Witam się i ja

))
Od rana przez 2 h odkurzałam mieszkanie po lokatorce... MASAKRA!!! Kochana psina, ale to nie na moje zdrowie. Tylko 1 raz sama wyszłam z nią na spacer, a raczej to ona ze mną wyszła

))
Weekend się skończył i od razu pięknie słoneczko świeci i jest cieplutko! No co za... MATKA NATURA wredna

Za chwilę jadę z tatą do mechanika, później muszę kilka h siedzieć w domu bo czekam na przesyłkę z Niemiec (kołyska, pościel, leżaczki i ciuszki jak dostane wrzucę na odpowiedni wątek). Niestety firma która wiezie paczkę nie ma do mnie nr tel więc jestem uziemiona

Później po 17:00 jadę obejrzeć fotelik, jak będzie się tak prezentował jak na
zdjęciach to go biorę, co myślicie?

A po 19:30 wizyta u DR.
Mikoto jak zwykle z rana tryskasz energią i masz już wszystko porobione

) ja jeszcze tylko pranie wywieszę i też mam z głowy
Palin nie dziwie Ci się, też pewnie siedziałabym na ławce i czekała na kogoś:/ z takimi psami to nigdy nie wiadomo!
Kingusia super ten kocyk

dzięki za gazetkę

)) skoro tak wszystkie polecają to też chyba się na coś z biedronki skuszę... fajne te zestawy kąpielowe i koszule nocne!!!
Natis fajnie, że impreza się udała! Dotrwasz na pewno do piątkowej wizyty no i do planowanej CC oczywiście!!! Nie chcemy wcześniej żadnych niespodzianek!
Dmuchawcu wiesz teraz tyle różnych dziwnych przypadków, że lekarze chyba wolą zasypać pacjentów lekarstwami (za które trochę zapłacić trzeba:/) nić później się tłumaczyć

niestety! Koniecznie wrzuć przepis na gofry na wątek
Teri kurcze niefajnie

Mam nadzieje,że dzisiaj będzie już lepiej!
Ok zmykam