKI - widzę, że my obie dzisiaj w transie. Też kuchnia i łazienka u mnie błyszczą. Co do sierści to właśnie Naja zaczęła ją gubić i szału dostaję. Do tego wiecznie przynosi mi piasek i ziemię z ogródka, bo trawa nam jeszcze nie wyrosła (tzn. wyrosła, kępki ;-) ).

Ostatnia edycja:
ewelina!!!!! Jak dobrze, że wszystko już w porządku i jesteście w domku :tak:
NATIS, Mama Wiki - szał porządkowy - wijemy gniazdko wijemy :-)

Kurka Sara chyba obie na raz nie możemy nanosić zmian. :-) Już poprawiam.

Fioletowa temat dzieciaczków u góry.

:confused:

Ewelina gratuluje!!!! Najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo!! :) W lublinie rodzilas?

Tak tak wiem, lanie sie nalezy bo obiecywalam ze bede sie odzywac :sorry2:

dokładnie!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za przywitanie :)

Jak ja Wam zazdroszcze tej piknej pogody....uwielbiam lato i slonce, a tu zaledwie 11 stopni i pozniej ma padac.

Oj ja cos wiem na temat gubienia siersci...mam Goldena i uwierzcie mi, ze on gubi siersc caly rok, a gdy poczuje troche ciepla leci z niego niesamowicie, nawet codzienne czesanie nie na wiele sie zdaje...ale wychodze z zalozenia, ze albo chce sie miec zwierzaka w domu albo nieskazitelny porzadek.

Tak ostro dzialacie z porzadkami , ze i ja chyba sie wezme za kuchnie. I w planach mam spakowanie torby do szpitala...chociazby zaczne :D

reklama
Ewelina gratulacje ! I całe szczęście, że jesteście już bezpieczni w domku :) !!!

Mój kociak też gubi sierść na potęge :/ ale tak jak, napisała gosiak_85 albo nieskazitelny porządek albo zwierzak :) ja końce myć okna i prasować firanki ale moje plecy już wysiadają :( to katastrofa jakaś i tak bardoz bym chciała, żeby po porodzie chociaż troche to przeszło...

Ciekawe jak szybko teraz pójdzie nam rozpakowywanie się :-) Ja każdej nocy jak się budzę to mam myśli, że to już :-)

Do góry