reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

dzien dobry kobietki

fioletowa ja tez nie wiedziłam ze mam prawo po pierwszej cc nie zgodzic sie na sn jutro ide na wizyte do prywatnej kliniki o poroód na koszt nfz napisze wam co mi poiwedza

natis piekny pokoik dla coreczki podziwiam twoj talent

ale sie pieknie robi dzis sie biore za czyszczenie wozka

miłego dnia zycze

i mokito obys dzis poznała płec dzidziusia i za chyba kingusie botez ma wizyte :)

reklama
Witajcie Kochane!
hello.gif

Ja od rana w pędzie
pedzi_dogaja.gif
Pospałam sobie do 6.30
sweetcybermqq5.gif
Ale jak tylko zobaczyłam pogodę za oknem to aż mi się chciało wstać http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif Ja juz po śniadanku, chałupa ogarnięta, okna pootwierane. Z rana zrobiłam zakupy na allegro (materac, prześcieradła), resztę kupimy stacjonarnie, także wypatruję kuriera od dzisiaj
radocha.gif
, a nawet dwóch, bo czekam jeszcze na firankę
47b20s0.gif
Pranie się robi, kosze naszykowane do wyniesienia, muszę jeszcze odkurzyć i ogarnąć siebie.

Kingusia
czytam Was od samego rana - dzisiaj razem wizytujemy http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSabbraccio.gif Ja późnym wieczorem, a Ty?

Palindromea trzymam kciuki za wyniki "wątróbkowe"
bedzie_ok.gif

Natis jak po komunii? Jak samopoczucie?

DzikaBez
w takim razie wkrótce pochwalisz się zdjęciami placu zabaw.

Mnie wczoraj nie udało się nic kupić - no, oprócz pysznych truskawek z Lidla, polecam! Korba, miałaś rację, można trafić na truskawki o smaku truskawek
hahaa1.gif
Lecę Kobitki wynieść kosze, a w międzyczasie robię liste zakupów spożywczo-chemicznych, bo znając mnie to o połowie zapomnę do piątku
czekam.gif

Mikoto ja pewnie koło 15 pojadę do lekarza bo wtedy jest najmniej ludzi a mi nie wyznacza godziny.
Lubię czekać na kuriera :-p już nie mogę się doczekać kiedy zamówimy łóżeczko i całą resztę ;-)

Za tydzien w biedronce będą kocyki dziecięce po 14,99 :-) polecam bo mam już taki jeden i są super, dokupie sobie jeszcze jeden.

Kingusia możesz pokazać ten kocyk? (link, zdjęcie) A ja ostatnio czekam na nich całe dnie
furiat.gif
Nie wiem, po co mają numer telefonu, skoro i tak rzadko dzwonią, ostatnio czekałam od 9 do 15 - cały dzień musiałam koczować w domu
grrr.gif

Ale się wnerwiłam :angry::wściekła/y::angry:

W laboratorium szybciutko poszło (byłam prawie godzinę przed "otwarciem" i nie byłam pierwsza!). Wróciłam sobie spacerkiem - w sumie niedaleko, pogoda super, aż się miło szło. Dochodzę bloku, a na mojej klatce - jatka. Siedzą 3 psy i na siebie warczą, pokazują zęby, a co który drgnie, to się na siebie rzucają. Strach podejść. W klatce na wyższych piętrach mieszka sobie suczka z cieczką (pomijam okrwawioną klatkę - wypadałoby po swojej pupilce posprzątać), to i kawalerów pod drzwiami. Ogólnie boję się psów (po dziecięcych przygodach), ale w takiej opcji to już totalna panika. I tak prawe godzinę siedziałam na ławce pod blokiem, aż ktoś wychodził z klatki i odganiał ferajnę. Normalnie wkurzyłam się. Dobrze tylko, że nie pada jest ciepło...

Teraz w końcu jakieś śniadanko i też się trzeba wziąć za coś - jakieś porządki, pranko...

Mikoto - też czekam na kuriera. Mężulo zamówił mi jeszcze jedną koszulę do karmienia, mikołajową - czerwoną :-)

Palindromea wyobrażam sobie jak się zdenerwowałaś
angry-smiley.gif
Ja nie lubię jak psy się bezpańsko szwędają- po pierwsze boję się ich, po drugie- żal mi ich. A po swoim psie się sprząta. To koszulę będziesz miała w klimacie "Mikołajowym"
sweetcybermqq5.gif

Kingusia, o dzięki Ci
0038.gif

Koniecznie musze się wybrać wtedy do Biedronki: koszule nocne (jedną mam już od nich, jest super), body (3pak), okrycie kąpielowe z myjką hmm ależ rzucili towar - naprawdę fajne rzeczy
content-saute.gif

Nika mam na 11:00, jak nie zapomnę zapytać o CC to napewno napiszę :-D bo to różnie z moją pamięcią ostatnio:-D
palin wierzę, też przy 1 ciąży ze wszystkim latałam do lekarza, wszystko jest nowe, i twierdzę tak jak dzika lepiej dmuchać na zimne
kingusia kocyk śliczny, chyba też sobie sprawię jeszcze jeden, bo mam jeden taki cienki i jeden gruby na zimę, a po mnie to już takie kocyki trochę niemodne i nie "wyjściowe" w domu mogę ich używać :-p

reklama
Też muszę te body zobaczyć ;-) tylko nie wiem czy koniecznie mi potrzebne :-p
Okrycia kąpielowe już kupiłam, nawet w tej samej cenie ale gdybym nie miała to pewnie też bym się skusiła :-)

Do góry