teri114
Fanka BB :)
korba to z tym chodzeniem siku możemy sobie rękę podać
-
ja tez nie pije w nocy juz po 18 staram się mniej pić więc tez mysle że to woda która mi sie zatrzymuje bo rano jestem faktycznie jakby mniej spuchnięta
sara to moja Daria w Twoim śnie pierwsza sie urodziła a wiesz że mnie tez dzisiaj sie śniło że urodziłam ale miałam taki poród że tylko w snach mozna sobie wymarzyć bo nic nie czułam i normalnie na bólach sobie spałam mąż mówi do połoznej żeby mi kawy zrobic to może sie obudzę haha obudziłam sie jak juz Daria była na świecie(ja poproszę taki poród w realu ) ale ją zabrali i jej nie widziałam i czekałam aż ją przyniosą i ja zobaczę ale już sie nie doczekałam
tez mam schizy że urodzę wcześniej i nie będe gotowa że chyba też juz w przyszłym tygodniu spakuje torbę cały czas myślę że urodzę w maju tak gdzies w połowie zobaczymy jak to wyjdzie ale takie mam przeczucie i ten sen sary proroczy
sara kuchnia super !!!!
ja ogarełam podłogi i tak sie zasapałam jak lokomotywa jest mi coraz bardzie ciężko masakra nawet sprzątanie to już wyzwanie dla mnie mam ochotę na porządki ale nie daje rady
Robaczek kciuki za pozytywne załatwienie sprawy
Ostatnia edycja: