witam porannie
ja już po śniadanku, posprzątane, naczynia się zmywają, Artur męczy tatę
oko troszkę mnie boli, ale już lekko
Artur lepiej, dziś wstał bez gorączki, gluty ma, ale to pół biedy
minnie szerokiej drogi i spokojnego odpoczynku
no i niesamowitej niespodzianki
jaką zrobicie rodzinie, hehe pstrykaj foty ich min ;-D
korba jak córka nie lubi kropli do nosa, to polecam olbas oil - jak znosi zapach to na poduszkę lub kołderkę, a jak jej sie nie podoba, to weź tetrę, albo ręcznik, zmocz i pokrop 2,3 krople i na grzejnik
paulinka gratuluję nowego mieszkanka - nie przemęczaj się
ja miałam plan przenosić się do swojego domu przed urodzinami Artura, nie udało się, przenieśliśmy się jak miał 3 miechy, wcale nie było takiego dramatu, chociaż wiadomo, nie dało się wszystkiego zrobić w takim tempie [bo przecież karmienie, spacerki, itd.] w jakim by się chciało
hehe widze że ostatnio sportowo - jak ja nie cierpię piłki nożnej to nawet nie wiecie, na szczęście mój mąż też nie lubi - oglądamy tylko u mojego taty, zwłaszcza jak są jakieś ważne wydarzenia sportowe a tak to totalna olewka
za to f1 kiedyś namiętnie oglądałam, daaawno temu, jak mieszkałam w niemczech - zawsze balowałyśmy z kumpelą do rana, wstawałam ok 12, a mieszkałam sama, więc żeby nie było mi nudno to włączałam tv, miałam 3 kanały i na początku wściekałam się że nie ma jakichś seriali komediowych tylko f1, ale się wciągnęłam
no ale teraz nie mamy tv, no i już nie chce mi się tracić czasu na oglądanie czegokolwiek
no dobra, miłego dnia