reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Paulunia dobrze że juz po wszystkim teraz juz bedzie tylko lepiej :tak:
Dmuchawiec gratki kredytu :-)

kochane nie nadrobię WAS czuje sie fatalnie zle pałam (prawie wogule ) i chodzę nieprzytomna a Dawid dziś w domu a ja nie mam siły nawet zrobić obiadu chyba zamówię pizze :zawstydzona/y:
u nas zima nie odpuszcza mam ochotę zrobić coś takiego

Załączniki

• 46655_358614410915153_609434559_n.jpg
    46655_358614410915153_609434559_n.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 34
PAULUNIA - dobre wieści :-)

DMUCHAWIEC - gratuluję kredytu!!! Super!

ISIS - współczuję bólu, moja chyba sobie od wczoraj wątrobę upatrzyła do okładania ją kopniakami i przeciągania się, bo tak mnie w boli w boku jak się przeciąga, że nie wyrabiam.

MARCYSIOWA - dawaj zaraz znać co i jak! jestem z Wami myślami :tak:

MAMA_WIKI - my też mamy 2 komunie w tym roku. 05.05 i 19.05. Zastanawiam się czy dotrwam i w jakim zestawieniu ;-)

TERI - ja też dzisiaj bez życia i energii. Masakra.

Zmusiłam się i ogarnęłam dół, wywiesiłam pranie i wstawiłam pomidorową.
Teraz kolej na zmuszenie się do załadowania pralki, bo nie mam w czym już chodzić i skończenia obiadu.
Dziś na szybko pomidorowana z makaronem i ziemniaczki z polędwiczką i kapustka zasmażana. Jak mi się nie chceeeeee... :baffled:

Witam się popołudniowo :-)

Marcysiowa, Keks trzymam kciuki, abyście szybo wróciły do domu cało i zdrowo!
Paulunia masz dzielną córcię! Dzieci są niesamowite! Nie denerwuj się już :-)
Dmuchawiec gratuluję przyznania kredytu! :tak:

U mnie ostatnio sporo stresu w związku z moim M. Nie będę Was zanudzać, ale nieźle się wystraszyłam odnośnie jego stanu zdrowia. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i że szybko wyzdrowieje.
Dzięki całej tej sytuacji zrozumiałam, iż nie warto marwić się błahostkami, tylko należy cieszyć sie z tego, co się ma i doceniać swoje życie...

Pozdrawiam cieplutko :-)

kobietki dziekuje za miłe słowa musze dzis z nim pogadac a jak nie bedzie chciał to napisze u smsa

dmuchawiec zdrowka dla corek i super ze kredyt dostaliscie

marcelinowa zdrokwa dla meza

korba ja tez ciagle chodze siku w nocy

palunia wszystko bedzie dobrze

marcysiowa czekamy na relacje ze szpitala

mama wiki my tez mamy 2 komunie w maju 12.05 i 19.05 a potem na koniec czerwca wesle mnie tez sie dzis obiadu nie chce gotowac.

Ja dziś u mamy, więc obiadu nie robię :laugh2:

Nam szykuje się wesele u brata 11 maja a potem w sierpniu u... moich rodziców!!! :szok: Trochę dziwne uczucie... chwalą się przygotowaniami, kupili obrączki... mają już salę... a mi tak jakoś dziwnie, że będą małżeństwem :sorry:

ja tez mam lenia, a powinnam już wstawiać obiad, bo chcę jakąś zapiekankę zrobić

nas w tym roku na szczęście omijają komunie i inne imprezy :-D jak na razie była jedna w zeszłym roku, a teraz to chyba Artur następny, ale to jeszcze pare lat przed nami
dwa lata temu mieliśmy taki rok, że 4 wesela pod rząd były - najpierw kumpela, potem kuzynka męża, potem druga kumpela i moja kuzynka - na szczęście wszystko w odstępach miesięcznych, więc jakoś się udawało ogarnąć, a że towarzystwa były różne, to nawet udało się mi w jednej kiecce je wszystkie zaliczyć ;-)

reklama
Dmuchawcu ogromne gratulacje!!
Marcelinowa - oby z mężem było wszystko w porządku!
Marcysiowa, keks
- piszcie co u Was w miarę możliwości
Paulunia cieszę się bardzo, że już po wszystkim i że trochę Ci stresik odpuścił. Pisz na bieżąco co u córeczki!
MatkaEwa napisz koniecznie jak odczucia córy po egzaminie!
teri super fota! Mam ochotę zrobić to samo!
aguśka Ci nasi faceci czasem potrafią dać popalić nawet nic nie robiąc :( powodzenia w rozmowie
NATISku nie jesteś sama!! Mi też się nic nie chce. Jakoś tak energii zupełnie BRAK!

U mnie dalej się meble montują codziennie dojeżdża co innego, rozpakować się jeszcze do końca nie mogę.
Feliks kopie z prawej po żebrach, że aż czasem tchu brak i siedzieć wygodnie się nie da.
Aha nie chodzę już od pracy. Jak potrzeba to podjadę ale ogólnie KONIEC na jakiś czas.

Coś bym zjadła...tylko co?? :rofl2:

Do góry