DzikaBez
Fanka BB :)
natis- a jakie miałaś te skurcze, na ile sie pisały o i przy jakiej szyjce Ci go zakładali?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi się mną teraz nacieszyć, bo za dwa tygodnie się rozjeżdżamy i potem długo długo na odległość (może nie tak, jak u Wisienki, ale to zawsze słomiano).
dziewczyny humor mi się poprawił,
moja serdeczna kuzynka wczoraj urodziła Juliana, termin miała na dziś, a jeszcze bardziej się cieszę bo poród określa jako szybki i łatwy...
ahhh.. już mi się buzia cała uśmiechabędzie dziś dobry dzień
Ja zle spalam, jeszcze bylam jakas roztrzesiona tymi obawami o porod, moje zycie i wszystko. Ranek na szczescie lepszyDobrze, ze pogoda ladna, troche sie ociepli to pojdziemy z dziewczynkami na ogrod, nie bede przy nich myslec o glupotach
U nas słonko piękne, też chcę wszystko popraćma być ładniej niż wczoraj a wczoraj już wyprałam 3 pralki dzieciowych rzeczy, praktycznie wszystko co musze miec na kilka pierwszych tygodni. Pozostało prasowanie. Dziś wypiore nasze rzeczy żeby mi nie zalegały, wczoraj już poprałam ręczniki wszystkie i wisiały przez noc w ogrodzie żeby od pierwszego słońca mogły się posuszyć. Dziś reszta. I zastanawiam się jak rozplanować dzień.