Palindromea
Fanka BB :)
A ja powiem tylko dzień dobry :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam mega zdziwiona, ale ona mi jeszcze na kartce napisała ! Kilka razy się pytałam czy to na pewno ketonal. I jeszcze jednaj z nas też gin mówił o ketonalu ( ale dokładnie nie pamiętam komu ) więc wówczas potwierdziło mi to. Na necie też poczytałam, że lekarze pozwalają stosować .....Ale jeżeli jest bezpieczniejsza maść i skuteczna to lepiej nie sięgać może faktycznie po ketonal.Betty - wyrazy współczucia .
Robaczku - zdziwiłam się jak pisałaś o ketonalu ale nic nie gadałam bo nie jestem lekarzem . Wiem , ze to silny lek przeciwbólowy i wiem , ze może nieźle krew uszkodzić . Moja koleżanka miała podawany ketonal ( w dużych ilościach ) jak dysk jej wypadł i teraz ma takie problemy z krwią , ze nawet skierowanie do onkologa miała z podejrzeniem białaczki .
Spotkanie ze znajomymi udane jak zwykle - posmialismy się . Dzieci zorganizowały zawody judo już myślałam , że się zatłuką ale wszyscy wyszli z tego bez szwanku ;-) na szczęście . Dobranoc .
Dziewczyny- od kilku dni mam na jednej połowie twarzy suche, zaczerwienione plamy. Nic na to nie działa:-(A wygląda to nieciekawie. Nie wiem juz co z tym robić. Zawsze miałam tłusta cerę, a teraz to jakaś masakra:-(