reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

I ja witam porannie, jeszcze bez kawy - młody śpi i nie chcę go expresem budzić. Ma dziś wolne z powodu testów 6-kl, tak więc MatkaEwa zaciskam za córę kciuki !!!! Tylko nie stresuj się bardziej niż Ona !!

Aguśka, mam nadzieję, że znajdziesz u męża wsparcie. Może też mu hormony działają, może na swoj sposób przeżywa zbliżającą się zmianę ? Staraj się z nim pogadać, że teraz jego bardzo potrzebujesz. Może smsa mu napisz co czujesz ?

Wisienka, tak ceny przerażają, zarabiają na naszej troskliwości o maluszki. Przecież chciałybyśmy wszystko kupić naj. ni producenci wiedzą, że na maluchach nie oszczędzamy za bardzo.

Korba, ja ostatnio staram się nie pić na wieczór za dużo by max 2 razy wstać. Za to w dzień piję i jestem co pół godz w kibelku. Też się zastanawiam, której będziemy pierwszej gratulować. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to w kwietniu.

Pierwsza nocka bez męża, źle się spało, nikt mnie nie przytulał :(

reklama
Keks kochana dobrze że gin zareagował w porę. Teraz uważaj na siebie.
Marcysiowa pewnie też już w szpitalu albo na izbie czeka na przyjęcia.
Paulunia ja wiem że masz teraz ciężki okres ale Mała jest z tatusiem a córeczki to księżniczki tatusiów i uwierz mi że mimo zmartwień on się nią b.dobrze zajmie a zabieg minie szybko.
Kari ty też uważaj na siebie mamy jeszcze troszkę czasu.
Wisieńka to długo go nie będzie, szkoda.
Korba też się nad tym ostatnio zastanawiałam, i uwierz mi że bardzo się cieszę że Majka jest troszkę większa bo wiem że w razie ''W'' jest dużą i silną kobitką :)
Miłego dnia

Właśnie dlatego tak strasznie się zastanawiam ile teraz może Zosia ważyć... bo jak ponad 2 kg to już bym była spokojniejsza :tak:

Robaczek, Ja właśnie staram się nie pić w nocy, tylko do popicia tabletek a i tak siusiam, więc nie wiem skąd to się bierze...

Aguśka, Kobiety w naszym stanie potrzebują więcej zainteresowania i czułości niż normalnie, ja mojemu też wczoraj wytykałam , że jak przychodzi z pracy to siedzi przy swoim akwarium i się gapi na swoje rybki , to mi odpowiedział , że woli patrzeć się na rybki niż na to jak siedzę cały czas przy kompie na bb :-D To prawda, w jakiś nałóg wpadłam , jak siadam na kanapie to kompa biorę na kolana:tak: Może faktycznie spróbuj pogadać, a jak się nie da "osobiście" to może sms tak jak Robaczek pisze. Napisz , że go potrzebujesz teraz bardziej niż kiedykolwiek.... powodzenia ;-)

Witam
hello.gif

Robaczku u mnie też jeszcze kawki nie było, musze odczekać chwilę, bo dopiero medycynę łyknęłam a potem podelektuję się kawusią
Soif07.gif
Kochana nie smutaj się
przytulanko.gif

Wisieńka to teraz przed Wami czas na wariackich papierach
panic_2.gif
Ale dacie radę! Mam nadzieję, że będziesz tu często zaglądała. Co do cen - masz rację!
grrr.gif
Wiem, że każda firma dyktuje inną jakość i ceny, ale bez przesady
Hein86.gif
O ile rozumiem skrajne ceny wózków ( a zawsze można trafić super okazję - a kilka dziewczyn z forum upolowało super wózki za super cenę), to np. nie rozumiem cen pościeli czy kocykow- mnie oczywiście podobają się te najdroższe
hanghead.gif
http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Aguska
przytulanko.gif
prosze się tu nie dołować
graduation.gif
Nie smęcisz- to normalne i wkazane, żeby się wygadać, my z chęcią wysłuchamy
nauchoqo8.gif
i zaraz wybijemy głupoty z głowy
clubme.gif

Korba współczuję nocki - coś wiem o niewysypianiu sięhttp://***************/liviatn/images/K%20Doing%201/mornincoffee.gif ale ostatnio spię do 7.30, także szaleństwo http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSboing.gif Ja też częstwo wstaję do toalety.

Paulunia bądź dobrej myśli Kochana - maleńka jest z mężem. Odliczaj dni do ich powrotu - zobaczysz lada chwila i będą w domu http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gif

Dziękuje wam kochane za wszystkie słowa :) Dzisiaj jest już troszkę lepiej. Nawet z 2 godzinki w nocy pospałam. Korba i mnie wykończy te nocne wstawanie. No ileż to można:angry: Ja wiem, że z Julią jest mąż, że się nią zajmnie ale to nie zmienia faktu, że to moje oczko w głowie i nasze takie pierwsze dłuższe rozstanie. Jak słyszę jej głos w telefonie to łzy ciekną jak grochy. Mąż dzwonił, że już zabrali ją na sale operacyjną. Za pół godzinki wróci na oddział i będą wybudzać. W takiej chwili chciałabym potrzymać ją za rękę, przytulić. W sobotę wracają już do domku więc muszę wytrzymać, być silna dla Maciusia co by jeszcze mnie w szpitalu nie odwiedzała :( A teraz czas w końcu coś zjeść;-)

Właśnie wychodzę z domku. Trzymajcie kciuki za nas!!

Trzymajcie się dziewczyny , jesteśmy z WAMI ;-) Koniecznie daj znać jak już zostaniecie przyjęte Zobacz załącznik 549771

Paulunia, Trzymaj się, już niebawem będzie po wszystkim , zjedz coś koniecznie i dbaj o siebie . Daj nam koniecznie znać jak Juleczka będzie już po -- Czekam!!!

Ostatnia edycja:
Marcysiowa, trzymam kciuki, nie stresuj się, leż i pisz cały czas bo będziemy się martwić !! Wracaj szybko i w komplecie !

Paulunia, mocno trzymam za młoda kciuki &&&&&&&będzie wszystko dobrze !!! A Ty tylko spokojnie, może meliskę do śniadanka ?

Smile, mi all działa

Kawusie wypiłam, od razu lepiej :) no juz nałóg :D

reklama
cześć. No to pisze już egzamin Zośka . Będzie miała to za sobą i wyluzujemy trochę :tak:. Ona zdolna dziewczyna jest - świadectwa z paskiem co roku ,średnia powyżej 5 tak więc jestem w miarę spokojna . Tylko ona panikara jest i o to się najbardziej boję , że z tego stresu rozumu zapomni :sorry:.
Aguśka -może Cię pocieszy , ze mój małżon tjakiś zdystansowany . Marudzi i jęczy cały czas - że pogoda do bani , że zmęczony , że spać mu się chce. Już go wczoraj pytałam kto tu jest w ciąży , bo się zachowuje jak tydzień przed porodem:baffled:. Ja tam nie czekam aż łaskawie mnie przytuli , jak mam ochotę to właże mu na kolana i już - oczywiście jęczy , że jestem ciężka ale przytula;-).
Ja dalej nocki dzielnie znoszę ale jak rano o 6 budzik małżona wyje to już po spanku .

Marcysiowa - ​kciukasy &&&&&&&&&& Pisz do nas .

Ostatnia edycja:
Do góry