reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witajcie świątecznie :-)

My wczoraj troche byliśmy u teściów i trochę u dziadków a dzisiaj jadę do rodziców bo mężuś niestety w pracy... po całym tygodniu urlopu ciężko mi dzisiaj bez niego :dry: jak mi się humor psuje to wchodzę do pokoju Laury i aż mi lepiej :-D wózeczkiem sobie pojeżdżę chociaż po pokoju :-p

reklama
Witam :)

U nas też spokojne, leniwe święta. Wczoraj zjedliśmy śniadanko a po południu
pojechaliśmy do teściów. Było bardzo sympatycznie:)

Dzisiaj mieliśmy jechać do wujostwa TŻ ale jest tam szwagierka z chorym
synkiem więc nie ryzykuje. Niech już ta moja pszczółka wkońcu jedzie na ten
zabieg choć z każdym dniem panikuje coraz bardziej. Już spać po nocach nie mogę
:( Teściowa wczoraj wymyśliła, żebym na te 3 dni gdy moich nie będzie do nich
przyjechała ale chyba się nie zdecyduje.

Dobra kochane zmykam dokończyć obiadek:)

Halo Kobietki

Święta, święta i po świętach jak to się mówi...

U nas też leniwie
Wróciliśmy właśnie z obiadu u moich rodziców.
Zalegliśmy na rogówce i LEŃ! Powiem Wam, że nie do końca lubię taki stan. Chyba bardziej mnie to męczy :rofl2: Zdecydowanie wolę coś robić (prać, sprzątać, pracować, spacerować itp.) ale, że wszystkie z opcji odpadają to jakoś do jutra muszę przeżyć ;-)

Mam nadzieję, że u Was też bez zbędnych sensacji.

GRATULUJĘ 8 miesiąca Kobiety!!

Ale tu pustki.. dobrze ze swieta dobiegaja konca, bo jestem ciekawa, co u Was Kochane:-) Mam nadzieje, ze Wam swieta minely po prostu beztrosko i bez zbednych sensacji. Ja ciesze sie, ze juz jest koniec:-)

Wielkanocny zajac ulepiony. Sanki zaliczone. Wojna na kulki odbyta. :-D

A my dzis zakopalismy samochód w śniegu przed domem, próbowalismy go wykopać i złapaliśmy gumę jakimś cudem ;) dojazdowki do niego nie mamy więc będzie niezły cyrk, chyba jutro zadzwonie na assistance ..

do tego jestem zasmarkana..

Ale najważniejsze ze dzidzius w brzuszku ma sie dobrze :)

cieplutko Was kochane jeszcze wielkanocnie pozdrawiamy!! :)

Witam sie wieczorkiem i po długiej nie obecności ale czasem was czytałam ale na pisanie czasu nie miałam
Dla mnie te święta to nie święta wczoraj tylko u moich rodziców byliśmy a dziś cały dzień w domu.
Ja od jutra wkącu biorę się za przygotowanie wszystkiego dla maluszka pranie i pochodzę trochę po sklepach za kosmetykami i pampersami bo cos czuję że już długo nie pochodzę zbyt bardzo mnie skurczę biorą ale do szpitala jak narazie sie nie wybieram i do tego waga mnie już całkowicie z nóg dobiła i wiem ze za tydzień na kontroli zjebke dostanę ale sie tym nie przejmuję, tylko mnie te bóle trochę martwią ale zobaczymy co lekarz powie i mam nadzieje ze wkącu zrobi mi to usg oki uciekam dalej na film

Witam Was Kochane
hello.gif

Na początku chcę Wam wszystkim podziękować za piękne życzenia
przytulanko.gif
wet-kiss-smiley.gif
Święta zamiast wiosennych i słonecznych były zimowe i pochmurne, a Lany Poniedziałek okazał się być śnieżnym
29.gif
- ale miejmy nadzieję, że wkrótce wiosna zawita na stałe
2913.gif

Nie wiem czy dam radę nadrobic zaległości - ale teraz na pewno będzie więcej czasu na bb
Ordinateur07.gif
I na spkojne wypicie kawki z Wami
bulbar-smiley.gif

Święta minęły szybko i spokojnie - w tym roku nie szalałam ani z jedzeniem ani z przygotowaniami i jak się okazało wyszlo nam to na dobre, bo i tak z minimalnych ilości jedzienia jeszcze coś zostało
czekam.gif
Także dzisiaj trzeba pokończyć. I trochę ogranąć w domu, bo i prania się nazbierało przez te 2 dni
szorowanie.gif

Życzę Wam Kobietki miłego dnia!

Dzień dobry :-). U mnie wszystko ok , poza wagą pewnie ;-). Święta minely bardzo spokojnie i sympatycznie w rodzinnym gronie . Wielkanoc u tesciów od obiadku , a w poniedziałek do nas przyjechali dziadkowie i siostra z rodziną . Trochę roboty było z obiadkiem itp . ale poradziliśmy sobie . Dziś odpoczywam - nic nie muszę robić:-). Żarcia pełna lodówa , dzieci mają wolny dzień w szkole... W czwartek Zosi egzamin szóstoklasisty . Już mam stresa a ona panikuje .
Zima u nas na maxa - zaspy i mróz i podobno szybko wiosna nie zagości :-(.
Gratuluję ósmego miesiąca dziewczyny . Powolutku finiszujemy:-D. Oby do wiosny !!!

Witam się i ja ;-)
dawno mnie nie było ale widzę, że u Was wszystko w porządku.
Święta jakoś zleciały... teraz pora skompletować wyprawkę! ;-)

Ja dziś po raz kolejny drinkuję... nawet nie było tak źle z wypiciem gluko :p

Miłego dnia życzę!!! :-)

reklama
MatkaEwa tylko kiedy ta wiosna będzie:dry:U nas też śniegu pełno, zaspy i pomyśleć, że jakiś czas temu chciałam kurtkę wiosenną kupić. Chyba już się nie opłaca;-)
Za chwilkę będę musiała malutką budzić co by wieczorkiem szybko zasnęła.
Jutro z racji pogody muszą już po 4 wyjechać co by na 8 być w szpitalu. Tak, tak
to już jutro a ja coraz bardziej panikuje
2
Muszę sobie meliskę kupić bo
zwariuje
2
Boję się dziewczyny
2

A co do świąt to jak to się mówi święta, święta i po świętach
1
Cieszę się, że minęły bo 3
dni z mężusiem to o wiele za dużo (żarcik):-D

Do góry