Witam się z kawusią, po kolejnej kiepskiej nocy.
Udało mi się zasnąć o 8, a o 8.30 obudziła mnie... Policja
. Gdyby nie to, że przeczytałam smsa od męża przed otwarciem drzwi to miałabym chyba zawał.
Okazało się, że szukali poprzedniego właściciela domu. Hmm... Przy okazji poznałam naszego dzielnicowego - bardzo miły Pan :-)
W zeszłym roku, gdy mieszkaliśmy jeszcze w bloku Opieka Społeczna wręcz wtargnęła mi do domu, bo niby miała zgłoszenie, że dziecko wychowuje się w złych warunkach, chodzi brudne, głodne, nie ma gdzie spać... Okazało się, że... pomylili bloki.
Uwielbiam takie pomyłki
PAULUNIA - zostały tylko 2 dni - dasz radę!!! Trzymam mocno za Ciebie i dzielną córeczkę kciuki!!!
WISIENKO - dasz radę, jesteś silną kobietką!!!!
KEKS - dobrze, że tak szybko zareagował lekarz i jesteście już bezpieczni. Trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala. Miałaś też plamienia po pessarze???
MARCYSIOWA - zaciskam kciuki, żeby wszystko było dobrze i szybko Was wypuścili do domku.
KARI - przykro mi z powodu dolegliwości... dasz radę, już niedużo zostało.
MATKAEWA - kciuki zaciśnięte za Twoją córeczkę! Pewnie egzamin zda śpiewająco :-)
MATKAEWA - mój mąż z tych co jak się do niego przytulam to od razu ma wizję upojnego seksu ;-), tak więc ostatnio tylko słyszę, że mam mu tego nie robić, bo on na takim głodzie ;-) a ja żartuję sobie z niego i mówię, że rozumiem, gdybym była ciut obca, a nie od 15 lat ta sama ;-)
Ale też jak się czuję samotna i potrzebuję czułości to mówię o tym i nawet czasem się stara...