reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Anisiaj, Współczuję tego leżenia , ja się pocieszam , że już naprawdę dużo nie zostało .Nasze Zosieńki muszą jeszcze troszkę poczekać, nawet ważą tyle samo :-D . Dziękuję , za pamięć o naszej Tequilce :tak: Już na szczęście lepiej się czuje , sama chodzi, czasami ma problem ze wstaniem ale, jest już duuuużo lepiej :-D Śmieję się , że razem teraz jesteśmy na sterydach , bo jej też jeszcze podaję ;-)

Dzisiaj trochę lepiej się czuję, plecy bolą ale nie tak jak wczoraj, mam kłopot z jedzeniem i piciem , nie wiem co mi naciska na przeponę , ale jak trochę zjem lub się napiję nie mogę złapać oddechu, ma któraś z Was taką przypadłość > :dry:

Miłej niedzieli kochane, my dzisiaj wyciągamy ciuszki po córci i segreguje, bo nie wiadomo ile czasu nam zostało :tak:

reklama
anisiaj dasz radę! Najważniejsze, że z maleńką wszystko dobrze, teraz już bliżej końca niż dalej.

korba nie szalej z tą segregacją - powoli i na raty. Zdążysz Kochana, zdążysz.

dzikabez: torcik wygląda smakowicie. Wbijam się na kawusię a moim brzusiem. ;-)

mikoto: ja nie mogę otworzyć twoich zdjęć... :-(

anisiaj: bidulko, to leżenie uciążliwe jest... Ale cel piękny. Z każdym dniem do niego bliżej... :tak:

My oglądamy rodzinnie biegi narciarskie. Kibicujemy Justynie. :tak: Rosołek się gotuje, a na drugie, kotlety, ziemniaczki puree i fasolka szparagowa.

Witam,

moj m. ma niedziele robocza, ale w sumie jak siedzi w domu to i tak pozytek z niego zerowy...

Dziewczyny - dobrze piszecie, porod sn jest lepszy, ale tylko pod warunkiem, ze wszystko przebiega bez komplikacji.

Fioletowa - a co to za rzeznik ten anestezjolog? No chyba, ze mialas juz skurcz za skurczem i nie dalo sie inaczej. U mnie czekali na przerwe, ale skurcze nie byly jeszcze tak czeste, spokojnie zdazyli. Najlepsze, jak zalozyl to znieczulenie i sie pyta jak sie czuje, a ja mu na to, ze nie czuje nog :-D Mina lekarza bezcenna - mi chodzilo o co innego, a on zrozumial co innego :-D

Betty - strasznie mi przykro, ze ciocia zmarla, przyjmij moje kondolencje. Z pogrzebu lepiej zrezygnuj, dla dobra malenstwa w brzuszku - ciocia na pewno by Ci nie pozwolila przyjsc.

anula - wspolczuje sasiadow, oby cos udalo sie wskorac. Niestety, tez nie mam zbyt milych doswiadczen z sasiadami i rozumiem.

dmuchawiec - jak m. moze Cie wyreczyc w zakupach, skorzystaj z pomocy. Tez nie lubie jak m. robi zakupy, bo zawsze cos nie tak kupi, ale u nas jeszcze jest problem, ze on wiecznie nie ma czasu... ja co prawda nie chodze na zakupy pieszo, ale jak sie juz wybiore, to wyjezdzam z lidla kopiatym wozkiem plus Michal jeszcze w nim i ostatnio juz mnie tak spojenie napierrdzielalo od manewrowania tym ze szok. Plus jeszcze spakowac to wszystko i wniesc jedna ciezka reklamowke z "lodowkowymi" rzeczami na 3 pietro co trwa wiecznosc przy moim wiecznie wlokacym sie synu, ktoremu do domu sie nie spieszy ;-) Reszte zostawiam na szczescie w aucie i m. wnosi wieczorem.

Co do plci - ja tez bede miec 2 synka i jako ze rodzina jeszcze nie wie, to dopiero cala ta glupia gadanina, ze nie mam parki dopiero przede mna :wściekła/y:

ariena - ciesze sie, ze u Was wszystko dobrze i gratuluje znalezienia pracy!

Dzika - gratuluje studniowki!

mikoto - tez mi sie zdjecia nie otwieraja :-(

anisiaj - jeszcze troszeczke, juz niedlugo przytulisz malenstwo :tak:

Milej niedzieli!

Hmmm...mnie się otwierają, nie wiem dlaczego Wy nie możecie
niewiem.gif
mysli_2.gif
U nas ziemniaczki, buraczki i mielone

Ostatnia edycja:
Dziekuje Wam dziewczyny, z takim dopingiem musze dac rade ;)

Korba, ja mam tak samo. Zadyszka przy jedzeniu, piciu, moze to cos od fenka? Albo ucisk na przepone, sama nie wiem.

korba podpisuję się pod Dziewczynami tylko Ty nic nie dźwigaj czasem!
PS. Mnie poddusza jak za dużo zjem lub wypiję ;-)
mikoto super kolorki :tak:
anisiaj bądź dzielna! Już niedługo!
ariena super, że masz pracę!! No i gratuluję Synka!

Mi nikt nic o ketonalu nie mówił :no:
Wczoraj pół mieszkanka się wyprowadziło :-p
Na resztę mam cały tydzień. Dobrze, że nowi lokatorzy odkupują meble kuchenne i łazienkowe to mniej znoszenia..
Dzisiaj imieniny mojego Taty więc od 14:00 wybywamy z domu.
Spokojnej niedzieli

Ostatnia edycja:
Sara widzisz moje zdjęcia? Bo dziewczyny nie mogą ich otworzyć. U Was na wiosne wiosenne porządki - wyobrażam sobie, jak musicie się cieszyć z przeprowadzki i urządzania się. Czyżby Zbyś?

reklama
Mikoto ja widzę :tak: Tak Zbigniew ;-) Cieszę się bardzo z przeprowadzki po 2 miesiącach remontów...co prawda jeszcze łazienka w proszku ale jak nie ruszę z przenoszeniem to przez najbliższy m-c się nie wprowadzę a tak mają "motywację":-p

ZDJĘCIA mikoto:
Zobacz załącznik 545780mikoto2.jpgmikoto3.jpg

Załączniki

• mikoto2.jpg
    mikoto2.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 37
  • mikoto3.jpg
    mikoto3.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Do góry