reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzień dobry :-)

Widzę że święta są przełomowym momentem do kompletowania wyprawki :-pCzas zaczyna się kończyć, przecież to tylko 2 miesiące :szok: ja tez muszę w końcu zacząć kupować rzeczy dla maluszka bo mam tylko trochę ciuszków a dla siebie nie mam nic :sorry2: chyba zacznę od koszul dla siebie i szlafroka jakby co...

Ja dzisiaj znów sama w domu... a tak było fajnie jak mąż miał wolne...

Miłego dnia kobietki ;-)

reklama
Witam po Świętach:-) Ja zasmarkana i z bolącym gardłem,chyba to już 5 przeziębienie w tej ciąży... masakra.
Święta zleciały, większy bałagan po nich. Niedziela u nas, wczoraj u teściów.
Wydaje mi się,że już trzeba myśleć coraz bardziej o wyprawce, żeby ją kończyć bo do końca już bardzo blisko( nareszcie).
Oby ta wiosna zawitała, nastroje by się polepszyły.

Ja również witam się po dłuższej świątecznej nieobecności:p

Samochodu za oknem nawet nie widzę, tyle jest śniegu! Po świętach ogólnie OK, najadłam się chyba bardziej niż na Wigilię:zawstydzona/y: na wagę nie wchodzę... nie chcę się stresować:/

I oczywiście... jestem chora:( gardło mnie boli, nos mam zatkany, nocami strasznie się męczę. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. Dzisiaj idę na masaż głowy, jakby nie to, wcale nie wychodziłabym z łóżka!

Kingusia ja też sama w domu... jak zawsze w tygodniu:/
MatkaEwa kciuki za egzamin córy!

No wracamy do normalności :) Święta szybko minęły z rodzinką, teraz trzeba się ogarnąć. Na wagę nawet nie wchodzę hehe. Co do kończenia wyprawki to zamierzam poważnie zabrać się za to po majówce, mam nadzieję, że zdążę. Pozdrawiam gorąco, bo na dworze nadal zima pełną gębą.

Ja też czekam na maj z kompletowaniem rzeczy dla mnie i Jasia . Myślę , ze wcześniejszy poród mi nie grozi . Kwietniówki juz się rozpakowują masowo !!!

witam kochane po świętach które szybko minęły ale 3 tak leniwego dnia bym już nie zniosła :-p kurcze dziś widzę pogoda w miarę nic nie pada słonko się przebija ale w Wielkanoc się wyjść nie dało tak lało i wiało :wściekła/y: ale odpoczeliśmy wszyscy przez te święta ja nic nie robiłam to brzuszek mięciutki nic nie bolało czułam się dobrze a teraz trzeba wrócić do normalnego trybu więc pewnie bóle pachwin wrócą szybko :baffled:

widzę że po świętach wyprawka na tapecie :-D ja też planuje zacząć kupować już wszystko ale chyba większość czekała do tego kwietnia z tymi zakupami ja dziś przejdę do hurtowni rozeznać się szczegółowo co i jak możliwe że takie drobne rzeczy kupię a łóżeczko to z mężusiem pojadę ale chyba łóżeczko zostawię na sam koniec na maj najważniejsze to mieć te wszystkie rzeczy dla dziecka i dla siebie i do szpitala

wiosna ... hmmmmm mówią że jeszcze trzeba poczekać minimum do 10 kwietnia ale będzie parę dni wiosennych i potem już lato chyba na długi majowy weekend będziemy mieli lato fajnie by było :-)

u mnie na suwaczku nareszcie upragniona 3 z przodu :-D:szok:

teri gratuluję 30 tygodni :-) ostatnia prosta ;-)
Ja też łóżeczko chce kupić dopiero w maju, a teraz wypadałoby wziąć się za te drobiazgi ale jakoś nie wiem od czego zacząć :sorry2:

dziękuję kingusia
też nie wiem od czego zacząć ale myślę że jak sie już zacznie to poleci mam zrobiona listę co muszę kupić i z ta lista idę do sklepu i co juz kupię to wykreślę na razie mam wykreślony tylko wózek a jeszcze 2 strony zostało :shocked2: ja ma termin na sam początek czerwca więc ja chce być w miarę gotowa na maj bo z synkiem leżałam w szpitali miesiąc przed więc jakby mi tak teraz przyszło w maju iść do szpitala to zostałabym w czarnej d.... ze wszystkim

A ja wstępnie zrobiłam liste i jakoś mało mi tego wyszło więc podejrzewam że połowy potrzebnych rzeczy na niej nie mam :sorry2:
Też w sumie mam tylko wózek z listy ale to akurat najbardziej mnie cieszy :-p

Termin niby mam na koniec czerwca ale chciałabym już na początku miesiąca mieć wszystko gotowe jakby co...

reklama
Witajcie kochane po Świętach ;-)

My nadal w domku, mała niby skończyła antybiotyk, gorączki nie ma , ale katar jest i czasami kaszle. Ja tez pokasłuje , ale tragedii nie ma.

Teri, Supcio , GRATULACJE , już faktycznie bliżej niż dalej :tak:

Paulunia, Trzymaj się kochana, faktycznie kup meliskę i popijaj, trzymam bardzo mocno kciuki .

Mikoto, :-)W końcu Twoje kolorowe posty :tak:

Wszystkim chorym czerwcóweczką życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrówka.

Jeśli chodzi o wyprawkę, to ja jeszcze nie mam kosmetyków dla małej i dla siebie ( podkładów, wkładek laktacyjnych) czyli same kosmetyczne sprawy :happy2: Musiałam się spiąć i wszystko przygotować bo nie wiadomo ile nam zostało :tak:

Powiem Wam kochane, że już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Zosię i ją przytulę , a z drugiej strony już się zaczyna u mnie panika, potrafię obudzić się w nocy i myśleć o porodzie:baffled:

Miłego dnia:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry