reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Korba Robaczku dziękuje:tak: Jak tylko mąż zadzwoni jak malutka wróci to dam znać. Chyba ta meliska będzie dobrym pomysłem bo już ledwo co siedzę. Aż cała się trzęsę :( MatkaEwa no to zdolną masz córcie. Trzymam mocno kciuki:tak:

reklama
Marcysiowa trzymamy kciuki! Odezwij się ze szpitala, jeżeli tylko będziesz miała taką możliwość
Ordinateur03.gif

MatkaEwa kciuki dla Córy
0057.gif

smile allegro hula
Ordinateur07.gif

Robaczku i ja zaraz się uraczę kawusią http://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif

Lecę dalej walczyć w kuchni
kuchcik.gif
i czeka mnie jeszcze trochę roboty w domu
szorowanie.gif
, ale podczytuję Was cały czas

Mi all nie działa. Oni od kilku dni maja problem tzn jakieś ataki na serwer i jest duży problem.
Paulunia daj znac jak mała.
Spdam zaraz będzie męża kuzynka z jego chrześnicą dać zaproszenie na komunie, z tego co kojarzę z terminem na 19,05 a ja prawdopodobnie 20,05 do szpitala...

Witam się z kawusią, po kolejnej kiepskiej nocy.

Udało mi się zasnąć o 8, a o 8.30 obudziła mnie... Policja :szok:. Gdyby nie to, że przeczytałam smsa od męża przed otwarciem drzwi to miałabym chyba zawał.
Okazało się, że szukali poprzedniego właściciela domu. Hmm... Przy okazji poznałam naszego dzielnicowego - bardzo miły Pan :-)

W zeszłym roku, gdy mieszkaliśmy jeszcze w bloku Opieka Społeczna wręcz wtargnęła mi do domu, bo niby miała zgłoszenie, że dziecko wychowuje się w złych warunkach, chodzi brudne, głodne, nie ma gdzie spać... Okazało się, że... pomylili bloki.

Uwielbiam takie pomyłki:angry:

PAULUNIA - zostały tylko 2 dni - dasz radę!!! Trzymam mocno za Ciebie i dzielną córeczkę kciuki!!!

WISIENKO - dasz radę, jesteś silną kobietką!!!!

KEKS - dobrze, że tak szybko zareagował lekarz i jesteście już bezpieczni. Trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala. Miałaś też plamienia po pessarze???

MARCYSIOWA - zaciskam kciuki, żeby wszystko było dobrze i szybko Was wypuścili do domku.

KARI - przykro mi z powodu dolegliwości... dasz radę, już niedużo zostało.

MATKAEWA - kciuki zaciśnięte za Twoją córeczkę! Pewnie egzamin zda śpiewająco :-)

MATKAEWA - mój mąż z tych co jak się do niego przytulam to od razu ma wizję upojnego seksu ;-), tak więc ostatnio tylko słyszę, że mam mu tego nie robić, bo on na takim głodzie ;-) a ja żartuję sobie z niego i mówię, że rozumiem, gdybym była ciut obca, a nie od 15 lat ta sama ;-)
Ale też jak się czuję samotna i potrzebuję czułości to mówię o tym i nawet czasem się stara...

mamawikusi nas też kilka imprez raczej ominie, ale nie rozpaczam z tego powodu - w sumie to mi nawet na rękę, bo to dalsze koligacje rodzinne
czekam.gif

Natis to miałaś niezły poranek
Invision-Board-France-14.gif
Takie pomyłki mogą człowieka o zawał przyprawić
mdlejepf8.gif

Lecę po odkurzacz
mietlajf8.gif
Dziewczyny, na zakupowy wrzuciłam pytanie. Jakbyście tak mogły się wypowiedzieć, to będę wdzięczna przeogromnie
worship.gif

Ale mam dzien... Wrr... Pojechalam rano zrobic morfologie, do przychodni dotarlam pare minut po 9, bo musialam uporac sie z wyjazdem z parkingu. Co prawda maz odgarnal mi sniezna czape, ale wszystko spadlo przed auto i musialam rozjezdzic zaspe.. 'Sympatyczna' pani w rejestracji powiedziala, ze labolatorium czynne jest tylko do 9 i odprawila mnie z kwitkiem.. wrr.. Dziwne, ze siedac tam na glukozie od 8 do 10 normalnie pobieraly krew nawet po 10. Wkurzylam sie nieziemsko. Oczywiscie poplakalam sie. I jutro bede u lekarza bez badan. Chcialam zaoszczedzic drogi, a moglam jechac do medicoveru gdzie pacjent sie liczy..

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale pisze z tel, bo Mati ma wolne i okupuje kompa z kolega. A ja mam chwile na oragniecie mieszkania, bo o 12 przychodzi qmpela z pracy, ktora tez jest czerwcowka i tez juz na L4.

Kciuki zacisniete za wszystkie szpitalne dziewczyny i za coreczke ktora na pewno w 101% opiekuje sie tatus. MatkaEwa kciuki za egzamin cory.

Malutka już po zabiegu. Mąż mówił, że strasznie płakała, że ją gardełko boli, że śliny przełknąć nie może. Poczytał jej bajeczkę i zasnęła. Pić będzie mogła dopiero po 4 godzinach i to łyczek wody a jeść to dopiero na kolacje. Pewnie i tak nie będzie chciała skoro będzie ją gardełko bolało :( Głowa mi pęka od tego wszystkiego. Tak bardzo się o nią boję. Już chce ją przytulić :(

witam
ja w końcu po śniadaniu
obżarłam sie jak bąk, ale kupiłam dobrego pomidorka, a twarożek z pomidorem, rzodkiewką i szczypiorkiem to niebo w gębie :-D

oj dziś dużo trzymania kciuków - za szpitalne, egzaminacyjne przygody, wizyty...
moje tez zaciśnięte

reklama
Malutka już po zabiegu. Mąż mówił, że strasznie płakała, że ją gardełko boli, że śliny przełknąć nie może. Poczytał jej bajeczkę i zasnęła. Pić będzie mogła dopiero po 4 godzinach i to łyczek wody a jeść to dopiero na kolacje. Pewnie i tak nie będzie chciała skoro będzie ją gardełko bolało :( Głowa mi pęka od tego wszystkiego. Tak bardzo się o nią boję. Już chce ją przytulić :(

Dobrze, że już po wszystkim , kochana teraz będzie tylko lepiej, ból gardła niebawem przejdzie. Dobrze , że zasnęła , lepiej niech pośpi i nabierze siły. Mojej koleżanki synek po paru godzinach już biegał. Nadal trzymam kciuki za Juleczkę :tak:

Do góry