Witam się i ja nadrobiłam wreszcie ;-)
NATIS to najlepsza wiadomość jakie mogłam dzisiaj oczekiwać!!
Obawy porodowe....ostatnio u mnie to też norma niestety. Doszło już do tego, że pomyślałam sobie "po co mi to było"? Do tego tak mnie bolą ostatnio boki od spania i kolana... eh...dobrze, że mam Was!!
mikoto miałam już wiele razy zapytać: czym Ty się Kochana zajmujesz? Jeśli można wiedzieć oczywiście
Ariena ja mimo obaw nigdy nie czytam w necie bo wiem, że to się źle dla mnie kończy i zawsze doszukiwałam się tych złych wieści na siłę
Dzika współczuję Ewuni bolącego ząbkowania :-( No i pięknego placu zabaw życzę
MatkaEwa ja poprosze o foto po malowanku
Chyba będzie trzeba temat remontowo, ogródkowo, dziecięco pokojowy założyć
Smile hahaha...no jakby na to nie spojrzeć będzie 30 stopni a kto mówił, że miało być w jeden dzień
wisieńka na mnie działa super tantum verde
Kingusia połóż się a nie latasz!!!!!!! Raz, dwa bo się tam do Ciebie przejadę
Betty ja dwa razy pędzlem ruszyłam i już mi się brzuch spinał a zapach jednej doprowadzał mnie do mdłości więc podziwiam! Nika piszała na FB i jest wszystko OK, puścili ją do domku
Chłopcy dzisiaj do kina ja park jurajski 3d a ja maraton po sklepach pewnie odhaczę
Korba Kochana co u Cię??
Pogoda u nas taka sobie nie pada ale słonka też brak :-(
NATIS to najlepsza wiadomość jakie mogłam dzisiaj oczekiwać!!
Obawy porodowe....ostatnio u mnie to też norma niestety. Doszło już do tego, że pomyślałam sobie "po co mi to było"? Do tego tak mnie bolą ostatnio boki od spania i kolana... eh...dobrze, że mam Was!!
mikoto miałam już wiele razy zapytać: czym Ty się Kochana zajmujesz? Jeśli można wiedzieć oczywiście
Ariena ja mimo obaw nigdy nie czytam w necie bo wiem, że to się źle dla mnie kończy i zawsze doszukiwałam się tych złych wieści na siłę
Dzika współczuję Ewuni bolącego ząbkowania :-( No i pięknego placu zabaw życzę
MatkaEwa ja poprosze o foto po malowanku
Chyba będzie trzeba temat remontowo, ogródkowo, dziecięco pokojowy założyć
Smile hahaha...no jakby na to nie spojrzeć będzie 30 stopni a kto mówił, że miało być w jeden dzień
wisieńka na mnie działa super tantum verde
Kingusia połóż się a nie latasz!!!!!!! Raz, dwa bo się tam do Ciebie przejadę
Betty ja dwa razy pędzlem ruszyłam i już mi się brzuch spinał a zapach jednej doprowadzał mnie do mdłości więc podziwiam! Nika piszała na FB i jest wszystko OK, puścili ją do domku
Chłopcy dzisiaj do kina ja park jurajski 3d a ja maraton po sklepach pewnie odhaczę
Korba Kochana co u Cię??
Pogoda u nas taka sobie nie pada ale słonka też brak :-(