reklama
PAULUNIA - dobrze, że już po wszystkim...! teraz będzie tylko lepiej! Pojutrze już ją będziesz tuliła i wszystko będzie dobrze. Ból minie szybko, zobaczysz...
KORBA - zapomniałam Ci napisać, że ja mam tak samo z 'siku' w nocy. Latam dosłownie z zegarkiem w ręku co godzinę!
Zauważyłam, że to woda chyba schodzi z organizmu nagromadzona po całym dniu. Też nie piję tyle, żeby co godzinę latać do wc. W rano nogi mam nieco mniej opuchnięte - kostki widać ;-) a wieczorem to jest po prostu masakra - taka jestem opuchnięta. Wagowo też ok. 2kg różnicy pomiędzy rankiem a wieczorem - 1-1,5kg to norma, ale 2kg różnicy to już sporo.
Mam dziś takiego lenia, że nic mi się nie chce. Właśnie patrzę na mój czarny blat kuchenny, który po wczorajszym remontowaniu piwnicy jest prawie biały ;(. Nie mam sił, żeby to wszystko posprzątać. Obiad muszę ugotować, nie mam dzisiaj sił na nic .
KORBA - zapomniałam Ci napisać, że ja mam tak samo z 'siku' w nocy. Latam dosłownie z zegarkiem w ręku co godzinę!
Zauważyłam, że to woda chyba schodzi z organizmu nagromadzona po całym dniu. Też nie piję tyle, żeby co godzinę latać do wc. W rano nogi mam nieco mniej opuchnięte - kostki widać ;-) a wieczorem to jest po prostu masakra - taka jestem opuchnięta. Wagowo też ok. 2kg różnicy pomiędzy rankiem a wieczorem - 1-1,5kg to norma, ale 2kg różnicy to już sporo.
Mam dziś takiego lenia, że nic mi się nie chce. Właśnie patrzę na mój czarny blat kuchenny, który po wczorajszym remontowaniu piwnicy jest prawie biały ;(. Nie mam sił, żeby to wszystko posprzątać. Obiad muszę ugotować, nie mam dzisiaj sił na nic .
Ostatnia edycja:
RobaczekII
Fanka BB :)
Paulunia, a może niech mąż poprosi o coś znieczulającego. Mój dostawał i nie bolało go nic. Z apetytem to zjadł zaraz jak mógł bo był caly dzień na czczo i wygłodniały jak wilk.
Jak Julka się obudzi myślę, że będzie się dobrze czuć. Najważniejsze, że już po ! Żegnajcie choroby !!!!
Jak Julka się obudzi myślę, że będzie się dobrze czuć. Najważniejsze, że już po ! Żegnajcie choroby !!!!
Korba32
PAULUNIA - dobrze, że już po wszystkim...! teraz będzie tylko lepiej! Pojutrze już ją będziesz tuliła i wszystko będzie dobrze. Ból minie szybko, zobaczysz...
No to masz rację , że to może być woda z organizmu , bo ja też mało pije w nocy
Witam,
No szlag mnie trafia już z tym allegro, robiłam zakupy i tu nagle czarno i się nie wyświetla Wrrrrrrrrrrrrrrr
Mały tak mnie ciśnie na dole, że boli nieziemsko Non stop mnie kłuje - masakra ...
Zaraz muszę na zakupy jechać po jakiś prezent, bo jutro jedziemy na roczek synka mojej przyjaciółki (u mnie jak zwykle na ostatnią chwilę)
Ja na siku wstaję dwa razy w nocy ale sikam tak konkrtnie A ręce też mam opuchnięte ...
Paulunia wszytko teraz juz będzie dobrze ;-) Malutka szybko dojdzie do siebie, dzieci są silne ;-)
No szlag mnie trafia już z tym allegro, robiłam zakupy i tu nagle czarno i się nie wyświetla Wrrrrrrrrrrrrrrr
Mały tak mnie ciśnie na dole, że boli nieziemsko Non stop mnie kłuje - masakra ...
Zaraz muszę na zakupy jechać po jakiś prezent, bo jutro jedziemy na roczek synka mojej przyjaciółki (u mnie jak zwykle na ostatnią chwilę)
Ja na siku wstaję dwa razy w nocy ale sikam tak konkrtnie A ręce też mam opuchnięte ...
Paulunia wszytko teraz juz będzie dobrze ;-) Malutka szybko dojdzie do siebie, dzieci są silne ;-)
Paulunia8713
Dziękuje dziewczyny Robaczku Julunia od razu po zabiegu dostała środek przeciwbólowy. Kolejny dopiero za 6 godz od zabiegu. Mąż pisał, że nadal śpi i dobrze. Oby do soboty Lecę biorę się za obiad
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dziewczyny pszczoły chore, nie mam kiedy Was poczytać.
Ale za kciuki baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję, bo...
Dostaliśmy ten kredyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale za kciuki baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję, bo...
Dostaliśmy ten kredyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paulunia8713
Dmuchawcu dużo zdrówka dla córeczek i
gratuluje kredytu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To super wieści Trzeba to
mleczkiem opić
Właśnie dzwoniłam do męża. Julunia już wstała. Teraz z drugą dziewczynką
wymieniły się książeczkami z bajkami i mąż z drugą mamusią czytają im. Już
jestem spokojniejsza Jeszcze jak jej głos usłyszałam to w ogóle wiem, że
będzie już dobrze. Aż mi kamień z serca spadł, że to już za nami
gratuluje kredytu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To super wieści Trzeba to
mleczkiem opić
Właśnie dzwoniłam do męża. Julunia już wstała. Teraz z drugą dziewczynką
wymieniły się książeczkami z bajkami i mąż z drugą mamusią czytają im. Już
jestem spokojniejsza Jeszcze jak jej głos usłyszałam to w ogóle wiem, że
będzie już dobrze. Aż mi kamień z serca spadł, że to już za nami
reklama
RobaczekII
Dmuchawiec GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I polecam się na przyszłość z kciukami
Zdrówka dla dziewczynek
No Paulunia to teraz już spokojnie i się nie stresuj !
I polecam się na przyszłość z kciukami
Zdrówka dla dziewczynek
No Paulunia to teraz już spokojnie i się nie stresuj !