reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

mikoto- u mnie fachmen - to taki przysłowiowy maż ze szwagrem a dokładniej mąż, szwagier, 4 braci i teść:-), a o tej różnicy to wiem ze później będzie mi dużo łatwiej, dziewczynką reszt tez złapią kontakt i będzie dobrze, ale czasem bym chciała żeby Nina była juz taka jak Ewa:-)

Zwał jak zwał - ważne, że potrafią to zrobić
iconwinkau4.gif
To niezła ekipa będzie składała plac. Mamy znajomych - rodzeństwo z wielodzietnej rodziny - między każdym z nich jest różnica max. 2 lata - powiem Ci, że nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby bracia i siostry byli tak za sobą, mogą na siebie liczyć i zawsze się wspierają i pomagają sobie. A nie w każdej rodzinie tak bywa.

reklama
Ariena, jesli masz byc spokojniejsza, polecam Ci kontakt z dr Kajdy na Zelaznej, ona jest szefem na oddziale patologii. Lezaly ze mna dziewczyny z podobnymi problemami i ona pieknie im wyjasnila co i jak, kazala stawic sie na oddzial,zeby monitorowac ciaze.

Cześć kobietki !!!!
Dom przewrócony do góry nogami , pokój Wojtka pomalowany , mąż protestuje , ze więcej nie robi . Zimno i deszczowo na zewnątrz. Ogólnie nieciekawie . Do tego wszystkiego znów mi net wysiadł :no:. Więc pewnie na tym wpisie dzisiejszy dzień na BB się skończy :-(.
Natis - kciuki za wyjście - dwa tygodnie Wam zostały !!!! Wow !!!!
Robaczek i inne w ty temacie ;-) - Ja też wpadam w skrajności emocjonalne - od zniecierpliwienia i checi przytulanie małego po paniczny strach , że umrę i myslenie "po co nam czwarte dziecko było " . Tak więc łączę sie z Wami kochane w przeżywaniu tych ostatnich tygodni .
Muszę jechać na zakupy . Trzymajcie się mamusie !!!! Miłego dnia wszystkich majówkującym ( zazdroszczę słonka ) i tym pracująco remontującym . Pa

Witam się w biegu!

Prawie całe mieszkanie wysprzątane, zostało tylko WC i poodkurzać:))) no i muszę ogarnąć siebie. Mikoto to Ty tak na mnie działasz, wiedziałam że ok 09:00 Ty już będziesz ze wszystkim wyrobiona:)

Co do pogody na majówkę i tych 30 stopni to u nas jak najbardziej się sprawdza!!!! Środa 10 stopni, czwartek 10 stopni i piątek tez pewnie 10 stopni więc w sumie to 30 się uzbiera:)

Dzisiaj przyjeżdża do mnie przyjaciółka z dzidzią:))) a poza tym do niedzieli mam lokatorkę... :))) przesłodka jest, ale strasznie dużo z nią sprzątania!
1.jpg
Dziewczyny czuję się coraz cięższa... niby waga stoi w miejscu ale ten brzuch tak rośnie... ledwo już się ruszam! jak ten czas leci... dopiero dowiedziałam się o ciąży a teraz już prawie koniec...:p:p:p za niedługo będę stara:(

Ariena spokojnie, nie czytaj nic w necie, bo tam się zawsze coś strasznego znajdzie!!!! Przecież lekarz wie co robi... będzie dobrze!
Dzika jak plac zabaw będzie gotowy koniecznie wrzuć fotki! :)))
Robaczku faktycznie odwrotu nie ma... a ja chyba też coraz bardziej się boję porodu... oby był szybki, sprawny i bezbolesny:)
Palin u Ciebie znowu słońce??? weź no podziel się... u mnie w nocy pierwsza burza! no i od rana leje :/

Miłego dnia Kochane:)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 19
MatkaEwa koniecznie pochwal się fotkami, jak juz będziecie obrobieni po remoncie
foty_koniecznie.gif
Mąż to dziwna istosta - nie rozumiem jak w połowie roboty można protestować - mój też ma czasami takie dziwne zachowania, ale ja nawet nie zwracam na to uwagi
gluchy_1.gif
Także Kochana, to normalne i pewnie zaraz Mu przejdzie, a jak już będzie zrobione i posprzątane, to będzie dumny opowiadał, jak to remont robił.

Smile normalnie
flircik.gif
jak czytam, co o mnie piszesz. Już Palin dzisiaj mi porannie nasłodziła
0059.gif
Nawet nie wiecie jak miło mi się to czyta http://***************/liviatn/images/V%20Msn/02bigluf.gif Ja lubie wszystko porobić z rana, przygotowac sobie na obiad, a później tylko konieczne rzeczy, a że mam sporo spraw do ogarnięcia, to i wyjścia nie mam - ale mam swój schemat organizacyjny i już nie raz zycie pokazło, że sprawdza się on. Kochana, Twoja prognoza pogody rozbroiła mnie i poprawiła humor
hahaa3.gif
Przed chwilą byłam na dworze - wieje strasznie i zimno jest http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Sunia śliczna, ale wyobrażam sobie ile masz przy niej sprzątania. Dzień zapowiada Ci się naparwdę fajnie i tego Ci życzę!

Dzień dobry kochane

My wczoraj byliśmy u rodzinki i nawet nie miałam czasu zajrzeć na BB a wieczorem byłam już padnięta. Na dodatek bolą mnie plecy, nie mogę już siedzieć dłużej w aucie a to tylko godzina drogi była :sorry2:

U nas od rana pada, jest zimno i brzydko :dry:
Muszę zrobić jakieś zakupy bo nie ma nic do jedzenia. Może jakąś sałatkę zrobię...
Nie czuję się najlepiej... jakaś słaba jestem i brzuch mi się znowu spina. Wzięłam nospe i zobaczymy...

Natis wychodzisz dzisiaj?
Dzika koniecznie pochwal się placem zabaw jak panowie skończą ;-)
MatkaEwa niech mąż tak szybko nie wymięka... to dopiero jeden pokój :-p
Smile fajną masz lokatorkę ;-)
Mikoto potrzebuję trochę Twojej energii...
Miłego dnia kochane

Smile - częstuj się słonkiem, ile chcesz. Idealnie może nie jest, ale na pewno można pranie na balkon wystawić. Już jest 13'C; przez 2 godziny wzrosło z 7. Śliczna lokatorka :happy2:

Mikoto - sama nie wiem, jak to będzie.Aro potrzebne jest towarzystwo. Nie trzeba nic mówić, robić (najlepiej mu nie przeszkadzać), tylko być (a mnie to wkurza często, bo nie lubię takiego "bezruchu"). Musi się mną teraz nacieszyć, bo za dwa tygodnie się rozjeżdżamy i potem długo długo na odległość (może nie tak, jak u Wisienki, ale to zawsze słomiano). A jak Mikołaj będzie taki jak Aro, to ja całkiem zwariuję - żeby tylko naukowcy szybko doszli do sprawnego klonowania...

Natis - czekam na wpisy z domku :-)

reklama
Do góry