Cześć Kobietki!
Właśnie skończyłam śniadanko i zapłaciłam podatek - kurcze zupełnie mi uciekło, że termin był do 30.04 - pewnie przyjdzie wezwanie ze Skarbówki i jakieś odsetki.
Komunia była super, bardzo dobrze się czułam, dużo znajomych i tak jakoś miło było. Nawet z jedzonka znalazłam coś dla siebie, choć zgrzeszyłam kawałkiem tortu. Biszkopt mogę jeść, kremu było mało i był bardzo lekki i zaszalałam. Szwagierka sama go robiła, bo Maciuś ma alergię na mleko, więc wszystkie cukiernicze wyroby odpadają - wiedziałam przynajmniej co jest w środku. Wkleję zaraz fotkę rodzinną na brzuszkowym :-).
Wróciliśmy z komunii po 15 i skurcze się nasiliły. Bolesne są, aż z trudem się oddycha. Zauważyłam, że jak biorę fenka to przez 3 godz. jest ok, a w tej 4 godzinie do kolejnej dawki łapią mnie takie skurcze. Do tego krocze mnie tak dziwnie boli, w sumie nie spojenie, ale ... sama nie wiem co. Dziwne uczucie, nie wiem jak je opisać, nigdy tak nie miałam. W każdym razie torby szpitalne spakowane, dokumenty przygotowane przy drzwiach. Choć liczę, że dotrzymam do piątkowej wizyty.
NIKA - zdrówka Kochana i wytrwałości w leżeniu!!!
PALINDROMEA - trzymam kciuki za dobre wyniki!!! Muszą być dobre! Napisz zaraz jak tylko je odbierzesz. A jak śluz??? Co do panikowania to spójrz na mnie ;-) a to moja druga ciąża, w sumie nawet trzecia. Od tego jesteśmy Kochana, żeby się wspierać i pomagać sobie nawzajem
!!!
MIKOTO - trzymam kciuki za wizytę i za poznanie płci
. Też dzisiaj jestem pełna energii i chyba zrobię pranie, choć staram się jak najmniej poruszać.
KINGUSIA - trzymam kciuki za wizytę :-)
JENY - dziękuję
. Pościel akurat jest w promocji, jestem zła, bo zapłaciłam za nią 2 razy tyle, ale co zrobić
. Ochraniacz jest jednak dosyć wysoki i jak się składa łóżeczko na najwyższym poziomie to jest zbyt duży, za bardzo wystaje. Myślę, że poziom niżej będzie idealnie. Teraz zmieniłam pościel na drugą, gdzie mam niższy ochraniacz.
Pościel 2-el komplet 90 x 120 Magnolia Baby różowa (3166990853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMA_WIKI - śmialiśmy się wczoraj z Darkiem, że jak się chłopak urodzi to od dziecka będzie 'skrzywiony' ;-). Darek się zastaniawiał co byśmy zrobili z napisem na ścianie i wymyślił 'Leonka' ;-)
Też mnie przeraża data cc, chyba wolałabym jednak nie wiedzieć kiedy mnie to czeka...