reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Korba- jak super, że już jestes w domku!!!! Bardzo sie cieszę!!! Tylko teraz dbaj o siebie i Zosię. Takimi trzęsawkami sie nie martw- aj tez tak miałam we wszystkich trzech ciążach:tak: A z Zosią szczególnie:-D

Paulunia- ciesze się i zazdroszczę Wam tej herbatki;-)

Dziewczyny, czytałam Was w ciągu dnia na raty, ale juz nie pamiętam nic a nic:zawstydzona/y:
Całe szcżęście, że pszczoły juz śpią, bo jestem taka zmeczona, że masakra. Zrobie sobie herbatki, poczytam inne watki i potem ide spać.

reklama
Podsumowujac spotkanie z Natis - pojechalam na chwilke a spedzilam u niej bardzo sympatycznie caly dzien:-) Mateusz tez zadowolony z kolezanki - 5godzin minelo mu jak 1godzina:-) W srode wracajac ze spotkania ze Smile tez pomyslalam, ze bedziemy musialy sie skoro swit umawiac, zebym zdazyla po Mateusza do szkoly, bo czas tak szybko leci:-)
Takze szczerze z calego serca polecam spotkania z BB :-) A co bedzie jak pojawia sie dzieciaczki.... :-p

Podsumowujac spotkanie z Natis - pojechalam na chwilke a spedzilam u niej bardzo sympatycznie caly dzien:-) Mateusz tez zadowolony z kolezanki - 5godzin minelo mu jak 1godzina:-) W srode wracajac ze spotkania ze Smile tez pomyslalam, ze bedziemy musialy sie skoro swit umawiac, zebym zdazyla po Mateusza do szkoly, bo czas tak szybko leci:-)
Takze szczerze z calego serca polecam spotkania z BB :-) A co bedzie jak pojawia sie dzieciaczki.... :-p

Ale Wam, dziewczyny dobrze, że się możecie spotkać...:tak:

Ale Wam, dziewczyny dobrze, że się możecie spotkać...:tak:

Zapraszamy na slask. Tylko od razu na kilka dni wpadnij, zeby sie jazda przez polskie drogi oplacala:-)

Pisalyscie dzis o wakacjach. My w 2ostatnie tyg sierpnia planujemy urlop. Przewaza polskie morze, ale obawiamy sie pogody-nie usmiechaja mi sie spacery z folia deszczowa na wozku i w kaloszach.. Myslimy o Chorwacji, ale boimy sie naglego zachorowania Tymka tam.. Pewnie wyjdzie w praniu:-) Zobaczymy jakim dzieckiem bedzie, bo Mateusz jako noworodek byl idealny.. a chyba nie mozna miec 2x takiego szczescia:-p

Witam z rana,
wczoraj miałam szalony dzień i dużo nerwów wieczorem. Tata trafił do szpitala z dusznościami, ale na szczęście po kroplówce mu puściło i wrócił do domu. Ma straszne zapalenie dróg oddechowych i go przytkało. Nadenerwowałam się, bo nie mogłam się niczego dowiedzieć, z powodu braku zasięgu w szpitalu na izbie p. Ufff, mała to już myślałam, że mi z brzucha wyskoczy.
Co do dziwnych ruchów trzęsących to też je mam, z Jędrkiem też miałam :)
Dziś też nie będę miała czasu na BB, bo przygotowuję urodzinki, a mąż musiał jechać do pracy..
Pozdrowionka :*

Ja już wstałam. Jak na mnie, to bardzo wcześnie.:szok: Wyspałam się i już. Trzecia noc z rzędu, kiedy dobrze śpię! Szok!!!! Wzięłam euthyrox i muszę czekać teraz, żeby coś zjeść... :dry:

Witam się sobotnio
hello.gif
w ten słoneczny poranek http://***************/liviatn/images/V%20Natur/55.gif

Obudziłam się o 7, poleżałam trochę, ale ta piękna pogoda za oknem aż zachęca, żeby wstać i coś zrobić
pedzi_dogaja.gif
Jem śniadanko
bulbar-smiley.gif
, nadrabiam Was i zaraz lecę po kawusię
Soif07.gif
Dmuchawcu u Ciebie pewnie już kawka zaparzona?

Natis, Madzia
-ale Wam dobrze - możecie się spotkać
divers2335.gif
Ja tym bardziej czekam na wiosnę, bo z teri i bona też mamy się spotkać
divers2331.gif

Korba, Natis, Dmuchawcu, jullix a czy te "trzęsawki" to nie przypadkiem czkawka maleństwa?
divers2245.gif
wstydek1.gif
Mnie położna o tym wspominała, takża tak przyszło mi to do głowy

anilek ciesz się Kochana z przespanych nocy
radocha1.gif

Wenusjanka teraz jak już jesteś w domu, to wpadaj do nas częściej
radocha2.gif

reklama
I ja nie spie ale wyspana jestem i brzuch przestal bolec. Wczoraj tak strasznie mnie bolal ze az plakalam. I nie wiem czemu i czy to byl brzuch czy nieziemsko skopany pecherz.

Wieczorkiem jedziemy do szwagra robi imprezke i cale rodzenstwo S zaprasza, jutro imieniny tescia a w poniedzialek pogrzeb moej cioci. Tak wiec czekaja mnie 3 dni rodzinne o roznej specyfikacji...

Wlasnie czekam w lozeczku na sniadnko - uwielbiam soboty:-):-)

Do góry