Korba32
Fanka BB :)
Anisiaj, Współczuję tego leżenia , ja się pocieszam , że już naprawdę dużo nie zostało .Nasze Zosieńki muszą jeszcze troszkę poczekać, nawet ważą tyle samo . Dziękuję , za pamięć o naszej Tequilce Już na szczęście lepiej się czuje , sama chodzi, czasami ma problem ze wstaniem ale, jest już duuuużo lepiej Śmieję się , że razem teraz jesteśmy na sterydach , bo jej też jeszcze podaję ;-)
Dzisiaj trochę lepiej się czuję, plecy bolą ale nie tak jak wczoraj, mam kłopot z jedzeniem i piciem , nie wiem co mi naciska na przeponę , ale jak trochę zjem lub się napiję nie mogę złapać oddechu, ma któraś z Was taką przypadłość >
Miłej niedzieli kochane, my dzisiaj wyciągamy ciuszki po córci i segreguje, bo nie wiadomo ile czasu nam zostało
Dzisiaj trochę lepiej się czuję, plecy bolą ale nie tak jak wczoraj, mam kłopot z jedzeniem i piciem , nie wiem co mi naciska na przeponę , ale jak trochę zjem lub się napiję nie mogę złapać oddechu, ma któraś z Was taką przypadłość >
Miłej niedzieli kochane, my dzisiaj wyciągamy ciuszki po córci i segreguje, bo nie wiadomo ile czasu nam zostało