Witam się i ja z rana,
rzeczywiście straszna tutaj cisza ale pewnie kobiety słoneczko mają za oknem i prali włączają właśnie ;-)
Ja po średniej nocy...ogólnie od piątku mnie trzyma katar, kaszel i gardło trochę
poza tym zaczynam mieć problemu ze spaniem...budzę się i zasnąć nie mogę bo mi za gorąco/zimno, niewygodnie, wymiotować mi się chce... łapią mnie nerwy eh...
Torba już prawie spakowana właśnie ręczniki wrzuciłam do prania bo po przeprowadzce coś przykurzone były.
Robaczku jak macie wspaniale z tym morzem...ZAZDROSZCZĘ!!
Korba ja tak mam a u mnie 33tydz się zacznie. Po jedzeniu albo w nocy tak mnie muli, że szok....
rzeczywiście straszna tutaj cisza ale pewnie kobiety słoneczko mają za oknem i prali włączają właśnie ;-)
Ja po średniej nocy...ogólnie od piątku mnie trzyma katar, kaszel i gardło trochę
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Torba już prawie spakowana właśnie ręczniki wrzuciłam do prania bo po przeprowadzce coś przykurzone były.
Robaczku jak macie wspaniale z tym morzem...ZAZDROSZCZĘ!!
Korba ja tak mam a u mnie 33tydz się zacznie. Po jedzeniu albo w nocy tak mnie muli, że szok....
Ostatnia edycja: